محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ سلام دوستان خسته نباشین این پاورپوینت 63صفحه ای راجه به استراتژي مداخله در محدودهي بافت فرسودهی همت آباد اصفهان توسط شهرداری اصفهان تهیه شده وشامل 4بخش هستش که بخش1(معرفي محدوده و ارتباط با محدودههاي پيرامون)وبخش2(بررسي و تحليل وضع موجود)وبخش3(بررسي و تحليل سازمان فضايي پيشنهادي طرح تفصيلي)وبخش 4(ارايهي پيشنهاد طرح نوسازي بافت فرسوده) امیدوارم بدرتون بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان خسته نباشین این پاورپوینت 63صفحه ای راجه به استراتژي مداخله در محدودهي بافت فرسودهی همت آباد اصفهان توسط شهرداری اصفهان تهیه شده وشامل 4بخش هستش که بخش1(معرفي محدوده و ارتباط با محدودههاي پيرامون)وبخش2(بررسي و تحليل وضع موجود)وبخش3(بررسي و تحليل سازمان فضايي پيشنهادي طرح تفصيلي)وبخش 4(ارايهي پيشنهاد طرح نوسازي بافت فرسوده) امیدوارم بدرتون بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوستان صفحه یافت نمیشود چرا؟ 3 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان صفحه یافت نمیشود چرا؟ سلام عیدت مبارک شرمنده دوباره آپلود میکمنش 3 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان صفحه یافت نمیشود چرا؟ اینوامتحان کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ اینوامتحان کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون دستتون دردنکنه 3 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ خواهش میکنم تومقدمه کتاب مرمت شهری دکتر حبیبی راجه به معاصر سازی اثرتاریخی بحث کرده بود وگفته بود که بناهای تاریخی باید از لحاظ مادی ومعنوی معاصر سازی وبه روز بشن ومعاصر سازی از لحاظ مادی یعنی هم ارزشهای پایدارکهن روتواثر حفظ بکنی وهم ارزشهای والای معاصر رو درنظر بگیری وگفته بودکه باید میراث تبدیل به ثروت بشه وگرنه با واژه هایی همجون کهنه وقدیمی مترداف میشه و.... شرمنده وقتی کارمو آپلوگردم خودتون بهتر میفهمین بازم من سعی میکنم هم کارمو که با اسکجاپ هست وهم راجه به بافت فرسوده بیرجند هست روبرتون بذارم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده