رفتن به مطلب

سس هلندیز


ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای یک پیمانه:

زرده تخم مرغ: ۳ عدد

آب لیمو ترش2قاشق غذاخوری

فلفل قرمز

به مقدار کم نمک

به مقدار کم کره داغ و آب شده: نصف پیمانه

 

طرز تهیه: برای ۲۰ تا ۳۰ثانیه زرده تخم مرغ، فلفل قرمز، نمک و آب لیمو را در غذاساز مخلوط کنید. سپس در حالی که دستگاه روشن است به آرامی کره را به مواد اضافه کنید تا غلیظ و خامه ای شود. این سس را می توان با گوشت، ماهی، سبزیجات و... مصرف کرد.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...