Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام دوستای گلم تا حالا کف بینی رو امتحان کردین؟ پس خوب دقت کنین........ کف دست راستتان را نگاه کنید خطوط کف دست اکثرا یا 18 است یا 111 اگه 18 است با فامیل ازدواج می کنید اگه 111 غریبه گاهی نوک 8 با خط باریکی به هم وصل شده که نشانه اشنایی با همسر اینده است یک 18 یا100گان 111 خط محبت و هر چی بلند تر بهتر رو مچ دستتان دوتا خط هست که اگه باریک باشه شوهر ذلیل و اگه کلفت باشه شوهرتون زن ذلیل است خط گردی که قسمتی از 8 عدد18 کف دست و یکان 111 را نشان می دهد خط عمرتان است و هر چه دراز تر بهتر دستتان را مشت کنید انگشت کوچیکه و کف دست دو تا خط عمیق را ایجاد میکنه که خطوط ریز وسو این دو خط تعداد فرزندانتان است ضرب در های کف دستتان نشانگر مشکلاتتان است و هر چه کم تر بهتر از فالتون راضی بودین؟ هرکسی نوع دیگری از فال یا کف بینی بلده بگه ممنون میشم 29 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آغاااااااااا من ازدواج فامیلی دوس داشتم... یه 7_8 تایی هم بچه دارم ای خدووووووووووووووووووو تا ابد هم زنده ام.... شوهر ذلیلم دس شما درد نکنه راضی بودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 12 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ همسر فامیله. محبت زیاد عمر طولانی 3 تا بچه. دارای تفاهم با همسر و مشکلات عدیده :( بسی سپاس عزیزم :))) 10 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من بچه یکی یه دونه دوست ندارم ولی انگار چاره ای نیست دست سرنوشته دیگه ممنون دوست جون جالب بود من رو یاد جوونیام انداخت 9 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چی باحال من با غریبه ازدواج میکنم یه دونه بچه خواهم داشت! عمرم طولانیه شوهرم زن ذلیله مشکلات زندگی زیاده عمرمم زیاده 10 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چی باحالمنبا غریبه فکر ازدواج میکنم یه دونه بچه خواهم داشت! عمرم طولانیه شوهرم زن ذلیله مشکلات زندگی زیاده عمرمم زیاده تقریبا مث من! 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جالبب بودن ولی عمرم کمه و مشکلاتم زیاد عیب نداره کم عمر کنم با مشکلات زیاد خیلی هم خوبه 10 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ممنون دوستای گلم من خودمم با فامیل ازدواج میکنم 2 تا بچه مرد ذلیل خط عمرم نسبتا طولانیه مشکلاتم زیاده 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ممنون دوستای گلممن خودمم با فامیل ازدواج میکنم 2 تا بچه مرد ذلیل خط عمرم نسبتا طولانیه مشکلاتم زیاده سلام راستی اگه مرد ذلیل میشی داداشم هستش ها خوش تیپ زورگو مهندس برق شغل آزاد و .................. 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چی شده دوست عزیز؟ هیشی کف بینی سیخی چندههه 7 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام راستی اگه مرد ذلیل میشی داداشم هستش ها خوش تیپ زورگو مهندس برق شغل آزاد و .................. گفتم مرد ذلیل ولی اگه طرف مقابلم هم زورگو باشه چه شود.......... 6 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هیشی کف بینی سیخی چندههه خب اینم یه جور سرگرمیه ولی من مال هرکس رو دیدم راست بوده به یه بار امتحانش هم نمی ارزه؟ 6 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جالبب بودن ولی عمرم کمه و مشکلاتم زیاد عیب نداره کم عمر کنم با مشکلات زیاد خیلی هم خوبه انشالله عمر طولانی و باعزت داشته باشید تولد نبیره و ندیده تون رو هم ببینید و عروسیاشون رو :) 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مرد ذلیل بچه که دوست ندارم...ولی 2تا ماشالا هست... عمرم کوتاه.. مشکلاتم که دیگه ماشالا توش دارم غرق میشم جالب بود.... 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ انشالله عمر طولانی و باعزت داشته باشیدتولد نبیره و ندیده تون رو هم ببینید و عروسیاشون رو :) mer 30:icon_gol: شماهم همینطور 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اهم اهم بنده با غریبه آشنا ازدواج میکنم همسر آینده زن ذلیل است:hapydancsmil: دو تا بچه میبینم اما یه دونه میخواستم:icon_razz: مشکلاتم کما بیش در خدمتند 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اهم اهمبنده با غریبه آشنا ازدواج میکنم همسر آینده زن ذلیل است:hapydancsmil: دو تا بچه میبینم اما یه دونه میخواستم:icon_razz: مشکلاتم کما بیش در خدمتند بدون شرح 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده