*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ درودی دیگر به شما دوستان نظرسنجیمسابقه عکس سری بیست و چهار رو با 4 شرکت کننده آغاز میکنیم قبل از اون بسیار سپاسگزارم از دوستانی که شرکت کردند موضوع مسابقه ستـــون بود جوایز مسابقه : نفر اول:200 امتیاز + مدال عکاس برتر نفر دوم: 150 امتیاز نظرسنجی چند گانه خواهد بود پس طبق موضوع ،به زیباترین عکس ها میتونید رای بدید نظرسنجی تا 5 روز دیگه خواهد بود و اما عکس ها دوستان عکس شماره 1 ورودی مجتمع تجاری ملکه آسمان عکس شماره 2 عمارت تاریخی اصفهان عکس شماره 3 مسجد ملارستم مراغه عکس شماره 4 ستون تخت جمشید 18 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ درود...ممنون از دعوت... تصاویر بناهای تاریخی بسیار زیبا بودن... زاویه ی تصاویر بسیار جذاب و نشون دهنده عنصر معماری بود... خوب جذاب بود که غیر از عنصر اصلی یعنی ستون...قاب به دستانِ هنرمند...سکانس های انسانی هم گرفته بودن... یعنی یک سکانس های غیر از معماری هم میشد ازشون درک کرد... برام لطیف بودن... بسیار سپاسگزارم... آرامش پیشکش لحظه هاتون 9 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دست دوستان شرکت کننده درد نکنه ، بسیار زیبا بودن 9 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دست همگی درد نکنه ..رای دادم 8 لینک به دیدگاه
mahsa3064 153 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام همه عکس ها واقعا قشنگ هستن عکس شماره 1 خیلی متفاوت و غیر منتظره ظاهر شده!!! دیدگاه عکاس خیلی جالبه عکس شماره 2 هم خیلی زیباست مخصوصا کنار هم قرار گرفتن ستون و پنجره های ارسی و ایوان و بهارخواب!!! خیلی زیباست عکس شماره 3 هم برام خیلی خیلی جالب بود این مدل ستون دقیقا مدل ستون های عالی قاپو و چهلستون اصفهانه! با همون شکل و با همون متریال!!! شاید فقط از نظر مقیاس کمی کوچکتر!! عکس شماره 4 هم که دیگه نمونه کامل و بارز یه ستونه ایرانیه مرسی، همگی خسته نباشید 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ من واقعا معذرت میخوام....شرمنده خوب نظرسنجی بسته شد مرسی از کسانیکه رای دادن و آمـــــــــــــــــــــــ ـــــــا عکس شماره 4 با 16 رای متعلق به Zahra22 عزیز هست که 200 امتیاز به همراه عکاس برتر بهشون تعلق میگیره...تبریک میگم زهرا جون مرسی که شرکت کردی عکس شماره 2 با 14 رای متعلق به Mina Yousefi عزیز بود که 150 امتیاز بهشون تعلق میگیره....تبریک میگم مینا جون مرسی که شرکت کردی ممنون از شرکت کننده ی عکس شماره 1 sam arch عزیز..ممنون که شرکت کردید و همینطور از شرکت کننده ی عکس شماره 3 tina-archعزیز...ممنون که شرکت کردی مرسی از تمامی دوستان تا مسابقه دیگه بدروووووووووود 9 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ میگم مینا تو که انقدر دیر نتیجه رو اعلام کردی،یه چند ساعت دیگه هم صبر میکردی منم رای میدادم 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ میگم مینا تو که انقدر دیر نتیجه رو اعلام کردی،یه چند ساعت دیگه هم صبر میکردی منم رای میدادم فراموش کردم ببخشید 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ فراموش کردم ببخشید نه دیگه بخشش در کار نیست به ممد بگو 100امتیاز به من بده 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ سلام ما نمیتونیم تو این مسابقات شرکت کنیم؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ سلام ما نمیتونیم تو این مسابقات شرکت کنیم؟؟؟ سلام مسابقه برگزار شد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده