آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ هی یادش بخیر قبلنا همساده عزیز چند روزی نبود کسی احوال مبپرسید الان چه؟ ببین میگن همساده کجایی؟چرا به دیدنمان نمی آیی؟؟؟ ولی من معرفتم زیاده اومدم سر بزنم..... تق تق تق همساده های عزیز کجایین؟سلام...کجان؟ مهندس سهند؟ گندم خانم؟ آقا امین؟ سلامت جان؟ آرتاش جان؟ کسی نیست؟؟؟ :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ هی یادش بخیر قبلنا همساده عزیز چند روزی نبود کسی احوال مبپرسید الان چه؟ببین میگن همساده کجایی؟چرا به دیدنمان نمی آیی؟؟؟ ولی من معرفتم زیاده اومدم سر بزنم..... تق تق تق همساده های عزیز کجایین؟سلام...کجان؟ مهندس سهند؟ گندم خانم؟ آقا امین؟ سلامت جان؟ آرتاش جان؟ کسی نیست؟؟؟ :banel_smiley_4: سلام همساده.... چه عجب شمادیگه از, معرفت حرف نزن... بی معرفت شدی رفته... البته خیلی هابی معرفت شدناااااا.. ولی خب این هم نیز میگذرد.... 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ بابا من خیلی بامعرفتم میبینم که در نبود من یه همساده جدید اومده کیه؟چه کارس؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ بابا من خیلی بامعرفتممیبینم که در نبود من یه همساده جدید اومده کیه؟چه کارس؟ خيلي بامعرفتي....:vahidrk: نميدونم..شمافقط همساده مايي كه انقدر بي معرفت بودي نيومدي.. جاتو گرفتن 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ هی یادش بخیر قبلنا همساده عزیز چند روزی نبود کسی احوال مبپرسید الان چه؟ببین میگن همساده کجایی؟چرا به دیدنمان نمی آیی؟؟؟ ولی من معرفتم زیاده اومدم سر بزنم..... تق تق تق همساده های عزیز کجایین؟سلام...کجان؟ مهندس سهند؟ گندم خانم؟ آقا امین؟ سلامت جان؟ آرتاش جان؟ کسی نیست؟؟؟ :banel_smiley_4: سلام آقای همساده قدیمی خوبین؟ خداروشکر کار وبار درست شده مشغول شدین به ما سر نمیزنین به هر حال خوش اومدین..دخترم همش سراغتونو میگرفت یادش بخیر روحم شاد :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ سلام آقای همساده قدیمی خوبین؟خداروشکر کار وبار درست شده مشغول شدین به ما سر نمیزنین به هر حال خوش اومدین..دخترم همش سراغتونو میگرفت :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ دیگه نبینم در مورد خودت اینطوری بگیا..شیر فهم شد؟ بگو چشـــــم:icon_razz: جدیدا بد اخلاق شدم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ چرا؟ چون مامانم منو زد دیگه نبینم در مورد خودت اینطوری بگیا..شیر فهم شد؟ بگو چشـــــم:icon_razz: جدیدا بد اخلاق شدم:icon_pf (34): :viannen_38::girlhi:چشم 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ چون مامانم منو زد :viannen_38::girlhi:چشم من مامانتو دعوا میکنم حالا تو ناراحت نباش افرین دخمل کوچولو 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ چون مامانم منو زد :viannen_38::girlhi:چشم الهی نازی..خب واسه چی اونجوری میگی دلم بگیره و دهوات کنم دخملم..حالا نمیشه به مامان بزرگت چغولی نکنی؟ چشمت بی بلا 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ من مامانتو دعوا میکنم حالا تو ناراحت نباشافرین دخمل کوچولو چه مامان بزرگ مهلبوني دارم نميدونستم:aghosh: الهی نازی..خب واسه چی اونجوری میگی دلم بگیره و دهوات کنم دخملم..حالا نمیشه به مامان بزرگت چغولی نکنی؟ چشمت بی بلا ببخشيد... 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ چه مامان بزرگ مهلبوني دارم نميدونستم:aghosh: ببخشيد... من اوووووووووووومدم خودتم:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ من اوووووووووووومدمخودتم:aghosh: مامانم كوش.... 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ چه مامان بزرگ مهلبوني دارم نميدونستم:aghosh: ببخشيد... مظلوم نشو دخملم..عسیس دلم:aghosh: 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ مظلوم نشو دخملم..عسیس دلم:aghosh: دختر و نوه عزیزم دچار احساسات شدم هر دوتون بیاین:w36: (اون یکی هم سنا هست که الان نیست) 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ مظلوم نشو دخملم..عسیس دلم:aghosh: مظلوم كجابود دختر و نوه عزیزم دچار احساسات شدمهر دوتون بیاین:w36: (اون یکی هم سنا هست که الان نیست) :aghosh: من معدم درد ميكنه.. 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ مظلوم كجابود :aghosh: من معدم درد ميكنه.. شوووخی بوووووووود..گیه نتن دلم میگیره مواظب خودت باش عزیزم..این صدبار 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده