s-shahrsaaz 17 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 سلام دوستان...با رفتن به لینک زیر و دادن رای به خلیج همیشه فارسمون از حقتون دفاع کنید!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگرم به سایتای دیگه دسترسی دارین لینکو به اشتراک بزارید درصدها داره به هم نزدیک میشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
R@M!N 2978 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 ممنون از حس مسئولیتت ولی واقعا من یکی خسته شدم از بس این نظر سنجی رو شرکت کردم کاش یکم مسئولین بجای ما بفکر بودن:icon_pf (34): 4
Gandom.E 17805 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 به چه حقی به خودشون اجازه میدن همچین نظرسنجی مضحکی بذارن؟؟ خلیج همیشه فارس بوده و خواهد بود این عربا از کی تا حالا صاحب خلیج ما میخوان بشن نمیفهمم به جای هزار تا کار مزخرف یکی به فکر میراث بزرگمون باشه 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 ممنون از حس مسئولیتت ولی واقعا من یکی خسته شدم از بس این نظر سنجی رو شرکت کردمکاش یکم مسئولین بجای ما بفکر بودن:icon_pf (34): به چه حقی به خودشون اجازه میدن همچین نظرسنجی مضحکی بذارن؟؟خلیج همیشه فارس بوده و خواهد بود این عربا از کی تا حالا صاحب خلیج ما میخوان بشن نمیفهمم به جای هزار تا کار مزخرف یکی به فکر میراث بزرگمون باشه شاعر میگه: اگه پادشاه پخمه باشه، قورباغه شرتشو درمیاره 3
R@M!N 2978 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 شاعر میگه:اگه پادشاه پخمه باشه، قورباغه شرتشو درمیاره بله بله تعبیر زیبای دوستمون هم قابل تقدیره !! 2
ارسال های توصیه شده