آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ سللام عمه التاش خوفی؟ سلام تو خوبی معصی؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ با پاپام صوبت کن تو این دوره زمونه اول باید دو تا جوون نو شکفته به تفاهم برسن بعد به بابا اطلاع بدن 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ سلام تو خوبی معصی؟ هی بدنیستم ولی خوبم.. عمه ارتاش ژونم.. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ تو این دوره زمونه اول باید دو تا جوون نو شکفته به تفاهم برسن بعد به بابا اطلاع بدن موافقم...البته مامانیم گفته شما هنوز بچه اید از این حرفا بزنید 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ تو این دوره زمونه اول باید دو تا جوون نو شکفته به تفاهم برسن بعد به بابا اطلاع بدن :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ منم پسر همساده باشم الان تو پسر منی؟ 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ :vahidrk: سلام ظهر عالی متعالی میبینی مهندس جونای این دوره زمونه رو؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ سلام ظهر عالی متعالیمیبینی مهندس جونای این دوره زمونه رو؟ ممنون اتیه جان خوبیین شما چه خبرا؟ اوضاع خوبه؟ 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ ممنون اتیه جان خوبیین شما چه خبرا؟ اوضاع خوبه؟ سپاس فراوان. دیدم دو دقیقه از این بچه غافل شدم رفته گرم صحبت آرتاش خانم شده. 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ سپاس فراوان.دیدم دو دقیقه از این بچه غافل شدم رفته گرم صحبت آرتاش خانم شده. ای بابا امان از جونهای امروزی 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ :vahidrk: با دوماد خانواده اینجوری برخورد میکنید حالا خوبه سر خونه نیستم ، سرخونه بودم با تریلی از روم رد میشدین 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ با دوماد خانواده اینجوری برخورد میکنید حالا خوبه سر خونه نیستم ، سرخونه بودم با تریلی از روم رد میشدین کلن با دامادهام مشکل دارم :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ کلن با دامادهام مشکل دارم :vahidrk: نشنیدین میگن پسر و عروس بدرد گرفتاری ادم نمیخورن فقط دختر و دامادن که وقت سختی بدرد میخورن ؟ جون من اوکی بده ازانتظار چند ساله بیایم بیرون 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ نشنیدین میگن پسر و عروس بدرد گرفتاری ادم نمیخورن فقط دختر و دامادن که وقت سختی بدرد میخورن ؟ جون من اوکی بده ازانتظار چند ساله بیایم بیرون با وکیلم صوبت کن گندم و عروسم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ با وکیلم صوبت کن گندم و عروسم من بیام دخترتو از عروست خواستگاری کنم؟ دوره زمونه عجب دوره زمونه ای شده ؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ من بیام دخترتو از عروست خواستگاری کنم؟ دوره زمونه عجب دوره زمونه ای شده ؟ وکیل خانواده:1111: 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ من بیام دخترتو از عروست خواستگاری کنم؟ دوره زمونه عجب دوره زمونه ای شده ؟ پسرم تو چرا اینقدر عجولی؟ بزار شناختا بیشتر بشه خودم میرم با مهندس جان صحبت میکنم بزرگتر به چه درد میخوره آخه 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ من بیام دخترتو از عروست خواستگاری کنم؟ دوره زمونه عجب دوره زمونه ای شده ؟ مامان منو میگی.... بیام منقرضت کنم... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ هرچقدر میخوای مهربون باشی هرچقدر میخوای ناراحت نشی از کسی.. هرچقدر میخوای گزارش ندی.. انگار نمیشه... به خدا یه بار دیگه.. عفت کلام و احترامو قورت بدن.. به قول مدیرمینا تخلف رو براش رد میکنم.. ادما دارای ارزشن. یعنی چی هرکی به خودش اجازه میده هر حرفی بزنه...:icon_razz: اعصابم خورده. یه نفر یه لیوان اب یخ بهمون بده.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده