afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ مواد لازم : گوشت بدون استخوان ران وسینه مرغ : 600 گرم پیاز : 1 عدد متوسط گردو آسیاب شده : 200 - 300 گرم رب انار : یک فنجان سر پر نمک ,فلفل , زعفران دم کرده : به میزان دلخواه نکته : این غذا را میشود هم به صورت کبابی و هم به صورت بخار پز در تابه طبخ کرد طرز تهیه : ابتدا گوشت مرغ را شسته ومانند قطعات جوجه کبابی خرد میکنیم. سپس پیاز را خرد کرده و به آن اضافه می کنیم. بعد از آن گردویی که از قبل آسیاب کرده بودیم راهمراه رب انار، نمک، فلفل وزعفران دم کرده به بقیه مواد اضافه میکنیم و برای ساعتی در جایی خنک به آن استراحت میدهیم تا به خوبی با هم مزه دار شوند . سپس آنها را کباب کنید. نکته : 1 - پیازها نباید ریز خرد ویا رنده شوند زیرا به گوشت چسبیده و زمان کباب کردن پیازها زودتر می سوزند. 2 - مورد دیگر این که اگر نخواستید گوشت ها را به صورت جوجه کبابی با سیخ جوجه, کباب کنید می توانید آن را با مقدار کمی آب درون فر یا تابه های دوطرفه به مدت یک ربع تا بیست دقیقه طبخ کنید که در آنوقت آب کبابها به روغن میافتد وطعم ومزه واقعی فسنجان را به خود میگیرد . نا گفته نماند که این غذا را هم با برنج ویا هم با نان میتوان سرو نمود . غذای لذیذی است امتحان کنید . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده