رفتن به مطلب

بخورین جیگرتون حال بیاد


ارسال های توصیه شده

172951_912.jpg

 

سنگریا خنک تابستانی

 

تعداد: 10 نفر

زمان تهیه: 15 دقیقه

 

مواد لازم

 

• دو پیمانه آب پرتقال، خنک

• یک پیمانه آب انگور سفید شیرین نشده، خنک

• یک پیمانه آب کرن‌بری

• یک بطری یک لیتری آب لیمو

• تکه های یخ

• دو پیمانه تکه های میوه های گوناگون (پرتقال، لیمو، آناناس، انگور سفید یا قرمز بی دانه، هلو پوست کنده و توت فرنگی)

• برگ های کوچک نعناع

 

طرز تهیه

 

1. در یک کاسه بزرگ یا پارچ، آب میوه های خنک پرتقال، آب انگور سفید و کرن‌بری را با هم مخلوط کنید.

2. آب لیمو را اضافه کنید. دوسوم هر ده لیوان را با یخ پر کنید. میوه ها را در لیوان بریزید. مخلوط آب میوه را داخل لیوان ها بریزید. آنها را با برگ های نعناع تزئین کنید.

 


172952_297.jpg

 

آگوئا فرسکا خیار

 

تعداد: 6 نفر

 

زمان تهیه: 15 دقیقه

 

مواد لازم

 

• 4 عدد خیار متوسط، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده (حدود 5 پیمانه)

• نصف پیمانه آب

• نوک قاشق نمک

• سه پیمانه مکعب های یخ

• یک دسته کوچک نعناع یا ریحان (یک پیمانه)

• یک عدد لیمو ترش

• شربت قند

• برش های باریک خیار (اختیاری)

 

طرز تهیه

 

1. در مخلوط کن خیار، آب و نمک را با هم مخلوط کنید تا حسابی له و نرم شود. تکه های یخ و نعناع را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا یخ ها خرد شوند. آب لیمو را بگیرید و با شربت قند اضافه کنید. هنگام سرو می توانید برش های باریک خیار را داخل هر لیوان بیندازید.

2. برای تهیه شربت قند یک پیمانه آب و یک پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید. داخل قابلمه بریزید و با شعله متوسط حرارت دهید تا زمانی که شکر حل شود. پس از خنک شدن آن را به آگوئا فرسکا اضافه کنید.

 


172953_974.jpg

 

نوشیدنی خنک هندوانه

 

تعداد: 9 نفر

زمان تهیه: 15 دقیقه

 

مواد لازم

 

• سه پیمانه هندوانه

• ¾ شکر

• نصف پیمانه برگ های ریز نعناع

• دو پیمانه آب انگور سفید

• یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو

• ¾ پیمانه آب لیمو خنک

• 4 پیمانه آب گازدار خنک

• برگ های تازه نعناع (اختیاری)

• برش های هندوانه (اختیاری)

 

طرز تهیه

 

1. هندوانه ها را داخل مخلوط کن بریزید تا له شود. آن را از صافی عبور دهید تا تفاله های آن گرفته شوند.

2. در یک کاسه بزرگ شکر و نعناع را با هم مخلوط کنید. با پشت یک قاشق چوبی، برگ های نعناع را فشار دهید تا له شوند. آب انگور سفید، پوست رنده شده لیمو، آب لیمو و پوره هندوانه را اضافه کنید. هم بزنید تا شکر حل شود. داخل لیوان ها یخ بریزید و آب میوه را روی آنها بریزید. در صورت تمایل با تکه های هندوانه و برگ نعناع تزئین کنید.

 


172954_371.jpg

 

 

لیموناد مادلاین

 

تعداد: 8 نفر

زمان تهیه: 15 دقیقه

زمان خنک شدن: یک شب تا صبح

 

مواد لازم

 

• 6 عدد لیموترش زرد (1.5 پیمانه آب لیمو)

• 2 عدد لیموترش سبز (1/3 پیمانه آب لیمو)

• یک پیمانه شکر

• 6 پیمانه آب

• یک پیمانه تمشک تازه

• تکه های لیمو ترش سبز و زرد

 

طرز تهیه

 

1. در یک پارچ بزرگ، آب لیموها، شکر و آب را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا شکر حل شود. تمشک را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید یک شب تا صبح در یخچال بماند. با تکه های لیموترش سبز و زرد آن را تزئین کنید.

 


172955_497.jpg

 

پانچ چای

 

تعداد: 10 نفر

زمان تهیه: 10 دقیقه

زمان خنک شدن: 4 تا 24 ساعت

 

مواد لازم

 

• 900 گرم چای سیاه دم شده

• نصف پیمانه شکر

• 20 سانتی متر چوب دارچین

• ¼ پیمانه برگ ریحان تازه خرد شده

• یک لیموترش سبز و زرد قاچ شده

• یک عدد پرتقال قاچ شده

• 900 گرم آب گازدار

• قالب یخ

• چوب دارچین (اختیاری)

• تکه های پرتقال و لیمو

• برگ ریحان

 

طرز تهیه

 

1. چای را دم کنید و پس از خنک شدن درون پارچ بریزید. شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. چوب دارچین، ریحان خرد شده، لیمو و پرتقال برش خورده را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 4 تا 24 ساعت داخل یخچال نگهداری کنید.

2. مایع را از صافی عبور دهید و تکه های میوه و سبزی را خارج کنید. خیلی آرام آب گازدار را اضافه کنید. با قالب های یخ آن را سرو کنید. برای تزئین نیز می توانید با تکه های مرکبات و برگ های ریحان آنها را تزئین کنید.

 


172956_599.jpg

 

آب لیموی خنک

 

تعداد: 6 نفر

زمان تهیه: 15 دقیقه

زمان خنک شدن: یک تا 8 ساعت

 

مواد لازم

 

• 4 عدد لیموی خرد شده

• یک و نیم پیمانه برگ های تازه نعناع و ریحان

• 6 تا 8 پیمانه آب

• 6 تا 8 پیمانه یخ

• برگ های تازه نعناع یا ریحان برای تزئین

 

طرز تهیه

 

1. تکه های لیمو را داخل پارچ بیندازید. برگ های نعناع را کف دست خود کمی فشار دهی تا عصاره آن بیرون بیاید. آنها را داخل پارچ بیندازید. آب را اضافه کنید. درب آن را ببندید به مدت 1 تا 8 ساعت آن را در یخچال خنک کنید.

2. مایع را از صافی عبور دهید تا برگ های سبزیجات جدا شوند. تکه های لیمو و برگ های نعناع را در 6 یا 8 لیوان به طور مساوی تقسیم کنید. برای هر لیوان یک قالب یخ بیندازید. آب لیمو را اضافه و سرو کنید.

لینک به دیدگاه
172951_912.jpg

 

سنگریا خنک تابستانی

 

تعداد: 10 نفر

زمان تهیه: 15 دقیقه

 

مواد لازم

 

• دو پیمانه آب پرتقال، خنک

• یک پیمانه آب انگور سفید شیرین نشده، خنک

• یک پیمانه آب کرن‌بری

• یک بطری یک لیتری آب لیمو

• تکه های یخ

• دو پیمانه تکه های میوه های گوناگون (پرتقال، لیمو، آناناس، انگور سفید یا قرمز بی دانه، هلو پوست کنده و توت فرنگی)

• برگ های کوچک نعناع

 

طرز تهیه

 

1. در یک کاسه بزرگ یا پارچ، آب میوه های خنک پرتقال، آب انگور سفید و کرن‌بری را با هم مخلوط کنید.

2. آب لیمو را اضافه کنید. دوسوم هر ده لیوان را با یخ پر کنید. میوه ها را در لیوان بریزید. مخلوط آب میوه را داخل لیوان ها بریزید. آنها را با برگ های نعناع تزئین کنید.

 

 

 

ببخشید این چیه؟

لینک به دیدگاه

سنگریا خنک تابستانی

 

تعداد: 10 نفر

زمان تهیه: 15 دقیقه

 

مواد لازم

 

• دو پیمانه آب پرتقال، خنک

• یک پیمانه آب انگور سفید شیرین نشده، خنک

• یک پیمانه آب کرن‌بری

• یک بطری یک لیتری آب لیمو

• تکه های یخ

• دو پیمانه تکه های میوه های گوناگون (پرتقال، لیمو، آناناس، انگور سفید یا قرمز بی دانه، هلو پوست کنده و توت فرنگی)

• برگ های کوچک نعناع

 

داداش من، میدونی خوردن پرتقال تو تابستان خوب نیست؟؟

پرتقال میوه ای ه که اتوماتیک دمای بدن را بالا میبره و مناسب فصل زمستونه! حالا تو این گرما شما بیاین پرتقال بزنید بجای خنک شدن جوش میاری :ws3:در هر صورت ممنون:icon_gol:

لینک به دیدگاه
ببخشیدا من نمیدونم آب کرن بری چی هست توضیح لطفا

 

