Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک جعفر خان امیدوارم به بهترینها برسید لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ تولدت مبارک.:hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ سلام جناب علیشاه تولدتون مبارک. ان شا الله زیر سایه پدر و مادر پیر شید. لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ fi fi :icon_pf (34):باز اینجوری شد به به داش جعفر عزیز دل خودم تولدت مبارک خوش اومدی به دنیا:دی لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ به به تولد جعفر جان گل جعفر عزیز اینم کادوی من برای شما :cakesmileyf:کیک مخصوص :cakesmileyf: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ سلام جناب علیشاه تولدتون مبارک. ان شا الله زیر سایه پدر و مادر پیر شید. fi fi:icon_pf (34):باز اینجوری شد به به داش جعفر عزیز دل خودم تولدت مبارک خوش اومدی به دنیا:دی تولدتون مبارک مهندس همیشه مکانیک باشید و شاد بچه های مکانیکی.. بترکونید دیگه تولد مسئول نرم افزارتونه هاااااا .... لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ این چندمین تولد توست؟ و چندمین انبساط مجدد کائنات؟ این چندمین بارخلقت است؟ و چندمین انفجار سکوت؟ چندمین لبخند آفرینش؟ خورشید را چندمین بار است که میبینی؟ و پروانه ساعتها چندمین بار است که میچرخد؟ و ثانیه چندمین بار است که به احترام تو برمیخیزد؟ چندمین بار است که مجدداً نفس میکشی؟ چندمین دم!؟ چندمین آن!؟ آه که تو چقدر خوشبختی! و جهان چه پرغوغاست که بینهایتمین تولد تو را جشن میگیرد . لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ به به ببین تولد کیه؟ آقا جعفر تولدت مبارک داداش انشاالله همیشه موفق و خندون ببینیمت لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک؛ صد سال به این سالها؛ شاد باشید لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ به به بیبین تفلد کیهههه داش جعفر با مرام مبارک باشه کادوتم پیشمه!!! (جدییی) تو اولین باری که دیدمت بهت میدمش!!! إن شاءالله همیشه شاد خرم باشی:icon_gol: لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ جعفر جان تولدت مبارک:icon_gol: یدونه باشی..... لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ خوب تفلد داریم برو بچ مکانیکی بیاید خودی نشون بدید .. به ماکه اب طالبی بستنی درست حسابی ندادید البته نه اقا سهند ابروتونو خرید.. بیاید بترکونید جشن تفلد دوستمونه یه دوست خوب.. کسی نیست جز.... Jafar Alishah اقا تولدتون خیلی مبارک باشه.. باورتون نمیشه با گوشی وارد شده بودم تا دیدم تولد شماست سری اومدمو.. گفتم یه تولدمشتی براتون بگیرم.... ایشالله صدسال زنده باشید... خیلی خیلی مبارکه...خیلی:hapydancsmil: خیلی خیلی ممنونم مصی جان:icon_gol: ایشالله همیشه زندگی شاد و سلامتی داشته باشی :icon_gol: لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک باشه امیدوارم 120ساله بشین و همیشه شاد و پیروز باشین ممنونم مهندس لطف داری انشالله همیشه موفق باشی تبریک میگم ممنون الهه خانم یاشاسین دریاچه ارومیه تولدتون مبارک ممنونم آفا خانم ایشاالله همیشه موفق باشی تولدتون مبارک دوست من ممنونم پری خانم شیرین کام باشی تولدتون مبارک باشه:icon_gol: ایشالله به همه آرزوهای خوبتون برسید:flowerysmile: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: ممنونم دوست خوبم مرسی بابت این همهههه گل ایشالله همیشه شاد باشی به به تولد آقا جعفر بامرام و شیرینی ده :happybday: تولدت مبارک جعفرجان :happybday: :happy: ممنونم محمد جان :icon_gol: تو بیشتر بیآ ببینیمت ما شیرینی هم میدیم آقا جعفر خيلي مبارك باشه:icon_gol:عمرت پربركت......... ممنونم مهندس سلامت باشی ایشالله همیشه شاد و موفق باشی تولدتون مبارک ممنونم دوست خوبم ایشالله همیشه شاد باشی :icon_gol: لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک خدا بهترین هارو بهتون هدیه بده:icon_gol: امیدوارم سال تولدی خوبی داشته باشید:icon_gol: سال تولد:از این تولد تا آن تولد سال تولدی گویند. لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک باشه. بهترینا رو از خدا هدیه بگیرید انشالله:) ممنونم لطف دارید تولدتون مبارک خیلی ممنون :icon_gol: m_a[/MENTION]rch;1404166]:happybday::happybday::happybday::happybday::happybday:تبریک میگم آقا جعفر!!!با ارزوی بهترین ها..:icon_gol: مرسی الهامی همیشه شاد باشی تولدتون مبارک.........انشا...به ارزوهای قشنگتون برسید.. ممنونم سما خانم :icon_gol: پخخخخخخخخخخخختولدت مبارک مهندس بروووووو بچه ممنووووون مبارکه... ممنون مهندس :icon_gol: تولدتون مبارکایشاا...همیشه موفق شاد و سلامت باشید. ممنون پروانه جان :icon_gol: تولدتون مبارک بادا باد ممنونم سودی جان تولدتون مبارک مهندس همیشه مکانیک باشید و شاد ممنون سهند جان حتما تبریک میگم.... خیلی ممنون هستی جان :icon_gol: لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ دوست عزیز تبریک عرض میشود .. موفقیت وپیشرفتها بدرقه مسیر عمرتون باد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده