Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 2 مهر، 2014 درود بر همگی همونطور که میدونید برای ایران ساخت اکانت یاهو تحریمه و در صفحه ثبت نام شماره ایران تو لیست نیست در این فیلم آموزشی نحوه ثبت نام و دور زدن تحریم رو بهتون آموزش میدم البته خیلی ها بلد هستن اما ممکنه بعضی ها دنبال آموزشش نرفته باشند فایل فیلم آموزشی پیوست شد(فایل زیپ هست extract کنید) راستی بی ادبی تصاویر یاهورو ببخشید موقع ضبط فیلم، دست من نبود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پیروز و سرافراز باشید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 43
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 2 مهر، 2014 ای ولات کلسیم باحال بود فقط یه سوال این روش رو میشه برا سیستم اخیر یاهو به کار برد؟ اینی که ازتون یه شماره میخواد 7
hasti1988 22046 ارسال شده در 2 مهر، 2014 ای ولات کلسیمباحال بود فقط یه سوال این روش رو میشه برا سیستم اخیر یاهو به کار برد؟ اینی که ازتون یه شماره میخواد من تقریبا یه ماه پیش یکی دو تا ایمیل ساختم،برای شماره باید از این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام استفاده کرد...:icon_razz: توضیحات بیشتر نیاز بود بفرمایید تا بگم.... 6
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2014 ای ولات کلسیمباحال بود فقط یه سوال این روش رو میشه برا سیستم اخیر یاهو به کار برد؟ اینی که ازتون یه شماره میخواد مشکلو دقیق تر میگی ببینم چیه فک کنم اگه یاهوت فعال باشه میتونی قسمتی که شماره میخواد رو نادیده بگیری و بری صفحه بعد(یه گزینه داره ) 5
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2014 من تقریبا یه ماه پیش یکی دو تا ایمیل ساختم،برای شماره باید از این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام استفاده کرد...:icon_razz: توضیحات بیشتر نیاز بود بفرمایید تا بگم.... تو این روش اصلا نیازی به این کار نیست خیلی راحت میشه ساخت نیازیم نیست شماره واقعی بدی 5
nazanin abedini 804 ارسال شده در 3 مهر، 2014 واقعا عالی بود من که کیف کردم.خیلی وقت بود دنبال همچین روشی بودم.ممنونم ازتون اقا کوروش 4
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2014 واقعا عالی بود من که کیف کردم.خیلی وقت بود دنبال همچین روشی بودم.ممنونم ازتون اقا کوروش خواهش میکنم 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 3 مهر، 2014 مشکلو دقیق تر میگی ببینم چیه فک کنم اگه یاهوت فعال باشه میتونی قسمتی که شماره میخواد رو نادیده بگیری و بری صفحه بعد(یه گزینه داره ) یاهو اخیرا برای اینکه ببینه کدوم کاربراش واقعی هستن یه کاری کرده که شماره تلفن کاربر رو میگیره و یه کد براش میفرسته و بعد اون کد رو میخواد تا وارد کنن برای همه ی ایمیل ها هست اما میشه یه گزینه رو زد که بگی یه هفته برام نشونش نده حالا اگه یه بار دیگه باهاش مواجه شدم عکسشو میذارم 5
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2014 یاهو اخیرا برای اینکه ببینه کدوم کاربراش واقعی هستن یه کاری کرده که شماره تلفن کاربر رو میگیره و یه کد براش میفرسته و بعد اون کد رو میخواد تا وارد کننبرای همه ی ایمیل ها هست اما میشه یه گزینه رو زد که بگی یه هفته برام نشونش نده حالا اگه یه بار دیگه باهاش مواجه شدم عکسشو میذارم پس همونه که نوشته remind later درسته؟منم مواجه شدم فک کنم یه بار همین حرکتی که تو فیلم زدم رو اونجاهم زدم کد رو فرستاد اگه اشتباه نکنم 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 3 مهر، 2014 پس همونه که نوشته remind later درسته؟منم مواجه شدم فک کنم یه بار همین حرکتی که تو فیلم زدم رو اونجاهم زدم کد رو فرستاد اگه اشتباه نکنم بههله همونه خو پس این حرکت رو دفه بعد که دیدمش میزنم ببینم چگونه است 4
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2014 بههلههمونه خو پس این حرکت رو دفه بعد که دیدمش میزنم ببینم چگونه است بذا ببینمش خودم تست میکنم باز نتیجه رو میگم 5
pary naz 2414 ارسال شده در 5 مهر، 2014 ممنون خیلی خوبه فقط باید برم یه موقع امتحانش کنم. به دلیل همین تحریم من نتونسته بودم ایمیل یاهو درست کنم برا همین جی میل باز کردم بازم خ خ خ خ خ خ خ خیلی تشکر:w16::icon_gol: 1
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2014 ممنون خیلی خوبه فقط باید برم یه موقع امتحانش کنم. به دلیل همین تحریم من نتونسته بودم ایمیل یاهو درست کنم برا همین جی میل باز کردم بازم خ خ خ خ خ خ خ خیلی تشکر:w16::icon_gol: خواهش میکنم قابل نداشت 1
Shining Star 2108 ارسال شده در 12 مهر، 2014 تو این فیلمه کد نمیخواست ازت ولی من میزنم میگه یه کد به اون شماره ارسال شد اونو وارد کن تا بسازم اکانتت رو 1
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2014 تو این فیلمه کد نمیخواست ازت ولی من میزنم میگه یه کد به اون شماره ارسال شد اونو وارد کن تا بسازم اکانتت رو والا من از اون روز که تحریم شد هر بار رفتم نخواسته فیلمی هم که گذاشتم کاملا اتفاقی بوده هرچی یاهو خواست انجام دادم با کمی چاشنی ترفند 2
amirlg 152 ارسال شده در 31 آبان، 2014 سلام دوستان ...من این روش رو با دقت انجام دادم ولی نمیدونم چرا اکانت درست نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنین باتشکر
afshin18 11175 ارسال شده در 31 آبان، 2014 یه زمانی تو دانشگاه ما بچه ها با همین ترفند غذا رزرو می کردن بعدا فهمیدن بستنش یه بار هم تعداد حذف و اضافه هام دو رقمی شده بودن 1
amirlg 152 ارسال شده در 31 آبان، 2014 یه زمانی تو دانشگاه ما بچه ها با همین ترفند غذا رزرو می کردن بعدا فهمیدن بستنشیه بار هم تعداد حذف و اضافه هام دو رقمی شده بودن جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی خوبه...شاید دانشگاه من بشه 1
afshin18 11175 ارسال شده در 31 آبان، 2014 جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی خوبه...شاید دانشگاه من بشه حذف نهایی هم هر چند تا که دوست داشتیم می تونستیم حذف کنیم کدوم دانشگاهی؟ 1
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 درود آقا چند ماهی هست تحریمش برداشته شد دیگه طبق این روش نرید الکی اذیت بشید
ارسال های توصیه شده