setarehbaran 669 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ سلام. وقتتان بخیر. من یه بردار دارم که بعضی از اعدادش متوالی و بعضی هاش غیر متوالی هستن. میخوام اعداد متوالی را هرکدام به یک بردار جدا تبدیل کنم. از طرفی میخوام این بردار کلی رو خود متلب بخونه و تشخیص بده که این بردار باید به چندتا بردار جداگانه شکسته بشه ، بعد انها را در بردارهای جداگانه قرار بدهد. نمیدونم چجوری باید این کار رو انجام بدم. ممنون میشم کمک کنید. 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ سلام. وقتتان بخیر. من یه بردار دارم که بعضی از اعدادش متوالی و بعضی هاش غیر متوالی هستن. میخوام اعداد متوالی را هرکدام به یک بردار جدا تبدیل کنم. از طرفی میخوام این بردار کلی رو خود متلب بخونه و تشخیص بده که این بردار باید به چندتا بردار جداگانه شکسته بشه ، بعد انها را در بردارهای جداگانه قرار بدهد. نمیدونم چجوری باید این کار رو انجام بدم. ممنون میشم کمک کنید. سلام برداتون رو میذارین، یا مثلا یه قسمتش رو؟ 5 لینک به دیدگاه
setarehbaran 669 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ سلام. مرسی. درستش کردم. اینم حوابش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ سلام. مرسی. درستش کردم. اینم حوابش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از اینم می تونین استفاده کنین، کوتاه تره: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده