*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ بسیار با پشتکار و پیگیر مهربون و دوست داشتنی. به نظرم ادم معتقدی هم هستی ( با توجه به عکسای پروفت) و فراموشکار شایدم پرمشغله 4 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ سلام ... شاید یکی از بدی هایی که داری اینه که زیادی خوبی ... امیدوارممم تو زندیگیت موفق و سلامت و شاد باشی . یا حق 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ سلام من دعوت نشدم ولی بی دعوت اومدم زیاد برخورد نداشتیم اما بر اساس فعالیتت تو انجمن میگم: فعال با اراده پشتکار مثال زدنی در امر ترجمه برات آرزوی موفقیت دارم 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ سلام .... ممنون بابت دعوتت فائزه جان ،بیشتر ببینیمتون خانوم گل... فائزه همونطوری که بچه ها هم گفتن یه دختر خوب و و کاملا وظیفه شناس وپر تلاش و البته مهربون هستن ،خلاصه اینکه یه دختر خانوم گل ... امیدوارم همیشه موفق و سلامت وشاد باشی... 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ هنوز که بازه تاپیک میگفتی تحلیلتو دوست جونای عزیزم، ی دنیا ممنون از لطف زیادی که همتون داشتین، خیلی خوشحالم کردین اومدین و خیلی برام جالب بود که ببینم از نظر شما چطور ادمی بودم:rose::w72::w72::w72: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده