afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ مواد لازم : بادمجان : 300 گرم بلال : 2 عدد کدو : 2 عدد متوسط فلفل دلمهای قرمز : 1 عدد روغن زیتون : یک سوم پیمانه برگ مرزنجوش تازه : یک و نیم قاشق غذاخوری لوبیا سفید : 600 گرم سرکه بالزامیک : 1 قاشق غذاخوری روش تهیه : بادمجان را ابتدا از درازا برش بزنید و سپس آن را به اندازه حدوداً 5 سانتیمتر خرد کنید. بلالها را به طول حدود 2 سانتیمتر برش بزنید. کدو و فلفل دلمهای و برگهای مرزنجوش را نیز به اندازه های درشت، خرد نمایید. لوبیا را بپزید. توجه داشته باشید که لوبیا را پس از پخت آبکش نمایید تا هیچ آبی باقی نماند. ماهیتابه را اندکی چرب کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. بادمجان، بلال، کدو، فلفل دلمهای و روغن را کاملاً با هم مخلوط کنید و به میزان لازم به آن نمک و فلفل بزنید. سپس آنها را داخل ماهیتابه بریزید. همه مواد را سرخ نمایید تا کاملاً نرم شوند. پس از آنکه مواد کاملاً پخته شدند آنها را داخل ظرف دیگری بریزید و لوبیای پخته شده را نیز به آنها اضافه کنید. مقداری سرکه بالزامیک روی آنها بریزید و کمی هم بزنید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده