afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ هر چه میخواهد دل تنگت بگو .... بیا و در گفتگویی ساده و به دور از ریا با خدا درد دل کن. همه ی دوستان با فرستادن یک صلوات برای خواسته های همدیگه دعا میکنیم منتظر پیام های شما هستیم 11 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ من به قدر عظمتت برات بندگی نکردم ولی تو به قدر عظمتت برام خدایی کن 7 لینک به دیدگاه
Sha hRzaD 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ خدایا شکرت. تنهام نزار. دستامو بگیر نزار بیفتم زمین . :girl_in_dreams: 6 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ خدایا بخاطر تمام داده ها و نداده هایت شکر 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ خدایا آرومم کن... خدایا خودت میدونی...."....."..... 5 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ خدایا به من فرزندی سالم و صالح عطا کن 6 لینک به دیدگاه
behnam71 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۳ خدایا بی عدالتی و فقر تمام دنیا رو فرا گرفته و تنها راه مقابله با اینها قدرت بی پایان توست خدایا عدالت الهی رو در این جهان حکمفرما کن - به امید روزی که: - هیچ پدری به دلیل مشکلات اقتصادی شرمنده خانوادش نشه - هیج بچه ای برای رفع گرسنگی مجبور به کار کردن نشه 7 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۳ الهی گاهی نگاهی تنهامون نذار که بی تو بی کس بی کسایم بدیم ولی خدایی تو خوبی کن کمک کن تا ماهم خوب باشیم از اون بندهای خوب که دوسشون داری خدا،خداجونم خیلی دوست دارم که تنهام نذاشتی به همه کمک کن ماهم تنها نذار 6 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۳ خدایا ببخش به خاطر گناهای که دانسته و ندانسته انجام دادم ببخش خدا تو بزرگی 8 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۳ خدایا من رو ببخش که انقدر از کودکیم فاصله گرفتم... 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ خدایا رهم کن به من بیچاره... خدا امتحانام شروع شده... 7 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ خدایا.. سلامتیو از هیچکس نگیر که بزرگترین نعمته 8 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ خدا جون سلام میدونم منو میشناسی اما من تورو خوب نمیشناسم.آدرستو اتفاقی روی یه نامه دیدم.کنجکاو بودم ببینمت تو فیس بوک سرچت کردم ،نبودی! تو لاین و وی چت و یی تالک هم ندیدمت....راستی اگه مایل بودی با هم دوست باشیم شماره تو واسم بفرست........ یه کافی شاپ خوب سراغ دارم ، میریم یه قهوه و کیک میخوریم و گپ میزنیم،چطوره؟ چندتا خواهش ازت داشتم وقتی دیدمت بهت میگم تو نامه نمیشه بگم منتظر جوابت هستم دوستدار شما 9 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ خدایا رهم کن به من بیچاره... خدا امتحانام شروع شده... جیجو رهم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ خدایا همه چی رو سپردم به خودت مثل همیشه پس خیالم راحته 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ جیجو رهم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هههههههههههههههههههههههههههههههه میان میکشنمونااااااااا اسپم کنیم... 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ هههههههههههههههههههههههههههههههه میان میکشنمونااااااااا اسپم کنیم... خدا بیامرزتمون پس. ادمای خوبی بودیم. ازت راضیم :)) برا اینکه نقل قول نکرده باشم میگم: دیشب یه جمله گفتم کلی حال کردم خودم:" ما ایران، روزگار آرژانتین... فعلا که بدجور باختیم به روزگار" من:))) روزگار:ا بچه های نو اندیشان:ا تیم ملی آرژانتین :ا کفاشیان :) 7 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ دلم میخواد بارون بیاد برم بیرون . خیابون خلوت باشه. نه ادمی باشه نه ماشینی. سکوت محض باشه 8 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده