رفتن به مطلب

موادغذایی بی‌ ضرر و کشنده + تصاویر


Mahdi Eng

ارسال های توصیه شده

برخی از مواد غذایی برای سلامتی مفید اما به دلایلی کشنده هستند که در این مقاله با آنها آشنا می‌شوید.

 

به گزارش گروه خواندنی‌های خبرگزاری فوود پرس، برخی از مواد غذایی برای سلامت ما مفید و دارای ویتامین‌هایی هستند اما به دلایلی کشنده نیز هستند که باید از خوردن آنها خودداری کنید؛ این مواد غذایی بی‌ضررند اما گاهی خوردن زیاد بعضی از آنها کشنده است.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

گیلاس

 

هسته گیلاس دارای سیانور است که خوردن دوتای آن کشنده است.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

ریواس

 

برگ ریواس دارای اسید اکزالیک است که کشنده است.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

کارامبولا

 

بومی اندونزی است در مناطق گرمسیری جهان یافت می‌شود به رنگ زرد متمایل به سبز یا زرد متمایل به نارنجی است دارای 5-6 دنده و به شکل ستاره است؛ اگر ناراحتی کلیوی دارید این میوه را نخورید و به دلیل داشتن «کارامبوکسین» باعث حملات قلبی و مرگ می‌شود.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

سیب زمینی

 

اگر سیب‌زمینی سبز رنگ یا سایه‌هایی از رنگ سبز داشت را نخورید چون دارای «سولانین» نوعی سم است و موجب استفراغ و اسهال می‌شود.

 

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

مانیوک یا کاساوا

 

نوعی گیاه در آمریکای مرکزی و جنوبی مخصوصا در آمازون وجود دارد؛ همیشه باید شسته و پخته شود در غیر این صورت می‌تواند در بدن به سیانور تبدیل ش

 

 

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لوبیا قرمز

 

در صورتی که لوبیا قرمز خام خورده شود حالت تهوع شدید بوجود می‌آورد.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

گردو

 

خوردن گردو بیش از حد می‌تواند شخص خورنده را دیوانه کند.

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع : food press

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...