not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ روز تولد انسانها در هیچ تقویمی یافت نمی شود ، چرا که فقط در قلب کسانی است که به آنها عشق میورزیم. اهم .. اهم... بعد از این مطلع بسیار زیبا خواستم بگم که: فردا یعنی 12+1 تیر ماه تولد یه دخمل خوب و مهلبونه میدونید کیو میگم؟؟ Yaprak. دیگه دلم میخواد بدونی تو این همه ستاره هیچ کی اندازه ی من نگاتو دوست نداره تولدت پر از نور خوش اومدی ستاره اگرچه از راه دور هیچ فایده ای نداره . . . امشب که شب تولدته بهترین ها رو آرزو کن من هم از خدا همون بهترین ها رو برات آرزو مندم تبریک دست خالی مرا باسخاوت بی حدت بپذیر (تولدت مبارک) 14 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ Yaprak. جان تولدت مبارک اگه بدونی این نات فوند چقدر دوستت داره ، از خود بیخود میشدی لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ بدری جون تولدت مبارک شاد و سلامت باشی لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ تـــــــــولدتون مبـــــــــارک... با آرزوی موفقیت و سلامتی و خوشبختی دوست عزیز... لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ به به منم تبریک میگم:hapydancsmil: با اینکه اخیرا زیاد سر نمیزنیییی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ اینو میزنم فقط واسه اینکه اگه سر زد ببینه :vahidrk: :happybday: تولدت مبارک بدری جان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ بــــــــــــدری جونـــــــــــم تولدت مبارک:hapydancsmil: به همه آرزوهای قشنگت برســــــــــــــی دوست و آجی خوب من:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ تولدت موباره یاپراک توکومی ایلر یاشا شادیغینان خوشلوغونان باش اوجا ایل ایچینده جانیم منیم لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ دوستان ممنون که اومدین به بدری اس ام اس زدم که بیاد.:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ دوستان ممنون که اومدینبه بدری اس ام اس زدم که بیاد.:hapydancsmil: بگین سر راه دوتا سنگک بگیره برا افطار ممنون دوباره یارپاخ تولدین موبارک اولسون لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک. انشالله بهترینارو از خدا هدیه بگیری لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ با اینکه به شدت از دستت ناراحتم که بی خداحافظی رفتیاما تولدت مبارک ان شاالله که همیشه خوشبخت و سلامت باشی:vahidrk: لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ بگین سر راه دوتا سنگک بگیره برا افطار ممنون دوباره یارپاخ تولدین موبارک اولسون حلیمی، آشی، زولبیایی چیزی میل ندارید؟؟ حالا چرا ترکی میگی؟؟؟ نمنه؟؟ لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک با آرزوی بهترین ها برای شما:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده