رفتن به مطلب

ایستگاه آتش نشانی سبز


Mina Yousefi

ارسال های توصیه شده

این پروژه در مکان یک پارک سابق مستقر شده است. به علت کمبود تسهیلات عمومی و افزایش جمعیت در تایوان تعداد زیادی از پارک ها برای چندین استفاده دیگر به نحو کارا برنامه ریزی شده اند.

n00021046-b.jpg

در این پروژه سعی بر این بوده تا محیط زیست به طور دوستانه با یک ایستگاه آتش نشانی ترکیب گردد و در عین حال تاثیرات نامطلوب ناشی از عدم وجود فضای باز سابق را کاهش دهد.

 

قبل از احداث ایستگاه سایت محوطه اصالتاً برای یک پارک طرح ریزی شده بود ولی در حقیقت به خوبی عملکرد نداشت و تنها یک فضای باز عمومی کوچک را در خود دربرگرفته بود.

 

چشم انداز اصلی در سایت در حدود 10 متر ارتفاع شیب داشت و یک معبد مقدس در شمال خود استقرار داده بود.

 

memarinews_da-yo-fire-station-1.jpg

مسئله اصلی طرح هماهنگ نمودن شیب موجود با معبد به عنوان برنامه اصلی و همزمان حفظ یک دید خوب از روبرو برای معبد بود.

 

بر اساس آئین نامه مقررات زمین با تسهیلات چند منظوره عمومی در برنامه ریزی منطقه ای شهری، حداکثر ارتفاع ساختمان میتواند 7 متر باشد و این شرایط موجب شد ایستگاه آتش نشانی به ناچار طویل و کم ارتفاع به همراه یک بام بزرگ احداث گردد و این ارتفاع، کم هم نشانه احترامی برای معبد قدیمی موجود در سایت نیز میباشد.

 

memarinews_da-yo-fire-station-3.jpg

ساخت بام سبز به منظور یک فضای باز عمومی دوستانه برای شهروندان بوده است که به هدف معماری پایدار سبز نیز نائل آمده است.

 

این بام سبز سبک، از وزن ساختمان میکاهد. یک مخزن صفحه ای آب میان یک زیرلایه و عرشه بام قرار گرفته تا از مشکلات معمول کم آبی در بام سبز جلوگیری نماید.

 

نورگیرهای استوانه ای پراکنده در سقف زیر پارکینگ را به بالای بام متصل کرده و نقش سیستم نورپردازی را ایفا می کنند که نور مطبوع روز را برای قسمت پارکینگ، و هنگام شب نور مصنوعی لامپ را بر روی بام توزیع کند.

 

memarinews_da-yo-fire-station-8.jpg

فضای نیمه باز نه تنها به کارمندان کمک می کند تا ماشین ها را به راحتی جابجا کنند بلکه یک جو پویا با ایجاد فضای عمومی برایشان به ارمغان می آورد.

 

برای کاهش حجم ساختمان دفتر ایستگاه در زیرزمین طراحی شد و کوشش شده تا یک حیاط پشتی آرام و سبز ایجاد شود.

فضای باز پاسیو B1 که با یک پلکان گرد بیرونی به سطح زمین متصل می شود باعث ورود نور طبیعی و تهویه هوا برای محیط کار میشود. فضای داخل به طور کلی به رنگ سفید است.

 

memarinews_da-yo-fire-station-13.jpg

فرم بنا با توپوگرافی خطی پارک مجاورش در ارتباط است و سعی در گسترش سبز بودن محیط دارد.

بعد از مطالعات جدی پیرامون روش های ارتفاع دادن به ساختمان، نهایتا از بتن و آجر سفال به عنوان متریال اصلی استفاده شد.

 

ترکیب متریال سطوح نهایی و بازشوهای تصادفی یک فضای جذاب و صمیمی برای ایستگاه ایجاد نموده است.

مجسمه واقع در حیاط پشتی کار آتش نشانان را به نمایش میگذارد و به استغنای فضا کمک میکند.

 

memarinews_da-yo-fire-station-7.jpg

بعد از پایان ساخت و ساز تمام ایستگاه با پارک ادغام گشت و راه حلی بوده است تا مزایای متقابلی هم برای پارک سابق و هم تسهیلات عمومی (ایستگاه آتش نشانی) ایجاد شود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...