ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ یه سوال پیش اومد. شومااااااااااااا عروس داری ولی هنوز مستاجری؟؟ اول سلام خوبین خوش اومدین هماهنگ کنین من خونه باشم بیایین خوب بعدشم برا پسرم و دخترم و حتی نوه ام چند طبقه ساختم امسال تموم میشه موقتی اینجاییم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ یه سوال پیش اومد. شومااااااااااااا عروس داری ولی هنوز مستاجری؟؟ آرهههههههه . راس میگیییییی میدونستی سلامت از مامان گندمش بزرگتره:ws28: وای چه جالب گندم و سلامت هردو از امین هم بزرگترنفرنوش جون در رو که پدر خانواده داره میاد آرههههه نترس ، شجاع باش. 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ عجب خانواده ساکتی داریما امیییییییین...بپر سر کوچه نون سنگک بخر دوتا تافتونم برا من 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ دوتا تافتونم برا من دو تا تافتون ویژه ام واسه بابایی لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ سلام به بابابزرگ ژونی به مامان ژونی به عمه ژونی به باباژونی من اومدم ولی کم میام خوبید؟ 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ سلام به بابابزرگ ژونی به مامان ژونی به عمه ژونی به باباژونی من اومدم ولی کم میام خوبید؟ سهلااااام دخی قشنگم عزیز مادر کجا بودی؟؟ خوبی؟؟ جات خیلی خالی بوداااااااااااااا خوبیم تو خوبی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ سهلااااام دخی قشنگمعزیز مادر کجا بودی؟؟ خوبی؟؟ جات خیلی خالی بوداااااااااااااا خوبیم تو خوبی؟؟ سلام مامانی بهترم.. عزیزمی مامان ژونی یه جای بد بودم که باز باید برم که من نمیرم چوما خوفی؟ 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ سلام مامانی بهترم.. عزیزمی مامان ژونی یه جای بد بودم که باز باید برم که من نمیرم چوما خوفی؟ میری خوبم میری وگرنه به زور میام میبرمت تو خوب باشی مام خوبیم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ میری خوبم میریوگرنه به زور میام میبرمت تو خوب باشی مام خوبیم مامانی اینجا چه خبره اینا چی میگن, چرابه خانواده مامیخندن حال نقل و قول نداشتم بگیرم جواب بدم من نمیخوام برم به زور 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ مامانی اینجا چه خبره اینا چی میگن, چرابه خانواده مامیخندن حال نقل و قول نداشتم بگیرم جواب بدم من نمیخوام برم به زور هیچی ولش کن باباسهند حواسش هست میری...بعله به زور 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ هیچی ولش کن باباسهند حواسش هست میری...بعله به زور خوفه پس میرم, باشه,,, مامانی امتحانت تموم بشه دیگه.. میخوام بیام تو بغلت بپرم..... باهم بازی کنیم.. 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ خوفه پس میرم, باشه,,, مامانی امتحانت تموم بشه دیگه.. میخوام بیام تو بغلت بپرم..... باهم بازی کنیم.. قربونت بره مامان..آه نکش به خاطر خودت میگم خب:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چهار تیر خلاص میشم...بعدش بیا تو بخلــــــم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ هیچی ولش کن باباسهند حواسش هست میری...بعله به زور قربونت بره مامان..آه نکش به خاطر خودت میگم خب:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چهار تیر خلاص میشم...بعدش بیا تو بخلــــــم:hapydancsmil: :hapydancsmil:زود بیا خوب دخملم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ مامانی اینجا چه خبره اینا چی میگن, چرابه خانواده مامیخندن حال نقل و قول نداشتم بگیرم جواب بدم من نمیخوام برم به زور حسودن دیگه 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ حسودن دیگه بابابزرگ سهند من اسم جدیدتون مفارک باشه.. بابابزرگ ژونی موهاشونو بکشم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ بابابزرگ سهند من اسم جدیدتون مفارک باشه.. بابابزرگ ژونی موهاشونو بکشم ملسی کوشولوی مامانی گندم دخملم میشه نوه دختری 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ ملسی کوشولوی مامانی گندم دخملم میشه نوه دختری لوس میشم بابابزرگ اخ جون اول موهای کیو بکشم یواش یه ذره یواش یا ای جونم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ سهلاممممممم. خانواده من کجاهستن؟ ایایایایایایایایا... 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ زینگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ من بچه همسایه هستم اومدم در خونتونو زدم در رفتم مزاحم خونوادتون شدم و بسی لذت داد اون ببخشید امضات منو کشته 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ ببخشید واسه این زنگ زدنه گفتم میگم تو بیا قلاب بگیر برم با سنگ شیشون بشکونم فرار کنیم نه نه بیا یه نامه عاشقانه پرت کنیم تو حیاطشون اخه پسر سهند میخواد دختر منو بگیره شیطنت رو پایم ، ولی سراغ پسر همساده رفتن رو نه . همش درد سره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده