afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ دلمه سیب زمینی تنوری با سس سیر و جعفری مواد لازم • 2 عدد سیب زمینی • 3 حبه سیر رنده شده • جعفری تازه و خرد شده • نمک و فلفل سیاه • روغن زیتون طرز تهیه 1. دو عدد سیب زمینی را پوست بکنید و به قطعات بزرگ خرد کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب بجوشانید. بعد از پختن سیب زمینی ها را آبکش کنید. سپس سیب زمینی ها را درون یک ظرف نچسب بگذارید و درون فر با حرارت ۲۷۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار دهید تا کاملا طلایی شوند. 2. سپس مقداری جعفری و ۳ حبه سیر را در هاون بکوبید و به آن نمک و مقداری روغن زیتون و فلفل سیاه اضافه کنید و خوب بکوبید تا مخلوط شوند. این مواد را با سیب زمینی ها مخلوط کنید و دوباره به مدت ۲۰ دقیقه آنرا درون فر قرار دهید تا سیب زمینی ها برشته شود. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده