آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ خرداد، ۱۳۹۳ کلمه ها بر احساسها و اندیشه ها تاثیر میگذارند. احساسها بر افکار وکلمه ها مؤثرند. اندیشهها بر کلمهها و احساسها تاثیر میگذارند. بگوییم : از اینکه وقت خود را در اختیار من گذاشتید متشکرم. نگوییم : ببخشید که مزاحمتان شدم. بگوییم : در فرصت مناسب کنار شما خواهم بود. نگوییم : گرفتارم. بگوییم : راست میگی؟ راستی؟ نگوییم : دروغ نگو. بگوییم : خدا سلامتی بده. نگوییم : خدا بد نده بگوییم : هدیه برای شما. نگوییم : قابل ندارد. بگوییم : با تجربه شده. نگوییم : شکست خورده. بگوییم: قشنگ نیست. نگوییم : زشت است. بگوییم: خوب هستم. نگوییم: بد نیست. بگوییم : مناسب من نیست. نگوییم : به درد من نمیخورد. بگوییم : با این کار چه لذتی میبری؟ نگوییم : چرا اذیت میکنی؟ بگوییم : شاد و پر انرژی باشید. نگوییم : خسته نباشید. بگوییم: من. نگوییم: اینجانب. بگوییم: دوست ندارم. نگوییم: متنفرم. بگوییم: آسان نیست. نگوییم: دشوار است. بگوییم : بفرمایید. نگوییم : در خدمت هستم. بگوییم : خیلی راحت نبود. نگوییم : جانم به لبم رسید. بگوییم : مسئله را خودم حل میکنم. نگوییم : مسئله ربطی به تو ندارد 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ خرداد، ۱۳۹۳ كي حال داره اينا رو حفظ كنه 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ خرداد، ۱۳۹۳ black banner گفته است: كي حال داره اينا رو حفظ كنه اما انصافا قشنگ بودن مگه زبان خارجه است حفظش کنیم 6 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ خرداد، ۱۳۹۳ ممنون. عالی بود. سعی میکنم رعایت کنم به جای خسته نباشید هم بگید خدا قوت :) 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ خرداد، ۱۳۹۳ binam* گفته است: ممنون. عالی بود. سعی میکنم رعایت کنمبه جای خسته نباشید هم بگید خدا قوت :) اتفاقا استادمون همین میگفت. اینکه کلمات که با منفی شروع میشن ناخداگاه به آدم حس منفی میده. 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ خرداد، ۱۳۹۳ black banner گفته است: كي حال داره اينا رو حفظ كنه حفظ نمیخواد اگه علاقه داشته باشین به صحیح صحبت کردن یادتون میمونه. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده