afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ مواد لازم : گوشت سینه مرغ چرخ کرده : 600 گرم سیبزمینی : دو عدد متوسط پیاز : یک عدد تخممرغ : دو عدد نمک و فلفل : به اندازه لازم سبزی معطر خشک شامل ترخون و مرزه : یک قاشق غذاخوری زرشک : یک قاشق غذاخوری آلو بخارا خیس شده : نصف لیوان پیاز سرخ شده : دو قاشق غذاخوری روغن: نصف قاشق غذاخوری طرز تهیه : سیبزمینیها را بپزید و رنده کنید. پیاز را هم با رنده ریز، رنده کنید و آب آن را بگیرید و با نمک و فلفل، سبزی خشک و تخممرغ با گوشت مرغ چرخ کرده مخلوط کنید و آن را ورز دهید. مواد کوفته را به دو یا سه قسمت تقسیم کنید و روی یک کیسه پلاستیکی مواد کوفته را باز کنید و مقداری زرشک و آلو و پیاز سرخ شده داخل آن بگذارید و آن را ببندید و به صورت گلوله درآورید. دقت کنید مواد کوفته از آن خارج نشود. در یک قابلمه کمی روغن بریزید و باقیمانده پیاز سرخ شده را داخل آن ریخته و رب گوجه را در آن تفت دهید. کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و دو لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید جوش بیاید. بعد کوفتهها را به آرامی در آن قرار دهید. صبر کنید 20 دقیقه زمان بگذرد تا کوفتهها کاملا پخته شود و آب آن هم تبخیر و به سس غلیظی تبدیل شود. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده