رفتن به مطلب

کباب فسنجانی


afa

ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

گوشت بدون استخوان ران وسینه مرغ : 600 گرم

پیاز : 1 عدد متوسط

گردو آسیاب شده : 200 - 300 گرم

رب انار : یک فنجان سر پر

نمک ,فلفل , زعفران دم کرده : به میزان دلخواه

 

 

نکته :

این غذا را میشود هم به صورت کبابی و هم به صورت بخار پز در تابه طبخ کرد

 

طرز تهیه :

ابتدا گوشت مرغ را شسته ومانند قطعات جوجه کبابی خرد میکنیم.

سپس پیاز را خرد کرده و به آن اضافه می کنیم.

بعد از آن گردویی که از قبل آسیاب کرده بودیم راهمراه رب انار، نمک، فلفل وزعفران دم کرده به بقیه مواد اضافه میکنیم و برای ساعتی در جایی خنک به آن استراحت میدهیم تا به خوبی با هم مزه دار شوند .

سپس آنها را کباب کنید.

 

 

نکته :

1 - پیازها نباید ریز خرد ویا رنده شوند زیرا به گوشت چسبیده و زمان کباب کردن پیازها زودتر می سوزند.

2 - مورد دیگر این که اگر نخواستید گوشت ها را به صورت جوجه کبابی با سیخ جوجه, کباب کنید می توانید آن را با مقدار کمی آب درون فر یا تابه های دوطرفه به مدت یک ربع تا بیست دقیقه طبخ کنید که در آنوقت آب کبابها به روغن میافتد وطعم ومزه واقعی فسنجان را به خود میگیرد .

 

 

 

نا گفته نماند که این غذا را هم با برنج ویا هم با نان میتوان سرو نمود . غذای لذیذی است امتحان کنید .

 

 

 

180721.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...