pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ وااااااااااااااااااااااااااااااا!خیابانهای با طراوت! 24 امتیاز تقدیم به serafina عزیز نمی خوام اسپم کنم ولی اگه ممکنه سوالاتتون درباره نام کتاب ها نباشه چون ما بلت نیستیم..... آخه این مسابقه 20 سوالیه شهرسازیه! باشه سعی می کنیم طوری باشه که همه بتونن شرکت کنن 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ serafina نوبت شماست شروع کنین 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یکی از نظریه پردازان شهری؟ خارجی یا ایرانی؟ 4 لینک به دیدگاه
serafina 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خارجی یا ایرانی؟ 1. خارجکی! 4 لینک به دیدگاه
mehr69 80 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ تو چه حيطه شهري نظريه پردازي كردن ايشون؟! 1 لینک به دیدگاه
serafina 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ پس کوشن راهنماییام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ پس کوشن راهنماییام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ به خاطر حمله هکرا چند تا پست آخرمون پریده عزیزم.. لطفا دوباره بگو غصه نخور پیش میاد خداروشکر که به خاطر توجه زیاد محمد به سایت کل تاپیک نپرید!! 3 لینک به دیدگاه
serafina 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ دوستام ! راهنمایی! انواع ترافیک را برای اولین بار به ترافیک پیاده ، وسیله نقلیه شخصی و حمل و نقل همگانی تقسیم کرد. 3 لینک به دیدگاه
serafina 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ به خاطر حمله هکرا چند تا پست آخرمون پریده عزیزم.. لطفا دوباره بگو غصه نخور پیش میاد خداروشکر که به خاطر توجه زیاد محمد به سایت کل تاپیک نپرید!! می گم سایت یه چیش شده چند روزه!!!!!!!! آره خو! دسشون درد نکنه! مدیر خوب یعنی این 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۳ کتاب مشخصی داره که ترجمه هم شده باشه؟ 3 لینک به دیدگاه
serafina 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ کتاب مشخصی داره که ترجمه هم شده باشه؟ نمی دونم کتابشون ترجمه شده یا نه در سال 1876 کتابی رو به چاپ رسوندن که به عنوان کتاب مرجع و نخستین کتاب درسی مهندسی شهرسازی مطرح شد 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ نمی دونم کتابشون ترجمه شده یا نه در سال 1876 کتابی رو به چاپ رسوندن که به عنوان کتاب مرجع و نخستین کتاب درسی مهندسی شهرسازی مطرح شد دوستــــم بازم راهنمایی کن لطفا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ نمی دونم کتابشون ترجمه شده یا نه در سال 1876 کتابی رو به چاپ رسوندن که به عنوان کتاب مرجع و نخستین کتاب درسی مهندسی شهرسازی مطرح شد اینهارد باومایستنر 2 لینک به دیدگاه
serafina 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ اینهارد باومایستنر سامیار عزیز گل گفتی! ولی من راینهارد باومایستر شنیدم! شاید شما ر رو جا انداختی! ممنون که ج دادی از بس دیگه هیچکی سوال نمی پرسید نا امیدی گرفته بودم می خواسم خودم ج بدم! 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ سامیار عزیز گل گفتی! ولی من راینهارد باومایستر شنیدم! شاید شما ر رو جا انداختی!ممنون که ج دادی از بس دیگه هیچکی سوال نمی پرسید نا امیدی گرفته بودم می خواسم خودم ج بدم! آره :icon_pf (34): سوال من : یک اصطلاح در شهرسازی! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده