milad look 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ manam mitunam dar morede har matlabi dar morede sakht bekhayn dar ekhteyareto bezaram? 1 لینک به دیدگاه
davod 1 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ سلام لطفا ي مقاله در باره ي انواع ماشين سري تراش و كپي تراش با توضيحش مرسي داود 1 لینک به دیدگاه
Moslem R 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ سلام خسته نباشید اگه می شه من یه مقاله با حال در مورد سنگ زنی فولادها و چدنها می خواستم مرسی 1 لینک به دیدگاه
afshar_6707 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ سلام به دوستان در مورد کمپراتور بادی مقاله میخاستم خواهشا کمک کنید 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ سلام خسته نباشیداگه می شه من یه مقاله با حال در مورد سنگ زنی فولادها و چدنها می خواستم مرسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ سلام به دوستان در مورد کمپراتور بادی مقاله میخاستم خواهشا کمک کنید دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
vahidvt 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ با سلام خدمت اساتید بزرگوار خواهش میکنم یه مقاله فارسی درباره اندازه گیری نوری برام لطف کنید. ممنون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده