afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ مواد لازم : گوشت : ۵۰۰-۳۰۰گرم سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده : ۴عدد پیاز سرخ شده : ۳تا۴ قاشق غذاخوری روغن : به میزان لازم زعفران ساییده : به میزان لازم رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری آلوی خیس کرده : حدود ۱۰-۷عدد شکر، نمک و فلفل: کمی آب : به میزان لازم. طرز تهیه : ابتدا پیاز سرخ شده را در قابلمه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید. گوشت را که قبلا شسته و به قطعات دلخواه خرد کرده اید، به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه کمی آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت پخته شود. در ماهیتابه ای مناسب کمی روغن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. سپس سیب ها را که به قطعات دلخواه برش زده اید، به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید هر دو روی آن کمی طلایی شود. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. بعد از اطمینان از پخت گوشت به آرامی سیب ها را به قابلمه اضافه کنید و به دلخواه کمی شکر، نمک و فلفل به غذا بیفزایید . آلوهای خیس شده را به خورش اضافه کنید. زعفران ساییده و رب گوجه را بیفزایید و اجازه دهید تا خورش روی حرارت ملایم جا بیفتد. این خورش را همراه برنج سرو کنید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده