kasra2014 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام دوستان من به راهنمایی برای کدهای پروژه تشخیص چهره در متلب نیاز دارم دوستان هر کی در این زمینه تخصص داره یا پروژه اشو داره برام بذاره 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام دوستانمن به راهنمایی برای کدهای پروژه تشخیص چهره در متلب نیاز دارم دوستان هر کی در این زمینه تخصص داره یا پروژه اشو داره برام بذاره سلام متلب خودش توی تولباکس Computer Vision System Toolbox تشخیص چهره رو داره، یه سرچی هم اینجا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بکنین، یه تعداد کد برای اینکار وجود داره. اینم یه نمونه از استفاده از تولباکس متلب: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
mehrdadhosseinzadeh 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ برای تشخیص چشم هم کد اماده داره ؟ متلب از ویلا جونز استفاده میکنه شما میدونید که این روش چه محدودیت هایی داره ؟ مثلا تا چند زاویه سر و تشخیص میده و عینک و تشخیص میده یا خیر؟ 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ برای تشخیص چشم هم کد اماده داره ؟ متلب از ویلا جونز استفاده میکنه شما میدونید که این روش چه محدودیت هایی داره ؟ مثلا تا چند زاویه سر و تشخیص میده و عینک و تشخیص میده یا خیر؟ خود متلب منظورت هست، خب توی همون تشخیص چهره، تشخیص چشم هم داره. ممکنه کدهای دیگه ای هم وجود داشته باشه، باید سرچ کرد در موردش. نه راستش نمی دونم، خیلی با ویلا جونز آشنایی ندارم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده