not found 16275 ارسال شده در 3 مهر، 2014 روز تولد انسانها در هیچ تقویمی یافت نمی شود ، چرا که فقط در قلب کسانی است که به آنها عشق میورزیم. اهم .. اهم... بعد از این مطلع بسیار زیبا خواستم بگم که: فردا یعنی 12+1 تیر ماه تولد یه دخمل خوب و مهلبونه میدونید کیو میگم؟؟ Yaprak. دیگه دلم میخواد بدونی تو این همه ستاره هیچ کی اندازه ی من نگاتو دوست نداره تولدت پر از نور خوش اومدی ستاره اگرچه از راه دور هیچ فایده ای نداره . . . امشب که شب تولدته بهترین ها رو آرزو کن من هم از خدا همون بهترین ها رو برات آرزو مندم تبریک دست خالی مرا باسخاوت بی حدت بپذیر (تولدت مبارک) 14
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 3 مهر، 2014 Yaprak. جان تولدت مبارک اگه بدونی این نات فوند چقدر دوستت داره ، از خود بیخود میشدی
Tamana73 28835 ارسال شده در 3 مهر، 2014 تـــــــــولدتون مبـــــــــارک... با آرزوی موفقیت و سلامتی و خوشبختی دوست عزیز...
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 3 مهر، 2014 به به منم تبریک میگم:hapydancsmil: با اینکه اخیرا زیاد سر نمیزنیییی
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 3 مهر، 2014 اینو میزنم فقط واسه اینکه اگه سر زد ببینه :vahidrk: :happybday: تولدت مبارک بدری جان :happybday: :happy:
.Apameh 25173 ارسال شده در 3 مهر، 2014 بــــــــــــدری جونـــــــــــم تولدت مبارک:hapydancsmil: به همه آرزوهای قشنگت برســــــــــــــی دوست و آجی خوب من:hapydancsmil:
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 3 مهر، 2014 تولدت موباره یاپراک توکومی ایلر یاشا شادیغینان خوشلوغونان باش اوجا ایل ایچینده جانیم منیم
not found 16275 مالک ارسال شده در 6 مهر، 2014 دوستان ممنون که اومدین به بدری اس ام اس زدم که بیاد.:hapydancsmil:
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 6 مهر، 2014 دوستان ممنون که اومدینبه بدری اس ام اس زدم که بیاد.:hapydancsmil: بگین سر راه دوتا سنگک بگیره برا افطار ممنون دوباره یارپاخ تولدین موبارک اولسون
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 6 مهر، 2014 با اینکه به شدت از دستت ناراحتم که بی خداحافظی رفتیاما تولدت مبارک ان شاالله که همیشه خوشبخت و سلامت باشی:vahidrk:
not found 16275 مالک ارسال شده در 6 مهر، 2014 بگین سر راه دوتا سنگک بگیره برا افطار ممنون دوباره یارپاخ تولدین موبارک اولسون حلیمی، آشی، زولبیایی چیزی میل ندارید؟؟ حالا چرا ترکی میگی؟؟؟ نمنه؟؟
ارسال های توصیه شده