afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ مواد لازم برای یک پیمانه: زرده تخم مرغ: ۳ عدد آب لیمو ترش2قاشق غذاخوری فلفل قرمز به مقدار کم نمک به مقدار کم کره داغ و آب شده: نصف پیمانه طرز تهیه: برای ۲۰ تا ۳۰ثانیه زرده تخم مرغ، فلفل قرمز، نمک و آب لیمو را در غذاساز مخلوط کنید. سپس در حالی که دستگاه روشن است به آرامی کره را به مواد اضافه کنید تا غلیظ و خامه ای شود. این سس را می توان با گوشت، ماهی، سبزیجات و... مصرف کرد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده