afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ آرد سوخاری که معمولاً برای سرخ کردن مرغ، ماهی یا میگو از آن استفاده میشود، فرمول تهیه پیچیدهای ندارد. خیلی از خانمهای خانهدار از آرد سوخاری در تهیه کوفته، کتلت و شامی کمک میگیرند. آرد سوخاری از آسیاب کردن نانهای حجیم خشک یا نانهای سوخاری که کاملا خشک هستند، به دست میآید. شما هم میتوانید برای پایین آوردن هزینههای سبد خانوار، به جای تهیه آردهای سوخاری آماده، اگر نان باگت خشکشده دارید، آن را کنار بگذارید و در صورت تمایل، خمیر وسط نانهای حجیم را هم دربیاورید و آنها را هم خشک کنید. سپس با آسیاب کردن این نانها یا خمیرهای خشک یا ترکیب آنها با پودر حاصل از نانهای سوخاری، آرد سوخاری خانگی آماده کنید. اگر دوست دارید آرد سوخاری خانگی کمی درشتتر باشد و بتوانید از آن برای سرخ کردن مواد گوشتی استفاده کنید، میتوانید به جای آسیاب کردن نانها و خمیرهای خشک، آنها را در هاون بکوبید تا به اندازه دلخواهتان خرد بشوند. ضمن اینکه میتوانید آرد سوخاری خانگی را با ادویههایی مانند فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر کاری و پودر سیر و کمی نمک طعمدار کنید. برخی از افراد، عصاره سبزیها یا مرغ و گوشت هم به پودرهای سوخاری خانگی میافزایند. در این صورت، باید پودر افزودنی کاملا خشک باشد و در جای خشک و خنک نگهداری شود. در غیر این صورت، امکان کپک زدن و فساد پودر سوخاری خانگی وجود خواهد داشت. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده