ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ سلام بر دوستان من یه خانواده دارم اینجا :w36: 1- گندم عروسم:w14: 2-امین قربونش برم که نمی تونه تایپ کنه پسرم :hapydancsmil: 2- آرتاش دخترم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3- سلامت نوه ام :w42: 4- دختر مینا عروس کوچیکم میخوام گفتگوها و درد دلامونو با اعضای خانواده ام در میون بذارم مشکلات حرف و حدیث همه چی البته افا خانوم هم صاحاب خونمونه که سر برج میآید و اجارشو میگیره و میره و بعضی موقع ها هم گیر میده که خوب مزه صاحاب خونه هم همینه بگذریم این تاپیکو میزارم تا ببینیم خدا چی میخواد 32 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ البته افا خانوم هم صاحاب خونمونه که سر برج میآید و اجارشو میگیره و میره و بعضی موقع ها هم گیر میده که خوب مزه صاحاب خونه هم همینه بگذریم خوش اومدین حالا اول از همه پیش قسط تون رو بدین 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ خوش اومدینحالا اول از همه پیش قسط تون رو بدین آفاااااااااا نیومده بزار وسایلمون رو اقلا بزاریم خونه :icon_razz: خیلی خوب ولی نامردیه ها 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ آرتاش دخترم بی زحمت گوشه این کارتونو بگیر دخترم سنگینه بابایی 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ آرتاش دخترم بی زحمت گوشه این کارتونو بگیر دخترم سنگینه بابایی سلوم بابایی:persiana__hahaha: اینجانب دخمل خانواده:girl_blush2: 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ سلوم بابایی:persiana__hahaha:اینجانب دخمل خانواده:girl_blush2: سلام بابایی خوبی دخملم درساتو میخونی دیگه نه میگم بیست بشی میبرمت دردر خو تابستون بیاد باشه اباریکلا دخملم 5 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ آفاااااااااا نیومده بزار وسایلمون رو اقلا بزاریم خونه :icon_razz:خیلی خوب ولی نامردیه ها خب باشه.......... موظب باشین در و دیوار رو خط و خش نکنین 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ لباسای بابای گلمو مرتب میکنم زحمت نکش خودم اتوش میکنم دخملم قربون دستو پنجه کوشولوت :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ خب باشه.......... موظب باشین در و دیوار رو خط و خش نکنین چسب حتما صابخونه محترم آرتاش یه ذره اروم بازی کن خوب این صابخونه یه ذره ......... 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ سلام بابایی خوبی دخملم درساتو میخونی دیگه نه میگم بیست بشی میبرمت دردر خوتابستون بیاد باشه اباریکلا دخملم بابا مشقام زیادهماهی بخرید بخوریم هوشمون زیاد بشه به امین هم نوشتن یاد میدم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ به به .. خانواده بابا سهند.. بابابزرگ اینجا میخوای شجره نامتو به جا بزاری.. اینجانب نوه ..و به اصطلاح بادام خانواده سلام خاله ارتاش... مامان گندمم امتحان داره گفته حرف گوش کنم تا امتحانامم تموم شه باهام بازی کنه.. بجاش بابا بزرگ سهند باید بازی کنی باهاما... خوب هستید.. من هندونه میخوام بابابزرگ سلام مغز بادوممم نوه گلم خوبی بابایی باشه برم برات بگیرم بیام :(50):بوخور کوشولوی من تا مامانت بیاد اینجارو نریزی به هم خو 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ بابا مشقام زیادهماهی بخرید بخوریم هوشمون زیاد بشهبه امین هم نوشتن یاد میدم باشه دخملمممممممممم [h=1]سبزی پلو با ماهی ویژه، مخصوص روز عید[/h] 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ زحمت نکش خودم اتوش میکنم دخملم قربون دستو پنجه کوشولوت :hapydancsmil: میسی بابای گلم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ میسی بابای گلم:hapydancsmil: وایییییییییییییییییییییی چقدر به امینم میاد این کوشولو وای الان گندم غیرتش ...... 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ چسب حتما صابخونه محترمآرتاش یه ذره اروم بازی کن خوب این صابخونه یه ذره ......... چشم اصلا میشینم بغل دست خودتون سر و صدام نمیکنم 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ سلام مغز بادوممم نوه گلم خوبی بابایی باشه برم برات بگیرم بیام:(50):بوخور کوشولوی من تا مامانت بیاد اینجارو نریزی به هم خو ملسی بابایی .. بابایی بگم دیده.. بابابزلگ سخته خوب... بابابزلگ من دارم یه دسته تایپ میکنماااا.. کسی حالمو نپلسید که .. ملسی بابایی از هندونه.. خیلی خوشمزه بود.. من مامان گندممو میخوام.. 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ چشم اصلا میشینم بغل دست خودتون سر و صدام نمیکنم آفرین دخملکم کوشولوم بدو پیش بابایی :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ اوه چه مستاجر شلوغی..یواش سرم رفت ...در رو اهسته ببندیدن تعدادتون زیاده باید اجاره بیشتری بدین :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ وایییییییییییییییییییییی چقدر به امینم میاد این کوشولووای الان گندم غیرتش ...... اینم بهش میاد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده