Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 12 مرداد، 2014 فردا مصادف با روز پدر، روز تولد پدربزرگ انجمن و یکی از بانیان انجمن هم هست تولد رفیق بامرام قدیمی خودم ابوذر آقا ایشالا که هرسال موفق تر از سال قبل باشی :hapydancsmil: :happybday: تولدت مبارک ابوذر جان :happybday: :happy: به جای کیک، دوتا شیرینی آوردم واسه خودمو و خودت. به هیشکیم نمیدیا 16
setare.blue 23086 ارسال شده در 12 مرداد، 2014 چقدر خسیس هستین شما ها........... تولدت مبارکــــــــــــــــــــــــــــــ ابوذر با آرزوی سلامتی کیک منو ببینین ، لااقل اگر کوچیک هم هست یکمی به بقیه میرسه
masi eng 47044 ارسال شده در 12 مرداد، 2014 اسم کاربریشون چیه؟ من هم به نوبه خودم تولدتونو بهتون تبریک میگم. ایشالله صدسال زنده و سلامت باشید...
setare.blue 23086 ارسال شده در 12 مرداد، 2014 اسم کاربریشون چیه؟ من هم به نوبه خودم تولدتونو بهتون تبریک میگم. ایشالله صدسال زنده و سلامت باشید... ایشون ===>>> Abo0ozar هستن معصومه جان
masi eng 47044 ارسال شده در 12 مرداد، 2014 ایشون ===>>> Abo0ozar هستن معصومه جان ممنونم ستاره جون.. تولدشون خیلی خیلی مبارک...
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 ابوذرجان هرچند دیگه زیاد تحویلمون نمیگیری ولی تولدت مبارک ایشالا همیشه شاد و سرحال باشی
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 میلادت ای دوست مبارک باشد پیوسته دلت شاد سعادت باشد هر سبزۀ سبز رنگ بهارت باشد راهـت سپید راه عــدالـت باشد چـــشـــم شــادی نگارت باشد ایــــــزد پـشـت و پـناهت باشد میلادت ای دوست مبارک باشد دلـشاد ازین اهل جماعت باشد :icon_gol::icon_gol:تولدتون مبارک:icon_gol::icon_gol:
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 ابوذر جان تولدت مبارک باشه هر جا که هستی شاد و موفق و پیروز باشی
elh@m_arch 1548 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 تبریـــــــــــــــــــــــــــک!!!!:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم بهترین ها از برای شما باشد تو بهترین روز زندگیتون دوست عزیز.:icon_gol:
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 16 مرداد، 2014 سلااااااااااااااام. تولدت مبارک.:hapydancsmil::hapydancsmil:
ارسال های توصیه شده