masi eng 47044 ارسال شده در 29 مرداد، 2014 آخی کوشولم بذار این مامان گندمتو ببینم چرا مواظبت نبوده دعواش میکنم تخصیر مامان ژونی نبود..تخصیر خودم بود.. مامانمو عواش نکنااااا 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 29 مرداد، 2014 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
masi eng 47044 ارسال شده در 30 مرداد، 2014 خانواده من کجا هستید آیااااااااا. بچه رو تنها گذاشتید تو خونه کجا رفتید.............. ماماننننن ژونی بابا بزرگ ژژزون عمه ژون... کسی نیست انگار من برم. ازمایشات انجام بدم. فرصت خوبیههههه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه عدد تخم مرغ یه لیوان وایتکس.. به به .. ببینم چه جوری میهش.. آآآههه. کف کردددد.. هوراااا( بازی کودکانه من در بچگی اینجاش واقعی ها) خوب حالا زردچوبه.. نمک.. هورااااااااااا چه شود وای ریخت زمین.. چیکار کنم اواااااا فرش سفید شد وای یه ذره هم زرد شد.. بزار ببرمش..خوب جای این بریدن چی بزارم. یه گلدون میزارم...:hapydancsmil:درست شد.. در بریم.. هوراااااااااااااا منو تنها گذاشتن رفتن نامردا. من شیر میخوااااااااااااااااااااااااااااااااام 4
masi eng 47044 ارسال شده در 30 مرداد، 2014 دالم با چاقو.. میبرمش. فعلا تونستم دوسانت روببرم. مامانم دیدش... 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 30 مرداد، 2014 سلام بابا سهندم خوبی؟؟ آقا جون الان چه وقته اثاث کشی بود موقع درس من.. با این صاحب خونه بی اعصاب(عرض ارادت خدمت آفا جان) بعدم این امین اصلا کمکم نمیکنه..کمرم شکست تا وسایلارو جا به جا کردم با این دخی کوشولوم...ای خدااااااا...چقد کار دارم من وایییییییییییییییییییییی چقدر به امینم میاد این کوشولووای الان گندم غیرتش ...... دو روز نبودم ..سرم به درسم بود دارین واسه امین زن میگیرین اینم بهش میاد ای خواهر شوهر آخی کوشولم بذار این مامان گندمتو ببینم چرا مواظبت نبوده دعواش میکنم والا من نمیدونم از دخترم مواظبت کنم یا باباش...یه پرنده می دیدین دیگه نمیتونستم کنترلشون کنم باباسهندم تخصیر مامان ژونی نبود..تخصیر خودم بود..مامانمو عواش نکنااااا قربون دخی برم با اون دنددونای تازه دراومده ش:hapydancsmil: بیا بخـــــل مامان...بابابزرگتو اذیت نکنیا...دختر خوبی باش تا درسم تموم شه ..باشه؟؟آفرین دخملم خانواده من کجا هستید آیااااااااا. بچه رو تنها گذاشتید تو خونه کجا رفتید..............ماماننننن ژونی بابا بزرگ ژژزون عمه ژون... کسی نیست انگار من برم. ازمایشات انجام بدم. فرصت خوبیههههه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه عدد تخم مرغ یه لیوان وایتکس.. به به .. ببینم چه جوری میهش.. آآآههه. کف کردددد.. هوراااا( بازی کودکانه من در بچگی اینجاش واقعی ها) خوب حالا زردچوبه.. نمک.. هورااااااااااا چه شود وای ریخت زمین.. چیکار کنم اواااااا فرش سفید شد وای یه ذره هم زرد شد.. بزار ببرمش..خوب جای این بریدن چی بزارم. یه گلدون میزارم...:hapydancsmil:درست شد.. در بریم.. هوراااااااااااااا منو تنها گذاشتن رفتن نامردا. من شیر میخوااااااااااااااااااااااااااااااااام عه عه عه عه..خاک به سرم بچه گند زدی به خونه که:ws28: اشکال نداره فک کنم در آینده دانشمند خوبی از آب دربیای فقط بدو برو واسه بابابزرگ کادو بخریم از دلش در بیاریم فرش دستبافت اعلاشو خراب کردیم بدو:icon_pf (34): 4
masi eng 47044 ارسال شده در 30 مرداد، 2014 سلام بابا سهندم خوبی؟؟آقا جون الان چه وقته اثاث کشی بود موقع درس من.. با این صاحب خونه بی اعصاب(عرض ارادت خدمت آفا جان) بعدم این امین اصلا کمکم نمیکنه..کمرم شکست تا وسایلارو جا به جا کردم با این دخی کوشولوم...ای خدااااااا...چقد کار دارم من دو روز نبودم ..سرم به درسم بود دارین واسه امین زن میگیرین ای خواهر شوهر والا من نمیدونم از دخترم مواظبت کنم یا باباش...یه پرنده می دیدین دیگه نمیتونستم کنترلشون کنم باباسهندم قربون دخی برم با اون دنددونای تازه دراومده ش:hapydancsmil: بیا بخـــــل مامان...بابابزرگتو اذیت نکنیا...دختر خوبی باش تا درسم تموم شه ..باشه؟؟آفرین دخملم عه عه عه عه..خاک به سرم بچه گند زدی به خونه که:ws28: اشکال نداره فک کنم در آینده دانشمند خوبی از آب دربیای فقط بدو برو واسه بابابزرگ کادو بخریم از دلش در بیاریم فرش دستبافت اعلاشو خراب کردیم بدو:icon_pf (34): چشم مامان ژونم.... مامانی کدومو بگیریم.. 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 30 مرداد، 2014 تو چرا از سر کول بابا بزرگ ژونی میری بالا دخمل باباییم:biggrin::girl_blush2: 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 31 مرداد، 2014 سلام بابا سهندم خوبی؟؟آقا جون الان چه وقته اثاث کشی بود موقع درس من.. با این صاحب خونه بی اعصاب(عرض ارادت خدمت آفا جان) بعدم این امین اصلا کمکم نمیکنه..کمرم شکست تا وسایلارو جا به جا کردم با این دخی کوشولوم...ای خدااااااا...چقد کار دارم من دو روز نبودم ..سرم به درسم بود دارین واسه امین زن میگیرین ای خواهر شوهر والا من نمیدونم از دخترم مواظبت کنم یا باباش...یه پرنده می دیدین دیگه نمیتونستم کنترلشون کنم باباسهندم قربون دخی برم با اون دنددونای تازه دراومده ش:hapydancsmil: بیا بخـــــل مامان...بابابزرگتو اذیت نکنیا...دختر خوبی باش تا درسم تموم شه ..باشه؟؟آفرین دخملم عه عه عه عه..خاک به سرم بچه گند زدی به خونه که:ws28: اشکال نداره فک کنم در آینده دانشمند خوبی از آب دربیای فقط بدو برو واسه بابابزرگ کادو بخریم از دلش در بیاریم فرش دستبافت اعلاشو خراب کردیم بدو:icon_pf (34): :icon_razz:نمی خوام کادو شما برام کادوئین دخترام 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 31 مرداد، 2014 من لاک زدن بلت نبودم تا اینکه پاپام بهم یاد داد ایییییییییی جان دخملم شیرینم خوبی باباییییییییییی 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 31 مرداد، 2014 ایییییییییی جان دخملم شیرینم خوبی باباییییییییییی سلوم پاپا جان خسته نباشید میسی من خوبم اینم یه چای خوشمزه برا بابای خوب 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 31 مرداد، 2014 سلوم پاپا جان خسته نباشید میسی من خوبم اینم یه چای خوشمزه برا بابای خوب من میگم یه دختر برا باباش می ارزه به هزار تا......... قربون دختر مهربونم برم 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 31 مرداد، 2014 من میگم یه دختر برا باباش می ارزه به هزار تا.........قربون دختر مهربونم برم بابای گلم زنده باشن:w42::w14: 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 31 مرداد، 2014 این گندم کجاست من میام اون نیست اون میاد من نیستم بزار به پسرم بگم دوران دانشگاه یه هم اتاقی داشتم من روزا هم درس میخوندم هم عصرا تا دیروقت کار میکردم اون کی دوستم موقع اومدن من خواب بود اون موقع هم که من خواب بودم اون بیدار بود خلاصه ما همدیگرو چند هفته یبار نبمدیدیم الان داستان من باز شده داستان دوستم 3
ارسال های توصیه شده