ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ [h=1][/h] طرز تهیه ترشی آجیلی (یک ترشی ملس)Reviewed by Saeid on Dec 12Rating: طعم ترشی آجیلی ملس است شما می توانید بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سرکه آن را کم یا زیاد کنید. مواد لازم : [TABLE=align: center] [TR] [TD] [h=5]بادام هندی[/h] [/TD] [TD] [h=5]۲۰۰ گرم[/h] [/TD] [/TR] [TR] [TD] [h=5]بادام[/h] [/TD] [TD] [h=5]۲۰۰ گرم[/h] [/TD] [/TR] [TR] [TD] [h=5]گردو[/h] [/TD] [TD] [h=5]۲۰۰ گرم[/h] [/TD] [/TR] [TR] [TD] [h=5]پسته[/h] [/TD] [TD] [h=5]۲۰۰ گرم[/h] [/TD] [/TR] [TR] [TD] [h=5]برگه زردآلو[/h] [/TD] [TD] [h=5]۲۵۰ گرم[/h] [/TD] [/TR] [TR] [TD] [h=5]آب جوش[/h] [/TD] [TD] [h=5]سه و نیم پیمانه(۶۰۰ میلیلیتر)[/h] [/TD] [/TR] [TR] [TD] [h=5]سرکه سفید[/h] [/TD] [TD] [h=5]سه و نیم پیمانه(۶۰۰ میلیلیتر)[/h] [/TD] [/TR] [TR] [TD] [h=5]چوب دارچین[/h] [/TD] [TD] [h=5]چند تکه کوچک[/h] [/TD] [/TR] [TR] [TD] [h=5]هل[/h] [/TD] [TD] [h=5]یک و نیم قاشق چایخوری[/h] [/TD] [/TR] [/TABLE] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طرز تهیه : تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خیس کنید و پوست آنها را جدا کنید. آنها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملاً خشک شوند. برگهها را ۱ شب با آبجوش خیس کنید تا کاملاً نرم شوند سپس سرکه را هم اضافه کرده و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد. سپس آنها را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید تا به صورت سس در آید بعد ادویهها و آجیل را هم اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید و بعد از سرد شدن ترشی را در یک شیشه تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید. نکته : ۱ - تمام آجیلها باید به صورت خام مصرف شوند. ۲ - طعم این ترشی ملس است شما می توانید بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سرکه آن را کم یا زیاد کنید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده