ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2014 یه سوال پیش اومد. شومااااااااااااا عروس داری ولی هنوز مستاجری؟؟ اول سلام خوبین خوش اومدین هماهنگ کنین من خونه باشم بیایین خوب بعدشم برا پسرم و دخترم و حتی نوه ام چند طبقه ساختم امسال تموم میشه موقتی اینجاییم 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 8 شهریور، 2014 یه سوال پیش اومد. شومااااااااااااا عروس داری ولی هنوز مستاجری؟؟ آرهههههههه . راس میگیییییی میدونستی سلامت از مامان گندمش بزرگتره:ws28: وای چه جالب گندم و سلامت هردو از امین هم بزرگترنفرنوش جون در رو که پدر خانواده داره میاد آرههههه نترس ، شجاع باش. 4
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 9 شهریور، 2014 عجب خانواده ساکتی داریما امیییییییین...بپر سر کوچه نون سنگک بخر دوتا تافتونم برا من 1
masi eng 47044 ارسال شده در 10 شهریور، 2014 سلام به بابابزرگ ژونی به مامان ژونی به عمه ژونی به باباژونی من اومدم ولی کم میام خوبید؟ 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 10 شهریور، 2014 سلام به بابابزرگ ژونی به مامان ژونی به عمه ژونی به باباژونی من اومدم ولی کم میام خوبید؟ سهلااااام دخی قشنگم عزیز مادر کجا بودی؟؟ خوبی؟؟ جات خیلی خالی بوداااااااااااااا خوبیم تو خوبی؟؟ 2
masi eng 47044 ارسال شده در 10 شهریور، 2014 سهلااااام دخی قشنگمعزیز مادر کجا بودی؟؟ خوبی؟؟ جات خیلی خالی بوداااااااااااااا خوبیم تو خوبی؟؟ سلام مامانی بهترم.. عزیزمی مامان ژونی یه جای بد بودم که باز باید برم که من نمیرم چوما خوفی؟ 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 10 شهریور، 2014 سلام مامانی بهترم.. عزیزمی مامان ژونی یه جای بد بودم که باز باید برم که من نمیرم چوما خوفی؟ میری خوبم میری وگرنه به زور میام میبرمت تو خوب باشی مام خوبیم 2
masi eng 47044 ارسال شده در 10 شهریور، 2014 میری خوبم میریوگرنه به زور میام میبرمت تو خوب باشی مام خوبیم مامانی اینجا چه خبره اینا چی میگن, چرابه خانواده مامیخندن حال نقل و قول نداشتم بگیرم جواب بدم من نمیخوام برم به زور 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 10 شهریور، 2014 مامانی اینجا چه خبره اینا چی میگن, چرابه خانواده مامیخندن حال نقل و قول نداشتم بگیرم جواب بدم من نمیخوام برم به زور هیچی ولش کن باباسهند حواسش هست میری...بعله به زور 3
masi eng 47044 ارسال شده در 10 شهریور، 2014 هیچی ولش کن باباسهند حواسش هست میری...بعله به زور خوفه پس میرم, باشه,,, مامانی امتحانت تموم بشه دیگه.. میخوام بیام تو بغلت بپرم..... باهم بازی کنیم.. 4
Gandom.E 17805 ارسال شده در 10 شهریور، 2014 خوفه پس میرم, باشه,,, مامانی امتحانت تموم بشه دیگه.. میخوام بیام تو بغلت بپرم..... باهم بازی کنیم.. قربونت بره مامان..آه نکش به خاطر خودت میگم خب:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چهار تیر خلاص میشم...بعدش بیا تو بخلــــــم:hapydancsmil: 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2014 هیچی ولش کن باباسهند حواسش هست میری...بعله به زور قربونت بره مامان..آه نکش به خاطر خودت میگم خب:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چهار تیر خلاص میشم...بعدش بیا تو بخلــــــم:hapydancsmil: :hapydancsmil:زود بیا خوب دخملم 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2014 مامانی اینجا چه خبره اینا چی میگن, چرابه خانواده مامیخندن حال نقل و قول نداشتم بگیرم جواب بدم من نمیخوام برم به زور حسودن دیگه 2
masi eng 47044 ارسال شده در 11 شهریور، 2014 حسودن دیگه بابابزرگ سهند من اسم جدیدتون مفارک باشه.. بابابزرگ ژونی موهاشونو بکشم 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 12 شهریور، 2014 بابابزرگ سهند من اسم جدیدتون مفارک باشه.. بابابزرگ ژونی موهاشونو بکشم ملسی کوشولوی مامانی گندم دخملم میشه نوه دختری 3
masi eng 47044 ارسال شده در 12 شهریور، 2014 ملسی کوشولوی مامانی گندم دخملم میشه نوه دختری لوس میشم بابابزرگ اخ جون اول موهای کیو بکشم یواش یه ذره یواش یا ای جونم 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 13 شهریور، 2014 زینگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ من بچه همسایه هستم اومدم در خونتونو زدم در رفتم مزاحم خونوادتون شدم و بسی لذت داد اون ببخشید امضات منو کشته 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 13 شهریور، 2014 ببخشید واسه این زنگ زدنه گفتم میگم تو بیا قلاب بگیر برم با سنگ شیشون بشکونم فرار کنیم نه نه بیا یه نامه عاشقانه پرت کنیم تو حیاطشون اخه پسر سهند میخواد دختر منو بگیره شیطنت رو پایم ، ولی سراغ پسر همساده رفتن رو نه . همش درد سره 3
ارسال های توصیه شده