YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ افزوده شدن يك بازي به گوگل 4.8 ميليون وقت كارمندان را تلف كرد ... :icon_gol: خبرگزاري فارس: اقدام گوگل در تغيير لوگوي خود در جمعه هفته گذشته و قرار دادن بازي پك من به جاي آن بهره وري را در بسياري از ادارات دولتي كاهش داد. به گزارش فارس به نقل از سي نت، تنها در آمريكا هر كارمند و فرد شاغل فعال در موسسات دولتي و خصوصي به طور متوسط 36 ثانيه اضافي را در صفحه اصلي سايت گوگل به انجام بازي پك من اختصاص داد كه اين امر موجب اتلاف وقتي به ميزان 4.8 ميليون ساعت شد. بر اساس بررسي هاي موسسه رسكيو تايم، تلف شدن 4.8 ميليون ساعت وقت كارمندان براي انجام بازي پك من بر روي گوگل به معناي خسارت 120 ميليون دلاري براي صاحبان مشاغل است كه در نوع خود بي نظير و استثنايي است. گوگل معمولا در سالگرد رويدادها و مناسبت هاي مختلف يك لوگوي گرافيكي متفاوت را جايگزين لوگوي اصلي خود مي كرد، اما اين بار يك بازي را براي اين كار انتخاب كرد كه نتيجه آن اتلاف وقت هزاران كارمند در نقاط مختلف جهان بود. به نظر مي رسد با توجه به بازخوردهاي منفي اين اقدام، گوگل چندان راغب به تكرار اين تجربه نباشد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده