رفتن به مطلب

راههای غر نزدن

نیکا-

ارسال های توصیه شده

ما به دو دلیل مهم غر می‌زنیم: emoticon-anime-011.gif

1- ما غر می‌زنیم چون احساس بی‌قدرتی می‌کنیم؛apple.gif 2- ما غر می‌زنیم چون عادتمان شده است. شرایط

اقتصادی، بنیاد بسیاری از خانواده‌ها را لرزانده وما احساس بی‌قدرتی می‌کنیم و این امر ما را به عادت غر زدن

هدایت می‌کند.

بنابراین می‌خواهم شما را تشویق کنم روزه غر زدن بگیرید. نه به خاطر این‌که اطرافیانتان شاد‌تر می‌شوند، که قطعا

همین طور خواهد شد، بلکه چون به شما کمک می‌کند شادی، آرامش، موفقیت و روابط مثبت را تجربه کنید.

این هم پنج موردی که شما به جای غر زدن می‌توانید انجام دهید. این نکات کمک خواهد کرد كه بدانید ناتوان نیستید. smily,P20,P20,284,29.gif.pagespeed.ce.gYqJid5IJW.gif

شما قدرت انتخاب باور‌ها و عملکرد‌هایتان را دارید و در تمرکزتان بر مثبت به جای منفی، ایمان، قدرت و اعتماد را

برای غلبه بر چالش‌های زندگی و شناسایی راه‌حل‌هایی برای شکایت‌هایتان پیدا خواهید کرد.

• تمرین سپاسگزاری. تحقیقات نشان می‌دهد هنگامی که در روز، سه موهبتی را که خدا به ما عطا کرده

برشمریم میزان شادیمان بیشتر ‌شده و سبب بالا رفتن شور و اشتیاق و روحیه‌مان می‌شود.

• دیگران را تحسین کنید. به جای غر زدن درباره اشتباه‌های دیگران، بر آن‌چه درست انجام داده‌اند تمرکز کنید.

• بر موفقیت تمرکز کنید. با خواندن یک مطلب مثبت شروع کنید. هر شب قبل از رفتن به رختخواب یک نکته عالی

درباره روزتان بنویسید. 129fs370785.gif.pagespeed.ce.WP2sjezpin.gif

• ر‌ها کنید. بر اموری که قدرت تغییرشان را دارید تمرکز کنید و چیزهایی را که ماورای کنترلتان است،‌‌ رها کنید. از

این‌که با‌‌ رها کردن کنترل، همه چیز به طریقی حل می‌شود، شگفت‌زده خواهید شد.

• دعا و مدیتیشن کنید. تحقیقات علمی نشان می‌دهد که این تمرین روزانه، میزان استرس را کاهش می‌دهد،

انرژی مثبت را تقویت می‌کند و سلامتی، سرزندگی و طول عمر را بالا می‌برد.

هنگامی که با میل به غر زدن روبه‌رو شدید یا احساس می‌کنید استرستان زیاد شده، مکث کنید، در قدرت بی‌پایان

غوطه‌ور شوید و نیرویی دوباره بگیرید.

مثبت یا منفی انتخاب با شماست: شکایت‌ها را به راه‌حل، نوآوری و موفقیت تبدیل کنید. 128fs318181.gif.pagespeed.ce.IKsqAwDFJC.gif

منبع: مجله موفقیت

• Like 8
لینک به دیدگاه

سه ابزار غر نزدن

1- "ولی"، فن مثبت 2lbkos0.gif.pagespeed.ce.6EvIXYcOkj.gif

این راهکار ساده کمک می‌کند شکایت‌ها را به افکار، راه‌حل‌ها و عملکردهای مثبت تغییر دهی و این طور عمل می‌کند: smily,P20,P20,2821,29.gif.pagespeed.ce.gvnKE9sP2A.gif

هنگامی که تشخیص می‌دهی در حال غر زدن هستی به سادگی کلمه ولی را بگو و سپس فکر یا عملکردی

مثبت به آن اضافه کن. مثال:

میل ندارم برای رسیدن به محل کارم یک ساعت رانندگی کنم smily%20%20%2817%29.gif ولی سپاسگزارم که می‌توانم رانندگی کنم

و شغلی دارم. 128fs318181.gif.pagespeed.ce.IKsqAwDFJC.gif

از این‌که چاق شده‌ام بیزارم ولی احساس خوبی دارم چون قصد دارم ورزش کنم و درست غذا بخورم.

2- باید به جای مجبور بودن بر توانایی داشتن تمرکز کنید

اغلب اوقات شکایت می‌کنیم و بر آن‌چه مجبور به انجامش هستیم؛ تمرکز می‌کنیم. ما چیزهایی شبیه این

می‌گوییم: «مجبورم رانندگی کنم»، «من مجبورم این یا آن کار را انجام دهم». به جای این کار، دیدتان را تغییر داده،emoticon-animal-004.gifتشخیص دهید که مجبور به انجام کار نیستید. شما توانایی انجام کار‌ها را دارید، شما توانایی

زیستن را دارید. در حالی که بسیاری از مردم بیکارند شما توانایی رفتن به سر کار را دارید.

شما توانایی رانندگی در ترافیک را دارید در حالی که بسیاری حتی ماشین ندارند یا آن‌قدر بیمارند که

نمی‌توانند رانندگی کنند. بر آن‌چه که توانایی انجامش را دارید تمرکز کنید. به جای استرس بر نعمت‌هایی که

دارید تمرکز کنید. بر شکرگزاری تمرکز کنید.

3- شکایت‌ها را به راه‌حل‌ها تغییر دهید

هدف حذف شکایت‌ها نیست بلکه حذف شکایت‌های بدون ‌فکری است که در خدمت هدف بزرگ‌تری نباشند و

اجازه دادن به خودنمایی شکایت‌هایی که منطقی و ارزشمندند.

اولی منفی و دومی مثبت است، تفاوت در نیت است. با شکایت‌های بی‌مورد شما ندانسته، بر مشکلات تمرکز

می‌کنید. با شکایت‌های منطقی، مشکل را شناسایی و آن شکایت، شما را به یک راه‌حل می‌رساند و آن وقت

است که هر شکایتی به فرصتی برای تغییر مثبت تبدیل خواهد شد. 128fs318181.gif.pagespeed.ce.IKsqAwDFJC.gif

منبع: مجله موفقیت

• Like 7
لینک به دیدگاه

راه حل : تکنیک من به من

تو واقعا" بی ملاحظه ای!

تو خیلی خودخواهی!
smily%20%20%2811%29.gif

می دانی مشکل تو چیست؟

تو دوباره داری مثل بچه ها رفتار می کنی!

وقتی واژه "تو" توسط زن به کار برده می شود،مرد حالت دفاعی به خود می

گیرد.با استفاده از کلمه "تو" زن در موقعیت قاضی و هیأت داوران قرار می گیرد ـ

موقعیتی که شوهرش آن را نمی پذیرد.

تکنیک (من به من) به زن این اجازه را می دهد تا احساساتش را در مورد رفتار

شوهرش بدون هیچ قضاوتی بیان کند.

این تکنیک به شما این اجازه را می دهد تا با همسرتان به راحتی گفتگو

کنید،بدون اینکه مجبور شده با هم در گیر شوید و جار و جنجال راه بیندازید.و این

کار برای همیشه به بحثها و مجادلات خاتمه می دهد.

تکنیک من به من 4 قسمت دارد.این تکنیک رفتار همسرتان،تعبیر شما از

آن،احساس شما نسبت به آن و نتایجی که رفتار طرف مقابل بر روی شما دارد را

توصیف می کند.

* زن:تو تمام این هفته را دیر به خانه آمدی بدون اینکه حتی یک بار به من تلفنی خبر بدهی(رفتار).

آیا می خواهی از من دوری کنی یا دنبال کس دیگری هستی؟(تعبیر)

من حس می کنم دیگر برای تو جذابیتی ندارم.من واقعا" دارم از درون آزار می بینم(احساسات).

اگر این رفتار ادامه پیدا کند(من)را درباره خودت نگران می کنی(نتیجه).

مرد:خیلی متأسفم اصلا"تصور نمی کردم که تو اینگونه فکر کنی(من)از تو دوری

نمی کنم،در عوض بسیار هم برایم قابل تحسینی.نه عزیزم(من)دنبال کس دیگری

نیستم.(من)امروز در اداره کاری برایم پیش آمد که مجبور شدم ساعت بیشتری

بمانم و درواقع به(من)هم برای دیر رسیدن به خانه استرس و فشار زیادی وارد

شد.حالا که به خانه رسیده ام،خیلی احساس خستگی می کنم و نیاز به

استراحت دارم.(من)دلم نمی خواهد که تو در موردم اینگونه فکر کنی،بعد از این

قول می دهم هر وقت مجبور شدم تا دیر وقت کار کنم حتما" به تو تلفن بزنم.

تکنیک من به من،من قدرتمند است زیرا حالت تدافعی را کاهش می دهد،صداقت

و دوستی را بالا می برد و احساس هر کسی را توضیح می دهد.تقریبا" محال

است که کسی با این تکنیک عصبانی شود.

جملات خوبی مثل من به من،بهتر از هر کلمه دیگری کاربرد دارند،البته در صورتی

که چنین کلماتی بدرستی و با آهنگ و آوایی درست و در زمان درست به زبان

آورده شوند،پس لازم ست پیش از صحبت کردن با فرد مقابل منتظر شوید و

اطمینان حاصل کنید که او به حرفهای شما گوش می کند.

منبع : hammihan.com

• Like 6
لینک به دیدگاه

آنچه احساس می کنید بگویید.

یک مرد به شما نمی گوید که وقتی رفتارش را اصلاح می کنید او احساس ضعیف شدن

میکند،او نمی گوید که وقتی مورد سرزنش شما قرار می گیرد و یا به او غر می

زنید،درست مثل وقتی که نوجوان بود و مادرش اشتباهاتش را گوشزد می کرد عصبانی

می شود،او هرگزبه شما نمی گوید که چه موقع شما را درست مثل مادرش می بیند و

دیگر با چنین وضعیتی هیچ رغبتی برای نزدیک شدن به شما و برقراری روابط زناشویی

ندارد.

وقتی شما طوری رفتار می کنید که او احساس کند هرگز از نظر شما قادر نخواهد بود

تصمیمات خوب و درستی بگیرد،احساس ضعف و شکست می کند و هرگز نمی تواند

معیارهای شما را درک کند،در عوض خفه می شود و چیزی نمی گوید.:hanghead:

شاید زن و شوهرها با همدیگر خیلی صحبت کنند،تقریبا" تمام مشکلاتی که یک زندگی

زناشویی را تهدید می کند مثل خیانت،بد رفتاری فیزیکی و لفظی،بی حوصلگی،نا امیدی

و غر زدن ها و همه و همه نتیجه یک ارتباط ضعیف است.:4564:

زنها به ندرت می پرسند که از این متعجبم چرا او دیگر با من صحبت نمی کند؟

در چنین شرایط و اوضاع و احوالی شاید مرد تصور کند که دیگر همسرش برای او جذابیتی

ندارد،اما هرگز این موضوع را مطرح نمی کند.

اگر زنی در زندگی به مردی غر بزند و بعد بخواهد حرفش را بگوید و مرد به حرفش گوش

نکند،آنقدر می گوید تا صحبتهایش شنیده شود.مرد به این دلیل شنونده خوبی نیست که

زن از راه درست وارد نشده است.زنان عادت کرده اند که با شیوه ی غلط و با حرفهای

غیرمستقیم به مردان خود نزدیک شوند . :icon_pf (34):

forum.hammihan.com/thread75075.html

• Like 6
لینک به دیدگاه

مردان باید بدانند

مردان بايد بدانند كه در نق زدن زنها ، آنها نيز مقصرند :w16: . درك اين امر به آنها كمك خواهد كرد تا در قبال اين رفتار

زنان همواره حق را به جانب خودشان نداده بلكه رفتاري مناسب از خود بروز دهند .

سر نخ كجاست؟:ws38:

كارشناسان معتقدند ؛ نق زدن ، به يك تفاوت مهم و اساسي بين زن و مرد بر مي گردد يعني تفاوت در تكلم و

ارتباط كلامي كه ناشي از تفاوت در مغز آنهاست:icon_pf (34):.

بافت عصبي كه ارتباط بين دو نيمكره مغز را ايجاد مي كند در مردان به طور متوسط حدود 10 درصد نازكتر است و

حدود 30 درصد ارتباط كمتري را بين دو نيمكره برقرار مي كند . اين امر سبب مي شود كه زنان بتوانند از هر دو

نيمكره مغز خود استفاده بيشتري ببرند و به اين دليل نسبت به مردان حاضر جوابترند ، زودتر تكلم را فرا مي گيرند و

يا همراه با آن مي توانند كارهاي ديگري را انجام دهند . مثلاً هم با تلفن حرف بزنند ، هم تلويزيون تماشا كنند ،

همزمان مراقب فرزند خردسال خود باشند و حتي آشپزي كنند . اما مردان ديرتر تكلم را فرا مي گيرند ، كلمات

كمتري بر زبان مي رانند و در صورت انجام چند كار اغلب يك كار را به درستي انجام مي دهند . به عبارتي زنان چند

كاناله و مردان يك كاناله هستند. زنان روزانه حدود 6 تا 8 هزار كلمه و مردان 2 تا 4 هزار كلمه سخن مي گويند .:ws52:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 6
لینک به دیدگاه

راه حل رسيدن به يك تفاهم منطقي و اصولي در اين زمينه ، آن است كه زن ، همسرش را بعد از آمدن به خانه ،

مدتي تنها بگذارد و اسبابراحتي او را فراهم آورد تا مرد بتواند نيروي از دست رفته را باز يابد . مردان نيزبايد نياز زن را

به درد دل كردن و طرح مسايل يا مشكلات روزانه درك كنند و زماني راپس از استراحت به گفتگوي دوجانبه اختصاص دهند .

شما مردان نيزمي خواهيد از اين رفتار زنان (غر زدن ) رهايي يابيد بهتر است توجه کنید که :a030:

در صورتي كه به دليلي نمي توانید بهصحبتهاي همسر گوش كنید ، با لحني صريح ولي مؤدبانه و همراه با محبت

بگويید كه فعلاًنمي توانید به صحبتهايش گوش دهید ولي در اولين فرصت اين كار را خواهید كرد . يادماننرود كه زنها

با صحبت كردن همه غمها و اضطرابهايشان را فراموش مي كنند و سبكمي شوند . اين نكته اي است كه مردان

كمتر به آن توجه مي كنند.

زنان برای تاثیر گذاری بیشتر بر مردان بهتر است به جای تو از کلمه من استفاده کنند:w16:

به عنوان مثال به جاي اينكه بگويند «تو به من بي توجهي» يا «تو منو دركنمي كني» و يا «تو همه مسؤوليتها را به

دوش من گذاشتي» بگويند «احساس مي كنم مثل قبل به من توجه نمي كني»، «من احساس مي كنم منو درك

نمي كني» ، «من حس مي كنم درانجام كارها تنها مانده ام» ... اين نوع گويش حالت دفاعي كمتري را در مرد

ايجادكرده ، زمينه را براي صحبت صميمانه تر براي رفع مشكلات آماده مي كند.:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

حقیقت اینجاست که اگر خانم شما غر می زند به این دلیل است که قصد دارد چیزی را به شما بگوید اما شما گوش شنیدن

آنرا ندارید. به همین خاطر به این کار ادامه میدهد تا شما بالاخره به حرف او گوش کنید. البته تمام تقصیرها هم به گردن

شما نیست شاید دلیل گوش ندادن شما این باشد که او از راه مناسب وارد نشده.

تنها چیزی که لازم دارید این است که کمی بیشتر بر روی مبحث ارتباط کار کنید تا مجددا خودتان را در دوران ماه عسل ببینید.

راه غلط

یک شب آقا تنها به این خاطر که مطمئن شود همسرش پشت در منتظر اوست، از سر کار خود دیر تر به خانه بر می

گردد. قبل از این که این فرصت را پیدا کند که کفش هایش را در بیاورد، خانم از او اینچنین پذیرایی می کند:

خانم: تو واقعا ظالمی، چرا اینقدر دیر کردی؟ می خواستی باز هم از من دوری کنی؟ از دست من خسته شدی، نه؟

آقا: صداتو رو من بلند نکن، دوباره رفتیم سر خونه اولمون، به من میپری و بعد هم خیلی زود نتیجه گیری میکنی.

خانم: چرا تو می خواهی مثل یک حیوون با من رفتار می کنی؟ نمی تونستی زنگ بزنی بگی برای شام نمیای؟ تو واقعا

بی کله هستی.

آقا: (در حالیکه دور می شود) دست از سرم بردار، خسته ام، می خواهم کمی استراحت کنم.

خانم: چرا تو مثل بچه ها رفتار می کنی؟ درسته! کار دیگه ای جز بیرون رفتن از اتاق که بلد نیستی! میدونی مشکلت

چیه؟ انتقاد سازنده رو نمی تونی قبول کنی.

چه چیز اشتباه است؟

چیزی که خانم باید بگوید این است که “نمی تونی انتقاد ویران کننده را بپذیری” به خاطر اینکه حرف هایش کاملا مخرب

هستند. به جای اینکه در مورد چیزی که واقعا احساس می کند با یک راه حل منطقی صحبت کند، او با بدنام کردن آقا،

خصومت و خشونت خود را بیرون می ریزد. این امر باعث لطمه دیدن همسر می شود.

زمانی که طرف مقابل شما به حالت دفاعی فرو می رود، راه ارتباط مسدود می شود و سبب می شود تا زوجین نتوانند

مشکل خود را پی گیری نمایند. بنابراین چه اتفاقی روی می دهد؟ هیچ کس گوش نمی دهد، خانم همان حرف های قدیمی را

پیش میکشد و آقا هم تصور می کند که همسرش یک فرد غرغروست. اما اتفاقی که می افتد این است که در این حالت هیچ

کسی به دیگری توجه نمی کند.:icon_pf (34):

در مثال بالا خانم به جای اینکه کاری کند که آقا به حالت تدافعی فرو رود و یکدفعه به سمت او حمله ور شود باید با احترام با او صحبت کند. به جای آنکه همیشه بگویید “تو” از ضمیر “من” هم استفاده کنید و یا بگویید “من، خودم.”

سیستم “من، خودم”

چرا زبان “من، خودم” اینقدر موثر است؟ به این دلیل که مزایای متعددی هم برای گوینده و هم برای شنونده دارد: آزار و

اذیت را از بین می برد، صداقت را زیاد می کند، تنها بر اساس اطلاعات صحیح استنتاج صورت می گیرد، و هر دو

طرف دقت بیشتری بر روی گفته های خود کرده و بیشتر سعی می کنند بیندیشند. :w16:

اما استفاده از لغات و کلمات مناسب در حین مکالمه تنها رمز پیروزی نیست.

گاهی اوقات حتی بهترین نمونه های جمله های “من، خودم” اگر در زمان مناسب و با لحن مناسب بیان نشوند تاثیر گذار

نخواهند بود. اگر می خواهید از این بابت که فرد مقابل به حرف های شماگوش می دهد مطمئن شوید، باید چند لحظه پیش

از شروع کردن به صحبت مکث کنید.

به عنوان مثال اگر خسته و کوفته از سر کار به خانه آمده بودید و همسرتان قصد صحبت کردن با شما را داشت، به این

خاطر که وارد جو قضاوت کردن یکدیگر نشوید به او بگویید “عزیزم، من یک روز سخت کاری را پشت سر گذاشته ام،

اگر اشکالی نداشته باشد اجازه بده تا ساعتی استراحت کنم و بعد با هم پیرامون این مطلب صحبت خواهیم کرد.”

خوشبختانه خانم شرایط شما را درک می کند، البته به آن شرط که شما نیز به قولتان عمل کنید.

به طور کلی آقایون تمایل چندانی به صحبت کردن ندارند. بنابراین اگر خانمتان خواست صحبت کند، باید در یک موقعیت

و زمان مناسب این کار را انجام دهید. این مقاله را پرینت بگیرید و ازهمسرتان تقاضا کنید که آنرا مطالعه کند. دفعه آینده

که خواستید تمرین روش “من، خودم” را بکنید، من، خودم، تضمین می کنم که می توانید به راحتی خود را از قضاوت های

زنانه برحذر دارید. :ws28:

• Like 6
لینک به دیدگاه

فقط به این دو دلیل غر نمیزنیم!!!!

من خودم وقتی گیج و کلافه ام ساکت میشم ، بخوان به حرفم بیارن غر میزنم :icon_razz: :ws37:

البته من همیشه دلیل کارش رو میپرسم بعد اگر لازم بود ایراد میگیرم، اولش توضیح بخوایم بهتر از اینکه بعدش ضایع بشیم که زود تصمیم گرفتیم و خدارو شکر مشکلی پیش نمیاد :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
ممنون نیکا امیدوارم هیچوقت غر نزنیم

غل بزنیم گل بزنیم ولی غر نه

ممنون مطالب جالبی بودن :icon_gol:

خواهش میکنم ، مردا که غر نمیزنن آقااا ، لطف داری :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من خودم وقتی گیج و کلافه ام ساکت میشم ، بخوان به حرفم بیارن غر میزنم :icon_razz: :ws37:

البته من همیشه دلیل کارش رو میپرسم بعد اگر لازم بود ایراد میگیرم، اولش توضیح بخوایم بهتر از اینکه بعدش ضایع بشیم که زود تصمیم گرفتیم و خدارو شکر مشکلی پیش نمیاد :a030:

بعضیا برعکس وقتی خستن و کلافه هی غر میزنن ، یعنی طرفو بمبارون میکننا :icon_pf (34):، اصلنم فک نمیکنن که دوباره چجوری میخوان با طرفشون چشم توچشم بشن

• Like 3
لینک به دیدگاه
بعضیا برعکس وقتی خستن و کلافه هی غر میزنن ، یعنی طرفو بمبارون میکننا :icon_pf (34):، اصلنم فک نمیکنن که دوباره چجوری میخوان با طرفشون چشم توچشم بشن

بله زیاد دیدم

اگر یکم دقت کنند با تغییرات کوچیک میتونند به رابطشون آرامش بدند، چند بار دیدم بعضی ها با هم که دعواشون میشه چطوری روشون میشه بعدش با هم بگن و بخندند :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دوستم شما خیلی خوبی..همیشه از خوندن حرفایی که میزنی لذت میبرن

واسه زندگیتون عشق خواهانم از خدای مهربون...

من هم خیلی غز میزدم در اوایل سن 20 سالگی...اما الان ک میکنم خیلی خانوم شدم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دوستم شما خیلی خوبی..همیشه از خوندن حرفایی که میزنی لذت میبرن

واسه زندگیتون عشق خواهانم از خدای مهربون...

من هم خیلی غز میزدم در اوایل سن 20 سالگی...اما الان ک میکنم خیلی خانوم شدم:ws3:

مرسی عزیزم لطف داری :ws3:

انشالله خدا به زندگی همه عشق بیکران هدیه کنه :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...