afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ مواد لازم : آرد : سه قاشق غذاخوری کره : ۱۰ گرم آبلیمو : یک قاشق غذاخوری شیر : ۲۵۰ گرم فلفل سیاه : به مقدار لازم نمک : به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا کره را داغ کنید و از روی شعله بردارید،پس از این که کمی خنک شد، آرد و شیر را به آناضافه کرده و خوب هم بزنید، سپس دوباره رویشعله قرار دهید تا سرخ شود و آنگاه نمک و فلفلرا هم به آن اضافه کنید. از طرف دیگر در نیم لیتر آب جوش، آبلیمو بریزید و در حالی که میجوشد، مخلوط آماده شده را در آن بریزید و خوب هم بزنید. سس شما پس از چند دقیقه آماده است. البته در صورت تمایل میتوانید چاشنیهای سالاد را که به صورت آماده میفروشند به آن اضافه کنید. توصیه : برای پیشگری از ابتلا به اضافه وزن و چاقی که خود زمینه ساز بیماریهای زیادی است، سعیکنید مصرف چربیها و روغن را محدود کنید. چربیهای گوشت را قبل از پخت کاملا بگیرید، همچنین پوست مرغ و چربیهای زیر پوستمرغ هم مانند چربیهای گوشت قرمز از نوعاشباع شده هستند، و بهتر است آنها را قبل از پخت،از گوشت جدا کنید و دور بریزید یا اگر غذایی راسرخ کردهاید، چربی اضافی آن را بگیرید. بهتر است روغن را تا حد امکان فقط یکبار تحت حرارت و مورد استفاده قرار دهید، بنابراین هر بار برای سرخ کردن، تنها به میزان لازم از روغن استفاده کنید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده