رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

بادنجان : دو عدد

جعفری : ربع لیوان

تخم مرغ : یك عدد

آرد سوخاری : ربع لیوان

پارمزان : یك چهارم لیوان

اورگانو یا آویشن : 1 ق چ

پودر پیاز : ربع ق چ

فلفل قرمز : مقداری

آب لیمو : 2 ق غ

 

برای فیلینگ :

گردو : نصف لیوان

پنیر چدار : 100 گرم

 

برای كاور :

آرد : 2 ق غ

تخم مرغ : 1 عدد

آرد سوخاری : 2 ق غ

 

 

طرز تهیه :

پنیر چدار رو رنده میكنیم

گردو ها و چدار رو توی بلندر میریزیم و بلند میكنیم

اگر چدار ندارید یا با شوریش مشكل دارید از پنیرهای دیگه مثل گودا استفاده كنید

ko02.jpg

 

 

بادنجانها رو حلقه می كنیم

نمك میزنیم و توی آبكش به مدت نیم ساعت قرار میدیم تا آب بندازه و تلخیش از بین بره

ko03.jpg

 

 

با دستمال كاغذی آشپزخونه بادنجانها رو خشك می كنیم

ko04.jpg

 

 

توی سینی فر قرار داده و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار میدیم تا كبابی شن

ko05.jpg

 

 

بادنجانها و جعفری و آرد سوخاری و پارمزان و اورگانو و پودر پیاز و فلفل قرمز و یك عدد تخم مرغ و آب لیمو رو توی بلندر میریزیم.

ko06.jpg

 

 

چند تا پالس میزنیم تا مخلوط شن

ولی نه زیاد كه كاملا له شه یعنی تیكه های كوچیك بادنجان باید دیده شه. مطابق تصویر

ko07.jpg

 

 

دستهامون رو خیس میكنیم

اندازه یك گردوی درشت از خمیر بادنجان برمیداریم و كف دست پهن میكنیم

ko08.jpg

 

 

مقداری از مخلوط پنیر و گردو رو روش قرار میدیم

ko09.jpg

 

 

به همون اندازه از خمیر بادنجون روش میذاریم و با انگشتان خیس خوب درزهاش رو میگیریم و كف دست میغلتونیم . طوری كه فیلینگ كاملا با مخلوط بادنجون پوشونده بشه

نكته :

كمك میشه اگر دستمون رو مرتب خیس كنیم و اینكار مانع از چسبیدن مواد به دستهامون میشه

ko10.jpg

 

 

سه تا كاسه رو جلو رومون میذاریم. توی یكی آرد دومی تخم مرغ و سومی آرد سوخاری

تخم مرغ رو با چنگال كمی هم میزنیم تا باز شه

گلوله های كوفته رو توی كاسه آرد میندازیم و كاسه رو میچرخونیم تا كل سطح كوفته با آرد پوشونده شه

ko11.jpg

 

 

حالا كوفته رو توی تخم مرغ میندازیم و با چنگال توی كاسه تكونش میدیم تا كل سطحش به تخم مرغ آغشته شه

ko12.jpg

 

 

كوفته رو توی كاسه آرد سوخاری میندازیم

ko13.jpg

 

 

كاسه رو میچرخونیم تا كوفته با آرد سوخاری كاور شه

ko14.jpg

 

 

من با این میزان مواد 5 تا كوفته به سایز نارنگی به دست آوردم

همینطور كه میبینید اون شیوه چرخوندن كوفته توی كاسه بدون تماس دست یا چنگال باعث میشه كه كوفته های خوشگلی داشته باشیم

ko15.jpg

 

 

دونه دونه كوفته ها رو توی حمام روغن سرخ كرده و روی دستمال كاغذی آشپزخونه قرار میدیم تا روغن اضافیش گرفته شه

ko16.jpg

 

 

حرارت روغن نباید زیاد باشه تا كوفته ها فرصت داشته باشن كه مغزپخت شن . اگر حرارت خیلی بالا باشه كاور كوفته ها سریع طلایی میشه بدون اینكه خوب بپزه پس حرارت رو تنظیم كنی

كوفته های بادنجونی با طعم پارمزان و جعفری با مغز چدار و گردو . به به!

 

 

اینم یه نما از مركزش. و البته اگر از پنیر گودا یا متزارلا استفاده كنید بعد از اینكه كوفته رو باز میكنید یه مركز مذاب خواهد داشت كه خیلی زیبا میشه. ولی من طعم چدار رو ترجیح میدم

ko18.jpg

 

 

در صورتی كه با شوری پنیر میونه خوبی ندارید میتونید پارمزان رو كم كنید و به جای چدار از پنیر خامه ای یا پنیر پیتزا استفاده كنید

میتونید با نون یا برنج یا از اون بهتر با پاستا میل كنید

 

 

 

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...