s-shahrsaaz 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستان...با رفتن به لینک زیر و دادن رای به خلیج همیشه فارسمون از حقتون دفاع کنید!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگرم به سایتای دیگه دسترسی دارین لینکو به اشتراک بزارید درصدها داره به هم نزدیک میشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ممنون از حس مسئولیتت ولی واقعا من یکی خسته شدم از بس این نظر سنجی رو شرکت کردم کاش یکم مسئولین بجای ما بفکر بودن:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ به چه حقی به خودشون اجازه میدن همچین نظرسنجی مضحکی بذارن؟؟ خلیج همیشه فارس بوده و خواهد بود این عربا از کی تا حالا صاحب خلیج ما میخوان بشن نمیفهمم به جای هزار تا کار مزخرف یکی به فکر میراث بزرگمون باشه 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ممنون از حس مسئولیتت ولی واقعا من یکی خسته شدم از بس این نظر سنجی رو شرکت کردمکاش یکم مسئولین بجای ما بفکر بودن:icon_pf (34): به چه حقی به خودشون اجازه میدن همچین نظرسنجی مضحکی بذارن؟؟خلیج همیشه فارس بوده و خواهد بود این عربا از کی تا حالا صاحب خلیج ما میخوان بشن نمیفهمم به جای هزار تا کار مزخرف یکی به فکر میراث بزرگمون باشه شاعر میگه: اگه پادشاه پخمه باشه، قورباغه شرتشو درمیاره 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ شاعر میگه:اگه پادشاه پخمه باشه، قورباغه شرتشو درمیاره بله بله تعبیر زیبای دوستمون هم قابل تقدیره !! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده