سامیار220 10919 ارسال شده در 12 آذر، 2014 منطقه؟ چند تا سوال شد؟؟ 17-خیر منطقه اصطلاحه خاص در شهرسازیه؟!! 3
pari.v 10304 مالک ارسال شده در 12 آذر، 2014 17-خیرمنطقه اصطلاحه خاص در شهرسازیه؟!! بله! zone که اصطلاح زونینگ هم از اون اومده دیگه!! زون شهری یا همون منطقه شهری 3
سامیار220 10919 ارسال شده در 12 آذر، 2014 بله!zone که اصطلاح زونینگ هم از اون اومده دیگه!! زون شهری یا همون منطقه شهری خیر، نه منظورم این بود که منطقه یا زون رو برای چیزیای دیگه ام ممکنه استفاده کنن خاص شهرسازی نیست ولی اصطلاحی که مد نظر من هست فقط مختص به شهر و شهرسازیه. 3
pari.v 10304 مالک ارسال شده در 12 آذر، 2014 اقا تعداد سوالات تموم شد جواب بگو لطفا نه هنوز سه تا سوال مونده 3
سامیار220 10919 ارسال شده در 12 آذر، 2014 اقا تعداد سوالات تموم شد جواب بگو لطفا مگالاپلیس مگالاپلیس (Megalopolis) به منطقه وسیعی گفته میشود که بیش از ده میلیون نفر جمعیت داشته باشد و دارای بیش از یک مادرشهر (متروپلیتن) گردد. به عبارت دیگر حومهها و شهرکهای یک مادرشهر،در نتیجه توسعه وسایل ارتباطی و افزایش سرعت وسایل نقلیه با حومهها و شهرکهای مادرشهرهای دیگر پیوند میخورد و از پیوند آنها، یک بافت زنجیری از مادرشهرها و شهرها به صورت وسیعترین شکل شهری تشکیل میشود که در اصطلاح به آن مگالاپلیس (Megalopolis) گفته میشود. 3
Place.Maker 4554 ارسال شده در 12 آذر، 2014 مگالاپلیسمگالاپلیس (Megalopolis) به منطقه وسیعی گفته میشود که بیش از ده میلیون نفر جمعیت داشته باشد و دارای بیش از یک مادرشهر (متروپلیتن) گردد. به عبارت دیگر حومهها و شهرکهای یک مادرشهر،در نتیجه توسعه وسایل ارتباطی و افزایش سرعت وسایل نقلیه با حومهها و شهرکهای مادرشهرهای دیگر پیوند میخورد و از پیوند آنها، یک بافت زنجیری از مادرشهرها و شهرها به صورت وسیعترین شکل شهری تشکیل میشود که در اصطلاح به آن مگالاپلیس (Megalopolis) گفته میشود. دمت گرم خیلی خوب راهنمایی کرده بودی 3
سامیار220 10919 ارسال شده در 12 آذر، 2014 دمت گرم خیلی خوب راهنمایی کرده بودی این یعنی بد راهنمایی کردم؟! 3
pari.v 10304 مالک ارسال شده در 12 آذر، 2014 توجه توجه!! دوستای غیر شهرسازی که تو مسابقه شرکت می کنن جواب و با یکی از بچه های شهرساز چک کنن تا تو راهنمایی ها و روند مسابقه مشکل پیش نیاد! با تشکر.. مدیریت 4
Place.Maker 4554 ارسال شده در 12 آذر، 2014 سلام سوال بعدی رو من می پرسم. ایشون نظریه پرداز تشریف دارن. البته سوال سادست که خیلی طولانی و خسته کننده نشه . بفرمایید . 4
ارسال های توصیه شده