Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ گاهی اوقات تو اسکتچاپ نیاز به ایجاد یه سری سطوح پیچیده هستش که با ابزارهای عادی یا امکانش نیست یا اگر هم امکانش باشه خیلی سخته. اما خب طبق معمول پلاگین ها این نقطه ضعف نرم افزار رو هم پوشش میدن. پلاگین Curviloft اینکارو با سه تا ابزار مختلف تو اسکتچاپ (Spline ، Loft along Path، Skinning) میتونه انجام بده و پوسته ها مدلهای پیچیده ای رو شکل بده. البته یه کمی کار باهاش سخت تر از پلاگینای دیگه ای هست که تا حالا معرفی کردم و یه کمی هم سنگینه. من خودمم تازه نصبش کردم و فعلاً روش خیلی مسلط نشدم. برای نصبش باید پلاگین LibFred هم توی پوشه پلاگینا نصب کنید. هردوتا رو توی فایل پیوست واستون گذاشتم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
soolmaz kh 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۵ چرا برام نصب نمیشه پلاگین ها؟اسکچاپ 8 رو سیستمم نصبه تورو خدا بگین چیکار کنم؟:cryingf: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۵ چرا برام نصب نمیشه پلاگین ها؟اسکچاپ 8 رو سیستمم نصبه تورو خدا بگین چیکار کنم؟:cryingf: هردوتا پلاگین گذاشته شده رو نصب کردی؟ آموزش نصبشون اینجا هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۹ ورژن 1.8 این پلاگین که تا نسخه 2018 اسکچاپ را پشتیبانی میکنه رو از پیوست میتونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۲ ۱۰ ساعت قبل، علی ابدی گفته است: رمز فایل چیه؟ پسورد فایلها: www.noandishaan.com لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده