Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ زندگی در فضای میان ساختمان ها 5 لینک به دیدگاه
reza-khan 647 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ نگاه کن این همه روز گذشته هنوز جواب رو نداریم خب حداقل یه راهنمایی کنید خب 4 لینک به دیدگاه
aliravari 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ به نظر من واسه به نتیجه رسیدن تعداد حروف جواب و بگین چنتاست تا بشه راحت تر حدس زد..... 4 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ شرمنده هاااااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سیمای شهر کوین لینچ نیستش؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3:whistle: 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ شرمنده هاااااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3سیمای شهر کوین لینچ نیستش؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3:whistle: این سه کلمه ایه؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ خو من رفتم تو بحر موضوع... چکیده مطالعاتم شد image of city! 4 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ دوستان من جواب سوال رو میدونم . ولی برای اینکه آربانیست فک کنه انتقام اون دفعه رو گرفته نمیگم جواب رو .... بله همچین آدم با معرفتی هستم . دیگه همه سوالات رو من پرسیدم و به اسم کتاب رسیدین. خیلی سخت نیست. موفق باشید. 3 لینک به دیدگاه
reza-khan 647 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ فرهنگ تصویری(یا بصری) معماری از فرانک چینگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:mrsbeasley: آیا اگر جواب درست نیست حداقل نزدیک شدم؟؟ 4 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ آهااااا....! مرسیییییی اربنیست جونم! 4 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ با اینکه سوالی نیست ولی... شهر درخت نیست؟ الفراااااااااااااااااار..!:girl_angel::girl_blush2::th_running1: 3 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ سپیده جونم مرسی از مشارکتت ولی سعی کن با دقت بیشتری جواب بدی فرصت سوال پرسیدن کم میشه باااااااااااااوشهههه! غرض کرم ریختن بود ک ب سرانجامش رساندیدندیندی! 2 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ طراحان چگونه می اندیشند نیستش عایا؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ 18 امتیاز تقدیم به سپیده عزیز بپرس سوالتو سپیده جون.... :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ سلااام! خب موضوع مد نظر من یک شخصیت هستش...! کافیه یا بیشترم توضیح بدم؟!؟ شروع شد! 3 لینک به دیدگاه
niyan.d 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ نباید یکم راجب شخصیتش راهنمایی کنید؟ 4 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ نباید یکم راجب شخصیتش راهنمایی کنید؟ آخه صاحابش!(پری جون) گفته زیاد راهنمایی نکنید! ولی بخاطر گل روی شما ی راهنمایی میکنم! یکی از شهر سازای خیلیی پرکار بود! امیدوارم مفید باشه واستون!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
niyan.d 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ ینی عاشق راهنماییتما لینچ خان؟ نمیشه حداقل بگید کجاییه 3 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ :ws3: 3-خیر خب اروپاییه!:5c6ipag2mnshmsf5ju3:hanghead: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده