Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک مهربان بانو برات آرزوی آرامش دارم لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولد آتناست؟الان نبود که عزیزم تولدت مبارک ایشالله به آرزوهات برسی و دعاهات قبول بشه بیام بریم دَدَر شایدم نیست...از نظر تو هنوز نیست عزیزم... پس الان نیست کی هست.... مرسی عزیز دلم....خیلی خیلی لطف کردی... ممنون خانومی ...اون آخرش رو شدیدا موافقم... این تصویر آخری من بودم عایا....حالا توش چی بود اینطوری شدم... لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اینم کادوی ستاره جون به شما اتنا جون.. تولدت مبارک مرسی عزیزم... از طرف منم از ستاره جون تشکر کن... لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به به چشمم روشن استارتر تو باشی رقصش سلامت منم شرکت کننده صاحبش هم a-ghadimi چه شود بله دیگه....منشوری شدیم رفت:ws28: آقا سهند از لطف و محبت زیاد دوستان دیگه...:icon_gol: لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به به تولد آتنا دسته گل آتنا عزیز اینم کادوی من برای شما :cakesmileyf:کیک مخصوص آتنا :cakesmileyf: ممنون آقا مهدی باغ گل... مرسی از لطفت...ممنون بابت کادو و گل و کیک .... لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تبریک ممنون مینا جان...:w72: تولدت مبارک همواره شاد باشی ممنون ... شما هم همینطور...:flowerysmile: لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تبریک صمیمانه بنده رو پذیرا باشید ......ایشا....صد وبیست ساله بشید ... مسر عمرتون طولانی وسرسبز باد مرسی از لطفتون...:icon_gol: تشکر ...ممنون از آرزوی زیباتون... لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :happybday:تولدت مبارک. همیشه شاد و سلامت باشی ممنونم دوست عزیز... شما هم همینطور... لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ وای خدا ببین اینجا چه خبره؟تولدت مبارک خواهر گلم این کیک واسه معذرت خواهی که تاخیر داشتم اینم کیک اصلی مرسی خانوم خانومااااااااااااااا ممنون عزیزم... عذر خواهی لازم نیست....پس اون کیکش هم مال خودت ولی اون اصلی مال خودم....دستت مرسی لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک مهربان بانوبرات آرزوی آرامش دارم ممنون عزیزم.... منم همینطور...آرامش همراه با بهترین ها برای تو لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ شایدم نیست...از نظر تو هنوز نیست عزیزم... پس الان نیست کی هست.... مرسی عزیز دلم....خیلی خیلی لطف کردی... ممنون خانومی ...اون آخرش رو شدیدا موافقم... این تصویر آخری من بودم عایا....حالا توش چی بود اینطوری شدم... تولدت بهدا هستش آره خودتی تو جعبه یه دونه مورچه ی آدم خواره لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت بهدا هستشآره خودتی تو جعبه یه دونه مورچه ی آدم خواره بهدا یعنی کی.... دستت دردر نکنه...حتما میخواد منم بخوره بعد منو بخوره با کی میری ددر لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بهدا یعنی کی.... دستت دردر نکنه...حتما میخواد منم بخوره بعد منو بخوره با کی میری ددر من تولد تو و آقای رفسنجانی رو عوض کردم تو تقویمتولد تو تیرماهه نه اونو گذاشتم هر چی بدخواه داشتی اونو بخوره بکشه لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من تولد تو و آقای رفسنجانی رو عوض کردم تو تقویمتولد تو تیرماههنه اونو گذاشتم هر چی بدخواه داشتی اونو بخوره بکشه ای از دست تو... تقویم تو هم با شیطونیه...فکر شیطون برات تنظیم کرده...شایدم تو برای شیطون... لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آهان پیدات کردم سلام تولدت مبارک ککککککککککککککک خوبی لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آهان پیدات کردمسلام تولدت مبارک ککککککککککککککک خوبی بابایی این پسره..آتنا دختره اینه اون یه خورده رسمی بود...شایدم اینه..آخه تفلدشه لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بابایی این پسره..آتنا دختره اینه اون یه خورده رسمی بود...شایدم اینه..آخه تفلدشه میدونم اون بالایی من بودم داشتم میگفتم خوبی لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ میدونم اون بالایی من بودم داشتم میگفتم خوبی آهان آخه گفتی پیدات کردم..فک کردم عکسشو گفتی لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آهان پیدات کردمسلام تولدت مبارک ککککککککککککککک خوبی سلام... مگه کجا بودم که پیدام کردید...همینجا ها بودمااااااااا ممنون ...شما خوبید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده