Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ پروردگارا.... ببخش مرا که همه اش دعا کردم: "خدایا! مرا از شر خلق دور بدار!" و یک بار نگفتم: "خلقت را از شر من دور دار..." 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ کاش از باران میاموختم رحمت را که برسر گناهکار و بیگناه یکسان میبارد 9 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ پروردگارا... همه عمر را به خسران گذراندم...توشه عملم خالیست... ای رحمان....اعمالم را با عدالتت مسنج....با رحمانیت خود به آنها بنگر... 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ میگم چند وقته نمیبینم میدونم مشکل از چشامه بیا یه قرار بزاریم بریم بیرون باهم یه خوش و بشی بکنیم دلم داره میپوسه بدجوری دلتنگتم خدا 9 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ خدا جونم شکرت خدا کمک کن بد نباشیم،آدمای بد سر راهون قرار نده کمک کن سر راه کسای قرار بگیریم که خوبی از ما یاد بگیرن که بدونن هنوز بنده خوبم هست کمک کن راه اشتباه که رفتیم دیگه نریم کمک کن وجدان آرومی داشته باشیم وجدان آروم ،دل خوش می ارزه به همه زرق برق های دنیا بازم میام حرف میزنم خودت خوب میدونی حرفام تمومی نداره... 11 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ خدا جونم برای قدردانی از کارات گل آوردم ببخشی دیگه کم مارو زیاد بدون 7 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ خدایا ای خدای مهربانم کمکم کن من بی توهیچم خدایا ممنونم ازت که همیشه درکنارم هستی .خدایا در دوراهی ها و سه راهی های زندگی کمکم کن بهترین راه رو انتخاب کنم .خدایا ای پشتیبان همیشگی ام دوستت دارم 9 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ خدایا شکرت... به خاطره... داده هات... نداده هات... گرفتنات... عشقم واسه تو خرج میکنم...تویی که غرقم کردی تو عشقت و من غافل بودم و عشقم واسه جز تو خرجکردم که... دیگه همه حرفای عاشقونم مال توووو... همه دوست دارمااااا... همه دلتنگیام به خاطره تووووووو... همه اشکام به خاطره توست.. بارالها... ای بزرگ معمار ازلی و ابدی... الها... معمار وجودم... بافت وجودم فرسود ، قریحه ام نمایی کهنه برخودگرفت ولی دانم ... که در گمان تو همان تندیس هنرمندانه ام ،که گویا و فریادگر هنر کبریائی معمار وجودم هستم... 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ خدایا.... چنان با غرور بر روی زمین تو قدم گذاشتم که در زیر پایم گود میرفت... الهی...به غرورم منگر....تو آگاهی از من....با خوار کردنم مرا ادب نکن.... 6 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ خدایا امشب عیده و من اومدم آشتی.... هر چی گشتم چیز با ارزشی نداشتم که کادو بیارم...دیگه دارو ندارمو آوردم....دلمو آوردم برات.... دیگه خودت هستی و کرمت....من اصلا چیز زیادی نمیخوام...اگه یه کم همینو تر تمیزش کنی برش گردونی به اندازه اسمت بزرگی کردی برام...اگه هم نکنی حق داری چون شب عید که شده یادم افتاده بیام... ولی خودت گفتی مهمون دوست منه....خوب دیگه منم اومدم مهمونی پیش خودت...میذاری بیام تو؟؟؟؟آخه اینجا که وایستادم خیلی تاریکه.... 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ خدایا... من"من"قبلی نیستم... خدایا..تورو به این ماهه عزیزت قسم... خدایا خیلی دلم گرفته... خدایا حرفی ندارم... آرومم کن... خدایا اشکام میبینی... هیچکس ندارم... همه کسمی خدایا... از خودت کمک میخوام... 5 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ خدایا لحظه ای ما را به خود وا مگذار...خدایا لذت نیایش را از ما نگیر.... 8 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ خدایا تو این سال جدید همه به آرزوشون برسنسال 1394برای همه شادی به همراه داشته باشه 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ خدایا نمیدونم چطور تشکر کنم. معجزه بزرگ تر از این که بدون دلیل همه چی پاک بشه... خدایا شکرت تو سال جدید شرمندتم. دلم باهاته خدایا منو رها نکن. 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ از این که نمیتونم همدم خوبی برای دوستام باشم و با حرفام آرومشون کنم واقعا از خودم بدم میاد 3 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ ﺧﺪﺍﻱ ﻣﻦ ... ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﺎﺷﺪ ... ﻣﻲ ﮔﻮیند بزﺭﮔﺘﺮﻳﻦ ﺷﮑﺴﺖ، ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺍﺳﺖ ... ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺷﮑﺴﺖ ﻧﺨﻮﺭﻡ ... ﻣﻦ ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻗﺎﺿﻲ ﺍﻟﺤﺎﺟﺎﺕ ﻣﻲ ﺧﻮﺍﻧﻢ، ﺣﺘﻲ ﺍﮔﺮ ﻫﻤﻪ ﺍﻟﺘﻤﺎﺱ ﻫﺎﻳﻢ ﺭﺍ ﻧﺎﺩﻳﺪﻩ ﺑﮕﻴﺮﻱ ... ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺍﺭﺣﻢ ﺍﻟﺮﺣﻤﻴﻦ ﻣﻲ ﺩﺍﻧﻢ، ﺣﺘﻲ ﺍﮔﺮ ﺳﺨﺖ ﺑﮕﻴﺮﻱ ... ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ... ﺗﻮ ﻫﻤﺎﻥ ﺧﺪﺍﻳﻲ ... ﺍﻣﺎ ﻣﻦ ... ﻣﮕﺬﺍﺭ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺑﺮﻭﻡ... ﻣﻦ ﺍﻣﻴﺪﻡ ﺑﻪ ﺗﻮﺳﺖ ... ﺑﺮﺍﻱ ﺩﻟﻢ ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ ﺑﺨﻮﺍﻥ ... ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ ﺑﺨﻮﺍﻥ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﻮﺩ ﺍﻳﻦ ﻣﻀﻄﺮ.....!!! تا آرام گیرد این قلب نا آرام من..... خدای من.... به حضورت، به نگاهت، به یاریت.. 4 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ خسته ام .... از این دنیا.... میخوام بخوابم برای همیشه .... خیلی خسته ام...... 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ صبور بودن را یادم بده سخت دلم گرفته ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده