Sha hRzaD 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ سلام دوستان ، نیاز به راهنماییتون دارم :icon_pf (44): میخواستم ببینم کسی لیست بروز قیمت طراحی نما ساختمان رو داره ؟ چند تا کار نما بهم پیشنهاد شده میخواستم ببینم چجوری باید قیمت بدم ؟ بر حسب متراژ ساختمان قیمت میدن یا تعداد طبقات؟ یا اصلا بر حسب متریال و کیفیت رندری هست که بهشون تحویل میدیم؟؟ شهرداری بر چه حسبی قیمت میدن؟ کسی هست بتونه راهنماییم کنه؟ :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوستان ، نیاز به راهنماییتون دارم :icon_pf (44):میخواستم ببینم کسی لیست بروز قیمت طراحی نما ساختمان رو داره ؟ چند تا کار نما بهم پیشنهاد شده میخواستم ببینم چجوری باید قیمت بدم ؟ بر حسب متراژ ساختمان قیمت میدن یا تعداد طبقات؟ یا اصلا بر حسب متریال و کیفیت رندری هست که بهشون تحویل میدیم؟؟ شهرداری بر چه حسبی قیمت میدن؟ کسی هست بتونه راهنماییم کنه؟ :JC_thinking: این سوال منم هست؟ لینک به دیدگاه
saeid_ms 2536 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ طراحی با ارائه فرق داره...طراحی یه بخشه جداست،خواهشا دوستان در نظر داشته باشند.آرشیتکت طراحی میکنه و تری دی کار کارهای شبیه سازی.تو طراحی نمیشه قیمت بزاری یکی متری هزار یکی یه میلیون،ولی تو انجام سه بعدی باز میشه.من پنج تا رندر میزنم 500.بیشتر بخواد که ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده