Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ سلااااااااام به همه ی دوستان خوب نواندیشانی. تاپیک تحلیل شخصیت ها رو که نگاه کردم متوجه شدم که نوبت Abbas.H مدیر سابق تالار برقه. که یه چند ماهی میشه تو افق محو شده و به قول خودش به یکمی به استراحت نیاز داره.:w888:حالا تا کی معلوم نیس. و از اونجایی که کلی تو صف بود تا نوبتش بشه.و منو به عنوان کاربر همیشه در صحنه انجمن (به قول خودش فسیل:icon_pf (34):) قبول داشت ،تصمیم گرفتم که به نمایندگی از طرف خودش تاپیک تحلیل شخصیتش رو بزنم. البته هماهنگی های لازم با مدیر روابط عمومی و اینا انجام شده. حالا بیاین دیگه از اخلاقا و رفتارای خوب و بدش بگیم.انتقاد ، پیشنهاد و... خلاصه هر چی که هست چون خودشم نیس دیگه راحت میتونیم هر چی دلمون خواست بگیم.خلاصه اینکه تعارف نکنید. همه ی دوستان به این تاپیک دعوتید.خودم سعی میکنم بچه ها رو تا حدی دعوت کنم ولی از اونجا که من دوستای عباس نمیشناسم.خودتون بیاین سر بزنین دیگه. موفق باشید. 14 تیر 1393 33 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ خوب خودم اولین پست رو میزنم. یه پسر خوب و باجنبه.که شخصیت درونگرایی داره.اصلا ناراحت نمیشه شایدم ناراحتی هاشو بروز نمیده. گاهی خیلیییییییی شیطون میشه.علاقه زیادی داره که دوستاشو به قشنگی های زندگی امیدوار کنه. و هر کاری از دستش بیاد برا دوستاش انجام میده. و اما تنها انتقادی که دارم اینه که تازگیا خیلییییییییییییییییی بی معرفت شده:icon_razz: امیدوارم هر جا که هست شاد ، پرانرژی و موفق باشه.:icon_gol: 15 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ چون عباسه خوبه حتما دیگه من نمی شناسمش افتخار نداشتم خو ولی اینطور که بوش میاد مدیر خوبی بوده ندیده عاشقت شدم عباس مخلصیم چاکریم ممنونیم تشکر مرسی اوکی ... .. . 12 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ منم عباس رو ندیدم.... اما به نظرم پسر خوبی هست.... روحیه های قشنگی داره اینو میشه بعضی موقع ها تو پستاش حس کرد.... البته میدونم از پست نباید چیزی برداشت بشه اما بعضی موقع ها میشه به یه سری چیز ها پی برد امیدوارم هرجا هست موفق باشه....:icon_gol::icon_gol: 12 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ آقا عباس گل یکم ناملد که نمیاد به ما سر بزنه خدایی یکی از بچه های خوب نواندیشان هستش هوش بسیار زیادی دارن مودب هستن معاشرتی هستن خیلی مهربونن دلشون نازکه به فکر اطرافیانشون هستن یه کوچلو هم حساسن دوس دارن به همه انرزی بدن کلا یه بچه ی باحال و خوب هستن و از همه مهمتر هم زبونم هستیم:hapydancsmil: هرجا هستن ایشالله موفق باشن و با خبرای خوش برگردن 12 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ ممنون از دعوتت عزیزم عباس یکی از بهترین هاست به نظرم هم با سواد و هم با مرام بی منت کمک میکرد و تو بیشتر زمینه ها هم آگاهی داشت. یه دوست خوب بود که در کنار فعالیت علمی همیشه سراغ دوستاشو میگرفت. بچه خوبیه اگه با آیدی خودش برگرده 12 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ میام خالا رزرو شد:gnugghender: 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ هروقت با آیدی اصلی خودش اومد، میایم واسه تحلیل 15 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ مرسی عزیزم بابت دعوتت!!!!:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: خو من دیگه چی بگم وقتی همه گفتن!!! داداشی خیلی خوب و مهربون! پر انرژی!!! با جنبه!! با شخصیت!!! همیشه خنده رو لباشه. با علمی فراوون. با معرفت.(البته جدیدا غیبش زده) خلاصه داش عباس یه دونه اس!:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: و..... و البته یکم تو دار!(آخرم نگفت با کی اس بازی میکرد همش!!!) امیدوارم زودی استراحتش تموم شه و برگرده.:gnugghender: پایان:icon_gol::icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ هاااااااااا داداش محمد راست میگه ها هرچند من حضورشو به شدت در انجمن حس میکنم چون هی میاد اما عاااااااااااااااالیه..بی نظیر درجه یک به خدا راس میگم فرقش با فرشته ها اینه که فرشته پنج حرف داره داش عباس ما حرف نداره اه اه چقد ازش تعریف کردم خییییییییییییلی باهم رفیقیم دیگه باآیدی خودت بیا خجالت بکش لپ کلووووووووووووووم داش عباس من یکی چاکرتم زیاد زیاد یه انتقاد: جدیدا تو فاز دپِ که من خیلی بدم میاد..:vahidrk: 8 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ عباس پسر خوب و بامعرفتیه امیدوارم هرجا که هست موفق باشه 8 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ آقا عباس پسر خوبیه امیدوارم هر جا هست موفق باشه و همیشه بخنده معرفتشم خیلی وقته به ما ثابت شده 7 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ رفیق باحالی بود زیاد تو تالار برق باهاش تحلیل میکردیم........اما رفت و محو شد ما نیز باید برویم و در افق و عمود محو شویم 7 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ سلام؛ ممنون از دعوت بسیاار پسر خوبی تشریف دارن! بسیار فعال و آدم رو ترغیب میکرد به فعال بودن جاش خالیه!! زودتر برگرد دیگه!! هرجا هست موفق باشه 8 لینک به دیدگاه
خانوم اسفندیاری 465 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ ممنون از دعوتت یکی از بهترین ها و باسوادها هستن . امیدوارم هر جا هستن موفق و سرافراز باشن ، و زندگی بر وفق مرادشون امیدوارم هر چه زودتر برگردن ،واقعا جاشون خیلی خالیه 8 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ به به ببین تحلیل کی شده!! عباس ادم با پشتکار و پیگیریه، خوش اخلاقه و به من یکی که خیلی تا حالا کمک کرده 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ سلام داش عباس الان فهمیدم چرا مدیریت تالار برق رو گذاشتی کنار و رقتی واقعا دستت درد نکنه خسته نباشی 6 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ نمیدونم کی هست؟؟ ولی میدونم همه بچه ها دوسش دارن هرجا هستن موفق باشن 8 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ از دس در رفته بود آیا؟؟؟ :gnugghender: زیاد شناختی ندارم! فقط می دونم خیلی گلی! با معرفت و صبور. البته مرموزم هستی از اون دسته کاربرا که یه زمانی خیلی شور و تلاش داشت ولی یهو سرد شد! :icon_pf (34): امیدوارم بیشتر ببینیمت تو تالار مرسی از دعوتت 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده