ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 17 مرداد، 2014 اگه ممکنه شرح بدین من متوجه نشدم تو شیطون..ی یعنی متوجه نشدی؟ 7
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 20 مرداد، 2014 تو شیطون..ی یعنی متوجه نشدی؟ آقا سهند خوب بازار گرمی میکنینا 6
sama-sh 6913 ارسال شده در 20 مرداد، 2014 فامیل ازدواج می کنم...البته خیییییلی خیییییلی بعید بنظر میاد....همه میگن با غریبه ازدواج میکنم... خط محبتم بلنده... شوهرم زن ذلیل میشه خط عمرم خیلی بلند نیست ظاهرا صاحب 2تا بچه میشم...اسمشونم انتخاب کردم...پسرم امیر حسین یا احسان یا جاوید...دخترم رها یا ریحانه.. مشکل که یه مقداری ضربدر دارم کف دستم که اونم با کمک خدا حل میشه... ممنون فال با مزه ای بود... 6
memmar 6829 ارسال شده در 21 مرداد، 2014 خببببب :دی من چون خوشم از ازدواج فامیلی نمیادپس 111دیدمش که غریبه اس دوتاخطاش یکم بهم نزدیک شدن یعنی میشناسیم همو:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws28: خط محبت هم بلنده خب من شوهر ذلیل و زن ذلیلو قبول ندارم .....تفاهم عمرم هم متوسطه بچه هم یکی خدارو شکر مشکلاتم ظاهرا کمه.....شایدم خودم کم میبینم کلا همه چی خوبه مرسی 6
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 21 مرداد، 2014 خببببب :دی من چون خوشم از ازدواج فامیلی نمیادپس 111دیدمش که غریبه اس دوتاخطاش یکم بهم نزدیک شدن یعنی میشناسیم همو:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws28: خط محبت هم بلنده خب من شوهر ذلیل و زن ذلیلو قبول ندارم .....تفاهم عمرم هم متوسطه بچه هم یکی خدارو شکر مشکلاتم ظاهرا کمه.....شایدم خودم کم میبینم کلا همه چی خوبه مرسی خواهش میکنم عزیزم خوشحالم راضی بودی 6
tak elham 469 ارسال شده در 6 شهریور، 2014 با غریبه ازدواج میکنم خطه محبتم بلنده هم شوهر ذلیل هم زن ذلیل پس میشه تفاهم 2تا بچه که آرزومه مامان فداشون بشه :hapydancsmil: مشکلات کم وبیش هستن اما طول عمرم زیاده ولی دوس ندارم پیر بشم مرسی عسیسم جالبو بامزه بود 4
Paroshat 6378 مالک ارسال شده در 6 شهریور، 2014 با غریبه ازدواج میکنم خطه محبتم بلنده هم شوهر ذلیل هم زن ذلیل پس میشه تفاهم 2تا بچه که آرزومه مامان فداشون بشه :hapydancsmil: مشکلات کم وبیش هستن اما طول عمرم زیاده ولی دوس ندارم پیر بشم مرسی عسیسم جالبو بامزه بود خواهش میکنم خانمی قربونه دوتا گلت 3
samaneh noori 96 ارسال شده در 25 آبان، 2014 باید ازدواجم فامیل می شده نشده (خدا رو شکر) بچه یه دونه باید داشته باشم که دارم (خدا رو شکر) عمرم قراره یه کمی از متوسط بالا تر باشه مشکل باید زیاد داشته باشم که دارم ولی نه با همسرم (خدا رو شکر) دیگه همین 5
masi eng 47044 ارسال شده در 26 آبان، 2014 چرا؟؟؟ عزیزم.. مشکل از خودمه.. گلم.. درست دقت نکردم چی گفتید.. ..البته نتونستمم. انجام بدم 2
0_Mahtab 0 ارسال شده در 28 دی، 2020 بچه ها یکی ب من بگع چطوری باید بفهمیم چن تا بچع داریم م درست نفهمیدم گیج شدم ینی چی که دستو مشت کنیم بعد خطا رو ببینیم لطفا یکی منو راهنمایی کنع مرسی
Rose6 865 ارسال شده در 28 دی، 2020 جالب بود مرسی مشت کن بین انگشت کوچکه و کف دست خط ایجاد میشه به جز دو خط طرفین وسطی ها بچه ها میشن
فکور 352 ارسال شده در 4 بهمن، 2020 در در 8 آبان 1399 در 00:51، Rose5 گفته است : جالب بود مرسی مشت کن بین انگشت کوچکه و کف دست خط ایجاد میشه به جز دو خط طرفین وسطی ها بچه ها میشن مگه تولید بچه دست خود آدم نیست ؟
Rose6 865 ارسال شده در 5 بهمن، 2020 در 7 ساعت قبل، فکور گفته است : مگه تولید بچه دست خود آدم نیست ؟ ههه!چرا . کف بینی هست، ممکنه اصلا درست در نیاد . 1
ارسال های توصیه شده