[h=4]خواص کرنبری:[/h] به دلیل دارا بودن خاصیت جلوگیری از بروز سنگ کلیه و همچنین درمان عفونتهای کلیه از میوه های پر مصرف به شمار می آید. روزانه مصرف یک لیوان آب کرنبری بیماریهایی نظیر عفونتهای مجاری ادرار را درمان می کند. کرنبری باعث بهبود سیستم گردشی در بدن می شود. تاننهای فشرده موجود در کرن بری از اکسیداسیون کلسترول بد جلوگیری می نماید و در نتیجه بدن را در مقابل تصلب شرایین محافظت می نماید. همچنین تاننها به عنوان یک پشتیبان و حامی برای قلب سالم محسوب می شوند. کرنبری به عنوان یک ضد باکتری عمل نموده و بر روی PH ادرار تاثیر می گذارد و از ایجاد سنگ کلیه جلوگیری به عمل می آورد. طعم این میوه بسیار خوشمزه و خاص (ملس) می باشد. مصرف آن به بیمارانی که از آسم رنج می برند نیز توصیه می گردد. این میوه مانند داروی طبیعی برای بدن انسان مفید است لیکن هنوز در کشور به صورت عموم شناخته نشده است.

(تاریخ: ١٣/۴/١٣٩٠)

منبع: برگرفته از مجله سلامت

 

 

 

cranberry2.jpg

لینک به دیدگاه

فونت ادراري: كابوسي براي بانوان

عفونت مجاري ادراري يكي از شايعترين عفونتهاي باكتريايي در زنان است آمارها نشان دهنده آنست كه نزديك به نيمي از خانمها در طي زندگي خود حداقل يكبار عفونت مجاري ادرار را تجربه مي كنند و بسياري از آنها مبتلا به عفونتهاي راجعه يا برگشت پذير مي شوند. عفونت مثانه (سيستيك) در واقع مسئول 95% از موارد عفونت ادراری همراه با علایم بالینی مي باشد عامل ايجاد عفونت مثانه در 80 % موارد باكتري E.coli و در 15-5% موارد باكتري استافيلوكوك ساپروفيتيكوس است. از جمله عوامل مستعد کننده و پیش زمینه براي بروز عفونت مجاری ادراری موارد ذیل قابل اشاره اند:

1) مقاربت جنسي

2) بارداري

3) كمبود استرو‍ژن ناشي از يائسگي يا هيستركتومي

4) انسداد مجاري ادراري در نتيجه تومور يا سنگ مجاري

5) عدم تخليه كامل مثانه در نتيجه مشكلات نورولوژيك مانند سكته مغزي، آسيبهاي نخاعي، ديابت

6) باقي ماندن ادرار در مثانه در نتيجه وزيكوسل ، افتادگي مثانه

از علايم شايع عفونت مجاري ادراري سوزش ادرار، تکرر ادرار، احساس فوریت در دفع ادرار و گاه تب را

عصاره گياهان براي پاكسازي مجاري ادرار

از جمله توصيه هاي تغذيه اي براي كاهش خطر ابتلا به عفونت ادراري نوشيدن آب به ميزان كافي در روز است. يكي از راههاي اثبات شده در كاهش عفونت، اسيدي كردن محيط مثانه مي باشد برخي از انواع خوراكيها مي توانند دراين مورد به ما كمك كنند يكي از گياهان دارويي كه پيش از كشف و توليد آنتي بيوتيكها براي كنترل عفونت ادراري توسط بوميان آمريكا استفاده مي شد، كرن بري (Cranberry) است خاستگاه اين گياه آمريكاي شمالي است. كرن بري سرشار از ويتامين C، فلاونوئيدها، اسيد سيتريك و بنزوئيك اسيد بوده و مطالعات متعدد اثر آن را در پيشگيري از عفونت ادراري در افراد مستعد ابتلا به عفونتهاي راجعه نشان داده اند اما اين اثر را صرفاً منوط به تغيير در ميزان اسيديته مجاري ندانسته اند. طبق بررسيهاي صورت گرفته ميزان تغيير در اسيديته مجاري با دريافت كرن بري جزئي و ناچيز است اما مكانيسم اثر اين ميوه در كاهش ابتلا به عفونتها به جلوگيري از اتصال و چسبندگي باكتري به مخاط معطوف مي گردد. اين خاصيت آنتي باكتريايي كرن بري را به فروكتوز و پروآنتوسيانيدين موجود در عصاره اين گياه منسوب دانسته اند . اثر مطلوب كرن بري در پيشگيري از ابتلا مجدد به عفونتهاي راجعه مجاري ادراري در زنان مورد تاييد جامعه متخصصين زنان كانادا مي باشد افزون بر امر پيشگيري، از اين تركيب در طي دوره درمان نيز مي توان در تسريع روند بهبود عفونت مجاري بهره برد. قابل ذكر است كه هيچ گونه تداخلي در مصرف اين ماده با آنتي بيوتيكهاي موثر در درمان عفونت هاي اداري گزارش نشده و مي توان با آسوگي خاطر از كرن بري در كنار آنتي بيوتيكهاي متداول براي درمان عفونت و پس از بهبودي بمنظور پيشگيري از ابتلا مجدد استفاده كرد.

افزون بر مصرف كرن بري از ديگر موارد قابل توجه در پيشگيري از ابتلا به عفونت اداري دفع ادرار مكرر و عدم ممانعت از تخليه ادرار به مدت طولاني است استفاده از تركيبات گياهي با خاصيت ديورتيك (مدر بودن) به جلوگيري از تجمع باكتريها درمجاري و در نتيجه پيشگيري از عفونت مي توانند كمك كنند به عنوان نمونه گياهان دارويي Bearberry‌و Golden Rod خاصيت ديورتيك داشته و به دفع بهتر ادرار و پاكسازي مجاري ادراري كمك مي كنند.

لینک به دیدگاه
[h=4]خواص کرنبری:[/h] به دلیل دارا بودن خاصیت جلوگیری از بروز سنگ کلیه و همچنین درمان عفونتهای کلیه از میوه های پر مصرف به شمار می آید. روزانه مصرف یک لیوان آب کرنبری بیماریهایی نظیر عفونتهای مجاری ادرار را درمان می کند. کرنبری باعث بهبود سیستم گردشی در بدن می شود. تاننهای فشرده موجود در کرن بری از اکسیداسیون کلسترول بد جلوگیری می نماید و در نتیجه بدن را در مقابل تصلب شرایین محافظت می نماید. همچنین تاننها به عنوان یک پشتیبان و حامی برای قلب سالم محسوب می شوند. کرنبری به عنوان یک ضد باکتری عمل نموده و بر روی PH ادرار تاثیر می گذارد و از ایجاد سنگ کلیه جلوگیری به عمل می آورد. طعم این میوه بسیار خوشمزه و خاص (ملس) می باشد. مصرف آن به بیمارانی که از آسم رنج می برند نیز توصیه می گردد. این میوه مانند داروی طبیعی برای بدن انسان مفید است لیکن هنوز در کشور به صورت عموم شناخته نشده است.

(تاریخ: ١٣/۴/١٣٩٠)

منبع: برگرفته از مجله سلامت

 

 

 

cranberry2.jpg

عه چه ندید بدیدم ها تا حالا ندیده بودم شرط میبندم تو هم الان فهمیدی

:ws3:

لینک به دیدگاه
عه چه ندید بدیدم ها تا حالا ندیده بودم شرط میبندم تو هم الان فهمیدی

:ws3:

قبلان خوردم ولی الان فهمیدم چی خوردم:w16:

اینم استانداردفايل هاي مربوطه :

ShowPicture.aspx?Width=20&Height=20&ID=54e0c626-c9f1-4849-a02d-260424f151770-12-92ا1طلاعيه نکتار کرن بري.pdf72.408 KB

لینک به دیدگاه

مرسی سهند جان بابت تاپیک پر محتوا و خوبت :icon_gol:

 

با تمام نوشیدنی ها موافقم

 

آب لیموی خنک بعد از این که از گرمای بیرون تو خونه میایید .. خیلی میچسبه :w16:

 

این تاپیک من منتقل کردم به بخش گالری .. صنایع غذایی :a030:

لینک به دیدگاه
مرسی سهند جان بابت تاپیک پر محتوا و خوبت :icon_gol:

 

با تمام نوشیدنی ها موافقم

 

آب لیموی خنک بعد از این که از گرمای بیرون تو خونه میایید .. خیلی میچسبه :w16:

 

این تاپیک من منتقل کردم به بخش گالری .. صنایع غذایی :a030:

ممنون دوست گلم

باعث زحمتتتون شد:icon_gol:

لینک به دیدگاه
خیلی ممنون بابت تاپیک داغ و در عین حال خنکت:ws3:

با دیدن تصویرشون تشنه م شد!!

حالا سهند این کرنبری چه طعمی هست؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3

چیزی تو ماییه های زغال اخته :w02:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...