afa 18,504 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ مواد لازم : سویای ریز : 400 گرم سیب زمینی آب پز شده : 600 گرم تخم مرغ : 3 عدد جعفری خرد شده : 100 گرم گشنیز : 30 گرم پودر سیر : در صورت دلخواه آرد سوخاری : به میزان لازم پیاز : 1 عدد روغن و ادویه : به مقدار لازم طرز تهیه : سویا را برای چند ساعت در آب خیس کنید و سپس در تنظیف بریزید تا آب آن کاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و سیب زمینی، جعفری و گشنیز را اضافه کنید. سپس تخم مرغ، ادویه و آرد سوخاری را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. طوری که مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شود.(در صورت نیاز می توان سویا را همراه سیب زمینی و پیاز چرخ کرد و آب اضافه آن را جدا کرد.) سپس در تابه ای مناسب روغن را داغ کنید و از مخلوط مواد بردارید و به صورت گلوله دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید دو طرف آن را داخل تابه سرخ کنید. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .