manjari 2934 ارسال شده در 30 مرداد، 2014 به به وفا خانم گل تولدت مبارک:626gdau: انشالله مثل پری ها پرواز کنی و به بالاترین موفقیتها برسی :happy::happy::happy::happy: :happy::happy::happy::happy:
آرتاش 33340 ارسال شده در 31 مرداد، 2014 خدای من تولد آجی وفای من بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ببخش آجی وفا من نمیدونستم تولدت مبارککککککککککککککککککککک:hapydancsmil:ایشالله 240ساله بشی دکتر بشی معروف بشی پولدار بشی سالم باشی همیشه خوشبخت بشیکلا غم نبینی آجی جونم:hapydancsmil:
raz-raz 3612 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 تبریک ممنونم برادر زاده عزیزم مبـــــــــــــــارکه....:4uboxsmiley: ممنون از محبتتون تولدت مبارک عزیزم ممنون و سپاس از لطفتون به به وفا خانم گلتولدت مبارک:626gdau: انشالله مثل پری ها پرواز کنی و به بالاترین موفقیتها برسی :happy::happy::happy::happy: :happy::happy::happy::happy: واقعا ممنون پری مهربون ..خیلی لطف کردی... خیلی با صفایی که هنوز می ری تو باغ ممنون بابات همه چیز عزیزم خیلی لطف داری :icon_gol::icon_gol: تولدتون مبارک ایشالله به بهترین ها برسید ممنونم ...منم براتون آرزوی بهترینا رو دارم
raz-raz 3612 ارسال شده در 1 شهریور، 2014 خدای من تولد آجی وفای من بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ببخش آجی وفا من نمیدونستمتولدت مبارککککککککککککککککککککک:hapydancsmil:ایشالله 240ساله بشی دکتر بشی معروف بشی پولدار بشی سالم باشی همیشه خوشبخت بشیکلا غم نبینی آجی جونم:hapydancsmil: ممنونم پری مهربون خودم خیلی خوبی عزیزم.... دکتر...نه نمی خوام ..چون دکترا سوزن ..می زنن ...آدم جیز ..می شه ...همون ...مهندس :icon_gol:
ارسال های توصیه شده