Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ مبـــــــــــــــارکه....:4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ به به وفا خانم گل تولدت مبارک:626gdau: انشالله مثل پری ها پرواز کنی و به بالاترین موفقیتها برسی :happy::happy::happy::happy: :happy::happy::happy::happy: لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک ایشالله به بهترین ها برسید لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ خدای من تولد آجی وفای من بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ببخش آجی وفا من نمیدونستم تولدت مبارککککککککککککککککککککک:hapydancsmil:ایشالله 240ساله بشی دکتر بشی معروف بشی پولدار بشی سالم باشی همیشه خوشبخت بشیکلا غم نبینی آجی جونم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ تبریک ممنونم برادر زاده عزیزم مبـــــــــــــــارکه....:4uboxsmiley: ممنون از محبتتون تولدت مبارک عزیزم ممنون و سپاس از لطفتون به به وفا خانم گلتولدت مبارک:626gdau: انشالله مثل پری ها پرواز کنی و به بالاترین موفقیتها برسی :happy::happy::happy::happy: :happy::happy::happy::happy: واقعا ممنون پری مهربون ..خیلی لطف کردی... خیلی با صفایی که هنوز می ری تو باغ ممنون بابات همه چیز عزیزم خیلی لطف داری :icon_gol::icon_gol: تولدتون مبارک ایشالله به بهترین ها برسید ممنونم ...منم براتون آرزوی بهترینا رو دارم لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ خدای من تولد آجی وفای من بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ببخش آجی وفا من نمیدونستمتولدت مبارککککککککککککککککککککک:hapydancsmil:ایشالله 240ساله بشی دکتر بشی معروف بشی پولدار بشی سالم باشی همیشه خوشبخت بشیکلا غم نبینی آجی جونم:hapydancsmil: ممنونم پری مهربون خودم خیلی خوبی عزیزم.... دکتر...نه نمی خوام ..چون دکترا سوزن ..می زنن ...آدم جیز ..می شه ...همون ...مهندس :icon_gol: لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ تولدت با تاخیر مبارک امیدوارم هرچی آرزوی قشنگ داری برسی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده