Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ آلبوم آثارم در لنزور : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کار ما از شوری و تلخی گذشته... زندگی چند وقتیست طعم فلفل می دهد... 28 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ بزن قدش ماتیلدا کارت حرف نداره 10 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ بزن قدش ماتیلدا کارت حرف نداره ماتیلدا وسیله است هنرمند اصلی اینجاست Yekta.M 8 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ ماتیلدا وسیله است هنرمند اصلی اینجاست Yekta.M فرقی نمیکنه شما دو تا دو روحید در یه بدن 9 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ لجباز که میشوی فقط،مرغ همسایه غاز می شود... 25 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ عجب عکسی این رزه ولی چرا این جلویی خشکه عقبی شاد و سرزنده 7 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ عجب عکسی این رزه ولی چرا این جلویی خشکه عقبی شاد و سرزنده این عکس یه جورایی مفهومی هست (تو عکسهای مفهومی هر کس میتونه یه برداشت متفاوت از عکس داشته باشه برای همین توضیحی در موردش ننوشتم) اماحالاکه پرسیدید من برداشت خودمو از عکس میگم،که نشون دهنده مفهوم عشق هست. خودم با دیدنش یاد این شعر شهریار میفتم که میگه: آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا 13 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ این عکس یه جورایی مفهومی هست (تو عکسهای مفهومی هر کس میتونه یه برداشت متفاوت از عکس داشته باشه برای همین توضیحی در موردش ننوشتم) اماحالاکه پرسیدید من برداشت خودمو از عکس میگم،که نشون دهنده مفهوم عشق هست.خودم با دیدنش یاد این شعر شهریار میفتم که میگه: آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا جالب بود برداشت من اون غنچه یه بچه ای هستش که مهر بهش نشده و داره خشک میشه و داره با حسرت در مورد ارزوهای قشنگش خیال پردازی میکنه (گل شاداب) 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ f/5.3 sec.1/20 Iso-200 خودکشی 9 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ جالب بود برداشت من اون غنچه یه بچه ای هستش که مهر بهش نشده و داره خشک میشه و داره با حسرت در مورد ارزوهای قشنگش خیال پردازی میکنه (گل شاداب) برداشت شما هم به نوعی جالب بود،خیال پردازیٍ آرزوهای قشنگ خودکشی بله این عکس همچین حسی به آدم القا میکنهخودکشی،بیماری،ناامیدی...من همه اینها رو از دیدنش حس میکنم 8 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ دستمال من زیر درخت "آلبالو" گم شده (یادش بخیر کودکی ،...کاش میشد با خیال کودکی♥پای بر دنیای فرداها گذاشت...) 28 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ همشون عالـــــــــی هستن... خیلی خوبن یکتا بانــــــــــــــــو...:love070: موفق که هستی مطمئنا ... موفـــــــقیـــتــــــــت مستدام:flowerysmile: 7 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ این عکس یه جورایی مفهومی هست (تو عکسهای مفهومی هر کس میتونه یه برداشت متفاوت از عکس داشته باشه برای همین توضیحی در موردش ننوشتم) اماحالاکه پرسیدید من برداشت خودمو از عکس میگم،که نشون دهنده مفهوم عشق هست.خودم با دیدنش یاد این شعر شهریار میفتم که میگه: آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا ممنون از زحماتتون عالی و زیباااااااااا مثل همیشه بیست 7 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ اینجا ما چیکار باید بکنیم؟ باید برداشتمون رو از عکسها بگیم؟ یا کار خاصی لازم نیست بکنیم؟ 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ اینجا ما چیکار باید بکنیم؟ باید برداشتمون رو از عکسها بگیم؟ یا کار خاصی لازم نیست بکنیم؟ میتونی از عکسهایی که خوشت اومد تشکر کنی ،و یه نظر کلی در مورد همه عکسها بگید. در مورد برداشتتون از عکسها به پیشنهاد یکی از دوستان قراره بزودی تاپیکی استارت بزنم و عکسهای مفهومی رو بزارم و بقیه برداشتشون رو بگن ... 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده