رفتن به مطلب

استیک شیرماهی


afa

ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

شیر ماهی : ۸۰۰ گرم

سرکه : چهار قاشق غذاخوری

روغن : نصف پیمانه

زنجبیل تازه رنده‌ شده : دو سانتی‌متر

نمک و فلفل : به میزان لازم

زعفران دم‌کرده و آبلیمو : از هر کدام دو قاشق غذاخوری

پیاز خلال شده : یک عدد

 

 

طرز تهیه :

شیر ماهی را برش‌زده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.

 

 

نکته :

می‌توانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...