a_ghadimi 4539 ارسال شده در 3 شهریور، 2014 سلام به همه دوستان فردا 14 خرداد تولد یکی از بهترین های انجمنه یکی از دوستان خوب صنایع حدس بزنید بیشتر فکر کنید یادتون میاد باشه خودم میگم تولد آقا حمید Hamid Mehrazin تولدتون مبارک :flowerysmile::626gdau: ایشالله تو همه مراحل زندگی تون موفق و پیروز و سربلند باشید براتون بهترین هارو آرزو میکنم کیک تولد .... اینم کادو برای شما... 20
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 3 شهریور، 2014 منم به عنوان یه عضو کوچولو تبریک میگم امیدوارم همیشه و همه جا موفق باشن
آرتاش 33340 ارسال شده در 3 شهریور، 2014 تولدتون مبارک آقا حمید ایشالله 240سال عمر با عزت داشته باشید و به همه ی آرزوهاتون برسید
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 3 شهریور، 2014 تولد تولد تولدت ممممممممممممم بببببببببارکککککککککککککککککککککک مبارک مبارک تولدت مبارک
sam arch 55879 ارسال شده در 3 شهریور، 2014 درود... ممنون از دعوت... تبریک می گم زادروز دوست عزیزمون رو...امیدوارم آرزوی های خوب دوستانشون برای روزهای پیش روشون...محقق بشه..
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 3 شهریور، 2014 حميد جان تولدت مبارك بهترينها رو برات آرزو ميكنم :4uboxsmiley::happybday::happybday: :4uboxsmiley:
hasti1988 22046 ارسال شده در 3 شهریور، 2014 آقا حمید تبریک میگم و بهترین ها رو براتون آرزومندم.... این هم از طرف بچه های تالار صنایع:
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 5 شهریور، 2014 سلام به همه دوستان فردا 14 خرداد تولد یکی از بهترین های انجمنه یکی از دوستان خوب صنایع حدس بزنید بیشتر فکر کنید یادتون میاد باشه خودم میگم تولد آقا حمید Hamid Mehrazin تولدتون مبارک :flowerysmile::626gdau: ایشالله تو همه مراحل زندگی تون موفق و پیروز و سربلند باشید براتون بهترین هارو آرزو میکنم کیک تولد .... اینم کادو برای شما... سلام آتنا خانم خداییش چه کردید؟ خجالتم دادید دست شما درد نکنه انشالله همیشه شاد وسلامت و موفق و سربلند باشید:icon_gol: عمر 200ساله کنید براتون بهترین هارا از خدا میخوام مرسی
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 5 شهریور، 2014 منم به عنوان یه عضو کوچولو تبریک میگمامیدوارم همیشه و همه جا موفق باشن سلام مهندس خیلی لطف کردی تشریف آوردی ممنونم به همچنین انشالله برای شما تولدتون مبارک آقا حمید ایشالله 240سال عمر با عزت داشته باشید و به همه ی آرزوهاتون برسید تولدتون مبارک دوست عزیز
ارسال های توصیه شده