pari.v 10304 مالک ارسال شده در 19 مرداد، 2014 وااااااااااااااااااااااااااااااا!خیابانهای با طراوت! 24 امتیاز تقدیم به serafina عزیز نمی خوام اسپم کنم ولی اگه ممکنه سوالاتتون درباره نام کتاب ها نباشه چون ما بلت نیستیم..... آخه این مسابقه 20 سوالیه شهرسازیه! باشه سعی می کنیم طوری باشه که همه بتونن شرکت کنن 5
pari.v 10304 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2014 پس کوشن راهنماییام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ به خاطر حمله هکرا چند تا پست آخرمون پریده عزیزم.. لطفا دوباره بگو غصه نخور پیش میاد خداروشکر که به خاطر توجه زیاد محمد به سایت کل تاپیک نپرید!! 3
serafina 432 ارسال شده در 26 مرداد، 2014 دوستام ! راهنمایی! انواع ترافیک را برای اولین بار به ترافیک پیاده ، وسیله نقلیه شخصی و حمل و نقل همگانی تقسیم کرد. 3
serafina 432 ارسال شده در 26 مرداد، 2014 به خاطر حمله هکرا چند تا پست آخرمون پریده عزیزم.. لطفا دوباره بگو غصه نخور پیش میاد خداروشکر که به خاطر توجه زیاد محمد به سایت کل تاپیک نپرید!! می گم سایت یه چیش شده چند روزه!!!!!!!! آره خو! دسشون درد نکنه! مدیر خوب یعنی این 2
serafina 432 ارسال شده در 7 شهریور، 2014 کتاب مشخصی داره که ترجمه هم شده باشه؟ نمی دونم کتابشون ترجمه شده یا نه در سال 1876 کتابی رو به چاپ رسوندن که به عنوان کتاب مرجع و نخستین کتاب درسی مهندسی شهرسازی مطرح شد 2
pari.v 10304 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2014 نمی دونم کتابشون ترجمه شده یا نه در سال 1876 کتابی رو به چاپ رسوندن که به عنوان کتاب مرجع و نخستین کتاب درسی مهندسی شهرسازی مطرح شد دوستــــم بازم راهنمایی کن لطفا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
سامیار220 10919 ارسال شده در 9 مهر، 2014 نمی دونم کتابشون ترجمه شده یا نه در سال 1876 کتابی رو به چاپ رسوندن که به عنوان کتاب مرجع و نخستین کتاب درسی مهندسی شهرسازی مطرح شد اینهارد باومایستنر 2
serafina 432 ارسال شده در 11 مهر، 2014 اینهارد باومایستنر سامیار عزیز گل گفتی! ولی من راینهارد باومایستر شنیدم! شاید شما ر رو جا انداختی! ممنون که ج دادی از بس دیگه هیچکی سوال نمی پرسید نا امیدی گرفته بودم می خواسم خودم ج بدم! 2
سامیار220 10919 ارسال شده در 12 مهر، 2014 سامیار عزیز گل گفتی! ولی من راینهارد باومایستر شنیدم! شاید شما ر رو جا انداختی!ممنون که ج دادی از بس دیگه هیچکی سوال نمی پرسید نا امیدی گرفته بودم می خواسم خودم ج بدم! آره :icon_pf (34): سوال من : یک اصطلاح در شهرسازی! 3
ارسال های توصیه شده