Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ گروه بين الملل: جنایت های وحشیانه گروه موسوم به دولت اسلامی عراق و شام (داعش) در شهرهای مختلف عراق این روزها در صدر اخبار رسانه های دنیا قرار دارد. داعش، این فیلم کوتاه اما فجیع را از کشتار اهالی بی گناه شهر موصل عراق توسط نیروهایش منتشر کرده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ من اعصاب ندارم ببینم اما به این معتقدم آه مادرای شهید و جانبازا دست از سر این عراقیها برنمیداره جنایتهایی که کردن حالا حالاها دامن گیرشونه 13 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ [h=1] ورود 150 افسر عربستانی به موصل [/h] » سرویس: بين الملل - آسيا،خاورميانه کد خبر: 93032916245 پنجشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۷ منابع امنیتی عراق اعلام کردند: 150 افسر عربستانی به طور محرمانه وارد موصل شدهاند. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از سایت المسله، منابع امنیتی عراق اعلام کردند که 150 افسر عربستانی به طور محرمانه از طریق استان مرزی الحسکه سوریه با هماهنگی داعش وارد موصل شدهاند. این منابع افزودند: این افسران با هدف حمایت از داعش به فرماندهی فهد مصباح وارد موصل شدهاند. نیروهای امنیتی عراق همچنین ابو یمامه الدوسری عربستانی الاصل را در حمله داعش به پالایشگاه داعش در شمال شهر تکریت به هلاکت رساندند. 7 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ [h=1] حضور 150 شبه نظامی استرالیایی در سوریه و عراق [/h] » سرویس: بين الملل - فرامنطقه اي کد خبر: 93032916248 پنجشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۳ وزیر امور خارجه استرالیا امروز (پنجشنبه) گفت، نگرانی شدیدی درباره افزایش تعداد استرالیاییهایی که با شبه نظامیان افراطی سنی در عراق و سوریه مبارزه میکنند، وجود دارد. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از پایگاه اینترنتی صدای روسیه، جولی بیشاپ، وزیر امور خارجه استرالیا گفت: من امروز صبح از سوی آژانسهایمان اطلاعاتی به دست آوردم که در آن برآورد شده 150 استرالیایی در حال مبارزه با گروههای مخالف در سوریه و اطراف آن هستند. وی افزود: زمانی که این مبارزان به استرالیا بازگردند تهدیدی برای این کشور نیز محسوب میشوند. بیشاپ ادامه داد: اینها افراد خشنی هستند. اعدامها ، کشتارها و نشان دادن آنها در رسانههای اجتماعی مسئله خطرناک و خصمانه ای است که از تروریسم نشات میگیرد. وی گفت، پاسپورت بسیاری از استرالیایی هایی که نیروهای امنیتی نگران پیوستن آنها به افراط گرایان در سوریه و عراق بودند را لغو کرده چرا که آنها اگر به استرالیا بازگردند تهدیدی امنیتی برای این کشور نیز خواهند بود. استرالیا تاکنون هیچ گونه درخواستی برای کمک نظامی از سوی عراق یا آمریکا دریافت نکرده است اما بیشاپ اعزام هرگونه نیروی ضربت به عراق را رد کرد. 7 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ [h=1] جنگ فیسبوکی و توییتری داعش [/h] » سرویس: رسانه هاي ديگر - رسانه ديگر کد خبر: 93032916182 پنجشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۰ به گزارش ایسنا، این کاریکاتور که طراح آن آروین است در شرق منتشر شده است: جنک فیسبوکی و توئیتری داعش 7 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ من اعصاب ندارم ببینم اما به این معتقدم آه مادرای شهید و جانبازا دست از سر این عراقیها برنمیدارهجنایتهایی که کردن حالا حالاها دامن گیرشونه باهاتون موافقم مگه جوانای ما چه گناهی داشتن؟ 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ بچه ها بهتره اینقدر کینه ای نباشیم عراقیها خودشون قبول دارن که مقصر بودن در زمان جنگ هم خیلی از عراقیها طرفدار ما بودن جایگاه شهدا و خون دل پدر مادرانی که جگرگوشه شون رو فدای دفاع از خاک وطن کردن در دل ملت محفوظه ولی اگر شهدا هم الان بودن از دیدن این جنایات وحشی های داعشی و مزدوران پست فترت در حق "هر مخلوقی" دلشون خون میشد پیشنهاد میکنم یه سرچی بزنید و فیلم ها و تصاویر دلخراش وحشی های داعش رو بینید بعد چنین ظلمی رو حق یک "مخلوق" بدونید در هر حال به رغم جنگی تحمیلی وجه اشتراکات زیادی بین ما و مردم عراق وجود داره که نمیتوان نسبت به این وحشی گری های داعشی بی تفاوت بود 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ بچه ها بهتره اینقدر کینه ای نباشیم عراقیها خودشون قبول دارن که مقصر بودن در زمان جنگ هم خیلی از عراقیها طرفدار ما بودن جایگاه شهدا و خون دل پدر مادرانی که جگرگوشه شون رو فدای دفاع از خاک وطن کردن در دل ملت محفوظه ولی اگر شهدا هم الان بودن از دیدن این جنایات وحشی های داعشی و مزدوران پست فترت در حق "هر مخلوقی" دلشون خون میشد پیشنهاد میکنم یه سرچی بزنید و فیلم ها و تصاویر دلخراش وحشی های داعش رو بینید بعد چنین ظلمی رو حق یک "مخلوق" بدونید در هر حال به رغم جنگی تحمیلی وجه اشتراکات زیادی بین ما و مردم عراق وجود داره که نمیتوان نسبت به این وحشی گری های داعشی بی تفاوت بود کاملا درست و منطقی 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ بچه ها بهتره اینقدر کینه ای نباشیم عراقیها خودشون قبول دارن که مقصر بودن در زمان جنگ هم خیلی از عراقیها طرفدار ما بودن جایگاه شهدا و خون دل پدر مادرانی که جگرگوشه شون رو فدای دفاع از خاک وطن کردن در دل ملت محفوظه ولی اگر شهدا هم الان بودن از دیدن این جنایات وحشی های داعشی و مزدوران پست فترت در حق "هر مخلوقی" دلشون خون میشد پیشنهاد میکنم یه سرچی بزنید و فیلم ها و تصاویر دلخراش وحشی های داعش رو بینید بعد چنین ظلمی رو حق یک "مخلوق" بدونید در هر حال به رغم جنگی تحمیلی وجه اشتراکات زیادی بین ما و مردم عراق وجود داره که نمیتوان نسبت به این وحشی گری های داعشی بی تفاوت بود دشمنی اعراب با ایرانی جماعت ثابت شدست 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ بچه ها بهتره اینقدر کینه ای نباشیم عراقیها خودشون قبول دارن که مقصر بودن در زمان جنگ هم خیلی از عراقیها طرفدار ما بودن جایگاه شهدا و خون دل پدر مادرانی که جگرگوشه شون رو فدای دفاع از خاک وطن کردن در دل ملت محفوظه ولی اگر شهدا هم الان بودن از دیدن این جنایات وحشی های داعشی و مزدوران پست فترت در حق "هر مخلوقی" دلشون خون میشد پیشنهاد میکنم یه سرچی بزنید و فیلم ها و تصاویر دلخراش وحشی های داعش رو بینید بعد چنین ظلمی رو حق یک "مخلوق" بدونید در هر حال به رغم جنگی تحمیلی وجه اشتراکات زیادی بین ما و مردم عراق وجود داره که نمیتوان نسبت به این وحشی گری های داعشی بی تفاوت بود حرفتو قبول دارم ولی مطمئنم صد بار دیگه هم باشه عراق با ایران جنگ میکنه ایرانی ها همشه ثابت کردن که دل پاکی دارن کینه ای نیستن. باور کنین هیچ چیزی این همه ظلم ملت عراق جبران نمیکنه جونای مارو برنمیگردونه،اونایم که موندن خیلیاشو الان دارن زجر میکشن من نمونه شو دیدم به عینه. الان اونای که اثیر بودن انقدر زجرشون دادن که دارن انواع سکته،حمله عصبی.. تجربه میکنن. 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ بچه ها بهتره اینقدر کینه ای نباشیم عراقیها خودشون قبول دارن که مقصر بودن در زمان جنگ هم خیلی از عراقیها طرفدار ما بودن جایگاه شهدا و خون دل پدر مادرانی که جگرگوشه شون رو فدای دفاع از خاک وطن کردن در دل ملت محفوظه ولی اگر شهدا هم الان بودن از دیدن این جنایات وحشی های داعشی و مزدوران پست فترت در حق "هر مخلوقی" دلشون خون میشد پیشنهاد میکنم یه سرچی بزنید و فیلم ها و تصاویر دلخراش وحشی های داعش رو بینید بعد چنین ظلمی رو حق یک "مخلوق" بدونید در هر حال به رغم جنگی تحمیلی وجه اشتراکات زیادی بین ما و مردم عراق وجود داره که نمیتوان نسبت به این وحشی گری های داعشی بی تفاوت بود جانباز تو خونه ندارید که متوجه بشید من چی میگم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده